2016 Şubat Anneleri

adre sen çalışmıyor muydun canım
benım aklımda öyle kalmış sanki
Canim riskli gebeyim ve gittigim koyun yolu cok kotu raor aldim on gun dun bitti raporum bugun de idare ediyo mudur beni seminer donemi var simdi merkezde alma durumumuz var bi belli olsun ona gore rapor almiycam ama koyde olursa rapor alcam

Canim riskli gebeyim ve gittigim koyun yolu cok kotu raor aldim on gun dun bitti raporum bugun de idare ediyo mudur beni seminer donemi var simdi merkezde alma durumumuz var bi belli olsun ona gore rapor almiycam ama koyde olursa rapor alcam
hmm anladım canım riskli olduğunu bilmiyordum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

bana vermediler önlem amaçlı. 2 kaybım oldu böylece. 2. den sonra yapıldı 2 gende mutasyon çıktı. şimdi 5. iğnemi olucam bugün. iyi artıyo bhcg çok şükür. 4+ 5 olduk. salı keseyiz görürüz inşallah.
İnşallah göreceksin keseyi canım :) pazartesi Dr a soracağım bakalım verecek mi iğne. . Bir de toksoplazma testi isteyeceğim evde dört ayaklılarım var :) gerçi bi kaç ay önce negatifti. .

İnşallah göreceksin keseyi canım :) pazartesi Dr a soracağım bakalım verecek mi iğne. . Bir de toksoplazma testi isteyeceğim evde dört ayaklılarım var :) gerçi bi kaç ay önce negatifti. .
bazı dr. ların verdiğini duydum canım. kalp durması olduysa peşini bırakma derim. toksoplazma bnde önecki gebeliklerde yaptırdım rubella falan. bunda yaptırmadım. yaptırsam iyi olur benimde. sağ ol canım bu arda inşallah görücez bakalım keseyi :)

bazı dr. ların verdiğini duydum canım. kalp durması olduysa peşini bırakma derim. toksoplazma bnde önecki gebeliklerde yaptırdım rubella falan. bunda yaptırmadım. yaptırsam iyi olur benimde. sağ ol canım bu arda inşallah görücez bakalım keseyi :)
Daha kese bile oluşmadan düşmüştü kimyasal demişti Dr. Bu sefer hamile kalmadan önlem amaçlı ecoprin vermişti onu içiyorum. . Hepimizin gebeliği yolunda gitsin sağlıklı evlatlarimiz gelsin inşallah :KK200:

walla tam bilmiyorum. 20 mayıs sat ve 14. günümde(2 haziran) yumurtalarım çatlamıştı. bugün adetin 24. günü yani 4 günüm kaldı sanırım. acaba bugün kana baktırsam çıkar mı ya?
yani çıkma ihtimali var tabi benimkisi adetimden 3 gün önce kanda çıkmıştı ama adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı diyorlar tabi sabrdebilirsen :=)
ik denemeniz mi bebek için

yani çıkma ihtimali var tabi benimkisi adetimden 3 gün önce kanda çıkmıştı ama adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı diyorlar tabi sabrdebilirsen :=)
ik denemeniz mi bebek için
doktor kontrolünde ilk denememiz ama 7 aydır korunmuyoruz. kaç çıkmıştı canım 3 gün önce?

Back
X