2016 Şubat Anneleri

bende pıhtılaşma çıkmadı ama genetik uzmanı da kadım doğum doktoru da pıhtılaşmanın normal çıkması yine de pıhtılaşmanın kesinlikle olmadığı anlamına gelmiyor. yine de iğne kullanın dedi. bazı doktorların malesef umurunda olmuyor. noldu bebek düştü, bebek öldü o kadar.. sen ne yaşıyosun üzülüyo musun canın mı yanıyor umursamıyorlar. ben kayseride yaşıyorum gitmediğim hastane kalmadı. şimdi ünvde profesör bir doktorun önerisiyle acıbademe gidiyorum. neyse ki burda insan gibi davranıyorlar.

hangi genlere baktırdın ben 4 tanesine baktırdım üçü temiz çıktı mthfr c677t homozigot çıktı
açıkçası isimlerini bilmiyorum eve gidince bir bakayım. üniversitede genetik bölümüne gittim ve durumumu anlattım. onların dediğine göre sadece kromozom kaldı. eksik bişey yapmamışlardır dimi? kafam karıştı

orada soyadı yılmaz olan bı dr var mı bana bı arkım tavsıye etmıstı turkıyede sayılı kısılerden dıye

orada soyadı yılmaz olan bı dr var mı bana bı arkım tavsıye etmıstı turkıyede sayılı kısılerden dıye
zeki yılmaz canım. 1 yıl boyunca gittim 3 kez tedavi uyguladı bana. rahim filmi vs de o çektirdi. ama kimyasal gebelik yaşadığımda haftasonuna denk gelmişti düşüğüm ve normal hastanelerde nöbetçi kadın doğumcu olmadığından mecburen sadece kadın doğum hastanesi olan bir hastaneye gittim. daha sonra bilgi almak için zeki yılmazı aradım. hiç umursamadı bile göründüğünüz doktorla görüşün dedi. hayır ben 1 sene sana gelmişim hiç mi hatırı yok hastanın! o günden sonra da ona gitmedim zaten. ki prof dedi ki bana madem o kadar tedavi uygulamış aşılamayı da yapsaymış keşke. zaten bütün eziyeti çekmişim ben. herneyse işte zeki bey bana yaramadı..

Peki senin kilon nasıl? Ya ben çok kararsızım. İlacı bıraktıgı zaman bebeğini kaybedenler var. Ama benim çok fazla insülin direncim olsa kilomda olurdu diye düşünüyorum.
Ben tipik pcoluyum bi sivilcelenme yok.. kg var malesef.. ama seninki unlu prof mus onun bilmesi lazim ne veriyor... icini rahat tut.. kafana gore birakmada.. senin seker nasil iyimi oda...
bana 4 ay once yumurtlamayi destekliyor diye vermisti... bide az kg vermem icin. Kesinlikle birak dedi bende biraktim cnm.. progesteron aliyorum simdi onun yerine...

canım benim eğer doktorlar yapmazsa dışa,rıdan özel laboratuvarda yaptır testlerinin adına bana söyle eve gidince

ewet zekı yılmaz arkadasım kayserılı bız tokattayız ona gelıyo ve cııddı tavsıye ettı cok ıyı çok ıtınalı dıye sasırdım sımdı gıtmeyı bıole dusunuyodum ben

ben de aynıyım progestan alıyorum bende onu bıraktım bakalım benım dr da ıyı bı prof o ne dıycekk

ewet zekı yılmaz arkadasım kayserılı bız tokattayız ona gelıyo ve cııddı tavsıye ettı cok ıyı çok ıtınalı dıye sasırdım sımdı gıtmeyı bıole dusunuyodum ben
ben de tavsiye üzerine gitmiştim canım ama moralimi çok bozdu. yani sanki sen bana gelmedin bana para vermedin git para verdiğine sor dedi.. ilk kez hamile kalmıştım o zaman ve doktorum sandığım adam böyle yaptı. kendimi çok yalnız hissetmiştim

ınanmıyorum yaaaa benım de drum var ama rısklı gebelık uzmanı degıl mecburen baska profa gıdıcem eger bana oyle yapsa çok kırırlırdım

ben de aynıyım progestan alıyorum bende onu bıraktım bakalım benım dr da ıyı bı prof o ne dıycekk
Hayirlisi cnm persembe randewum var dr da insallah nasip olursa bebgimin gorunmesi lazim.. arada kasiklarim agriyor o neysede rahmimden sanki parca kopuyor gibi o korkutuyor beni cnm yaaa normalmiki... en son 7 yil once hamileydim hatirlamiyorum varmiydi bu belirtiler...

bılmıorum kı cnm bende ıkı buyuk gebelık yasadım ama ınan herseyı unutmusum ılk gıbı tecrubesızım su anda agrı olması normal olsa gerek cunku rahım kasları kasılıyo rahım buyuyo baskı yapıyo atardamara falan öyle bıseyler okumustum benımde hıc bı sıkıntım yok ates bbasıyo sadece

canım geçmıs olsun zekı yılmaz bılgılı oldugu kadar ukala ve umursamaz cahit gözüakça var cok samımı ınsan gıbı ınsan arkadaşlarım ona gıttı bende onu bulamayıca hormon testı vb ıcın kayserıdeydım ailem orda yanı akif hocaya gittim doktora mı gıttım kahve ıcmeye arkadasa mı anlamadım o kadar samımı ve sıcak kı anlatamam sen neresındesın kayserıde

benim evim talasta işyerim hacılarda canım. acıbademde mustafa taş var ona gidiyorum şimdi. acil bişey olduğunda isterseniz arayın isterseniz mesaj, e-posta atın dedi. o açıdan çok memnunum. hem güleryüzlü hem ilgili hem de iyi bir doktor

Ewt onu unuttum bide ates basmasi var ayaklarim yaniyor bazen :) bi persembe olsaydi... bizim basimizdan o kadar sey gecti ki artik korkuyoruz herseyden :)

Ewt onu unuttum bide ates basmasi var ayaklarim yaniyor bazen :) bi persembe olsaydi... bizim basimizdan o kadar sey gecti ki artik korkuyoruz herseyden :)
ates basması normalmıs cnm ayy ıns ıyı gıdıyordur gebelıkler saat 8e az kaldı dı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…