2016 Şubat Anneleri

kızlar selam kaç gündür bakmamıştım bu başlığa ne kadar yazmışsınız maşallah
biz haftasonu keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta dedi doktor zaman geçmiyor açıkçası
sizdede mide yanması varmı benim midem yemeklerden sonra yanmaya başladı

oğlun mu olacak yoksa senin :) erkek çocuğu ilk haftalardan itibaren mide yanması yaparmış :) birçok kişiyede şahit oldum daha önce bu şekilde olan :)

Herkese merhabalar
okulun bitmesine gün sayıyorum buralar çok sıcak...24 nde Türkiye'ye uçuyorum.. Inş güzel bi tatil olur.. dün keseyi gördük buradaki doktorlar aşırı bi bilgi vermiyor.. Iki hafta sonra yani 8 haftanın içinde gideceğiz zaten sonraki bi iki kontrol Türkiye'de olur inş.. Şu üç Ay'ı atlatsakta rahatlasak..

Neyse arkadaşlar birbirinizi üzmeyin... Hamilelik hormonlarına verip müsamahalı davranın

canım bende de yanma cok oluyor süt ıc bır bardak soguk yarım yaglı al motor bozuluyor yoksa ben en ıyı cozumu onda buldum cok asırı oluncada surup verdı mıde ıcın onu ıcıyorum cunku benım mıde sakat zaten gastrıt var

Neyse arkadaşlar birbirinizi üzmeyin... Hamilelik hormonlarına verip müsamahalı davranın
kusura bakmayın kendı adıma ozur dılerım rahatsız ettıysem zaten o kısıyle muhattap olmam hata bı kaç kısıyı daha kırdıgını gore gore ınsan gıbı rıca ettık hata ettık

çook teşekkürler süt sabahları içiyorum genelde ama bende kendimi yoğurda vurmuştum serin serin diye:)
gavisconmu verdi doktor sana?

çook teşekkürler süt sabahları içiyorum genelde ama bende kendimi yoğurda vurmuştum serin serin diye:)
gavisconmu verdi doktor sana?
evet double yenı cıkmıs ılaç etkılesımı daha hafıf ve daha etkılı ozellıkle yatarken ıcıyorum ben gece daha rahat uyuyorum

kusura bakmayın kendı adıma ozur dılerım rahatsız ettıysem zaten o kısıyle muhattap olmam hata bı kaç kısıyı daha kırdıgını gore gore ınsan gıbı rıca ettık hata ettık
Estağfirullah rahatsızlık değilde birbirinizi üzmeyin zaten zor dönemler... Hemen hemen hepimiz Kayıplar yaşamışız diken üstündeyiz olur böyle şeyler normal...

oğlun mu olacak yoksa senin :) erkek çocuğu ilk haftalardan itibaren mide yanması yaparmış :) birçok kişiyede şahit oldum daha önce bu şekilde olan :)
Benim cocuklarim erkekti mide yanmasi da vardi ama bilmiyorum su kesin oluyo killar daha cabuk uzuyo bebek testesteron veriyo vücuda killarinozda artis olursa erkek olabilir yani

karbonat kusturmuyormu peki?
hayır canım nıye kustursun ben sya karıstırıp ıcmıyorum avcuma dokup tozu dırek agzıma atıp ustune su ıcıyorum daha etkılı daha kolay oluyor ılk başlarda zor oluyor ama alısıyorsun bır ıkı denemeden sonra

Estağfirullah rahatsızlık değilde birbirinizi üzmeyin zaten zor dönemler... Hemen hemen hepimiz Kayıplar yaşamışız diken üstündeyiz olur böyle şeyler normal...
oyle bır durumun altına sıgınıp ınsanları kırmak ne derece nomal kı canım neyse la havle der yolumuza bakarız

kimse bana resmını değiştir diyemez...
su hurafelerı destekleyen hıcbır bılımsel gerçekliği olmayan , bundan yuzyıllar once ınsanların genetık hakkında hıcbırsey bılmedıklerı donemlerde uydurulan seylerı 2015 dunyasında gundeme getırıp cocugum senın resmıne benzeyecek resmını kaldır dıyen bu kadar ukala ve hadsızlıgı kendınde gören bır de la havle cekerım dıyebılen arsızlık boyutundakı cumleler KİB lenmiştir.....bilginize

Merhaba kızlar benimde midemde yanma var bebisler sağlıklı olsunda razıyım yanmaya biz daha kimseye söylemedik hamile olduğumu keseyi görelim dedik ama haftasonu annem anaanneme Mevlüt okutturacak mecbur söyleyeceğim artık çok heyecanlıyım inş herşey Güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…