2016 Şubat Anneleri

Kuzum benimki de tüp, sabah ben de lekelenme gördüm panikledim. Zaten randevum vardı şükür ki :) dr crinon jeli günde ikiden bire düşürdü. Bu haftalarda böyle olabilir takma hiç dedi
Canim kıymetli bir gebelik olunca herseyden tedirgin oluyoruz hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim

benim de 24 aylık bir oğlum var 24 haziranda 2 yaşında olacak inşallah

halbuki aramıştım ama bulamadım bugün anasayfada gördüm hemen koştum geldim .
Çok iyi ettin bende Eylül'de düşük sonrası antidepresan kullandım falan her ay annelri açılır açılmaz bakıyordum ve çok şükür korunmayı bıraktıktan sonra beklemeden şubat annelri de buldum kendimi

benim de 24 aylık bir oğlum var 24 haziranda 2 yaşında olacak inşallah

Süper, şimdikilerin de doğum tarihi aynı görünüyor, 12 şubat.
benim hamileliğimde pek belirti olmaz, sadece oğlum bu aralar kucakta taşıttığı için kendini belim-kalçam ağrıyor, zorlanmaya başladım şimdiden.
Umarım seninki de güzel geçiyordur. Küçük çocukla bir de hamilelik belirtileri zor oluyorsa Allah yardımcın olsun.

çoookkk güzel ellerine sağlık allah razı olsun inşallah

Kızlar degerim normal katlama başladı inşallah sonuna kadar böyle güzel gider bende Şubat annesi olurum.

bende çift rahim var oğlum da 9 yat raporluydum yattım hiç kalkmadım annem baktı ama bu sefer dr rapor u gerek görmedi henüz garibim tyyüzümde hep bir endişe .. ama çalışıyorum pek bir belirtim yok arada çok ayakta kalırsam bel ve kasık agrım oluyo halbuki oğlumu öğrendiğim anda yatmaya başlamıştım gebeliğimin yarısını hastanede yatarak geçirdim yarısını evde rabbim kimseye tasıyamayacagı yük vermez inşallah hayırlısı ile güzel geçer bu gebeliğim ama inanıyorum sanki herşety daha güzel olacak

çok geçmiş olsun canım bak ne güzel rabbim bekletmeden tekrar nasip etti.. bizde kotunmayı bıraktıktan sonra 2. denemede oldu hamdolsun

çoookkk güzel ellerine sağlık allah razı olsun inşallah
Yazı için teşekkür ederiz tatlım
Bu arada adaçayı hamilelerde zehirlenme yapabiliyor diye duymuştum ben bi arkadaşımın arkadaşı adaçayından zehirlenmişti hamilelikte. Bir de ilk 3ay bitki çayları önerilmiyor diye biliyorum sindirimi direk etkiledikleri için düşük tehlikesi olabiliyormuş allah korusun

onu bende duydum adaçayı özellikle önerilmiyor ayrıca dereoto maydonoz yeşil nane de önerlilmeyenler arasında

Aynen zor zamanlardı ve bitti sadece bana kalan daha çok şükretmek Kapısında
tahmine debiliyorum . insan o mutlu haberi aldığı an onun için endişelenmeyede başlıyor. Allaha emanet bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşAllah. düşük sebebi neydi canım . dikkat etmemiz gereken şeyler neler o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…