- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
oyyyyy inşallah canım yaaa hamilelerin duası tutarmış benim için dua edin ben de şubat 2016 annesi olayım inşallah hayırlısıylaamin canım amin senide görücez burada inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyyy inşallah canım yaaa hamilelerin duası tutarmış benim için dua edin ben de şubat 2016 annesi olayım inşallah hayırlısıylaamin canım amin senide görücez burada inşallah![]()
inşAllahhh olursun canımoyyyyy inşallah canım yaaa hamilelerin duası tutarmış benim için dua edin ben de şubat 2016 annesi olayım inşallah hayırlısıyla
tabiki canım duam sizlerleoyyyyy inşallah canım yaaa hamilelerin duası tutarmış benim için dua edin ben de şubat 2016 annesi olayım inşallah hayırlısıyla
Kac haftalikken 4900 kusur cikti canim
Canim riskli gebeyim ve gittigim koyun yolu cok kotu raor aldim on gun dun bitti raporum bugun de idare ediyo mudur beni seminer donemi var simdi merkezde alma durumumuz var bi belli olsun ona gore rapor almiycam ama koyde olursa rapor alcamadre sen çalışmıyor muydun canım
benım aklımda öyle kalmış sanki
hmm anladım canım riskli olduğunu bilmiyordum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllahCanim riskli gebeyim ve gittigim koyun yolu cok kotu raor aldim on gun dun bitti raporum bugun de idare ediyo mudur beni seminer donemi var simdi merkezde alma durumumuz var bi belli olsun ona gore rapor almiycam ama koyde olursa rapor alcam
Aminn gebelige cok kaptirmiyorum kendimi hersey olabilir bizde onlemleri aldik ama hicbisey belli olmaz tabihmm anladım canım riskli olduğunu bilmiyordum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
inşallah canım çok saol umarım haftaya ben de yazarım burayainşAllahhh olursun canım
İnşallah göreceksin keseyi canım :) pazartesi Dr a soracağım bakalım verecek mi iğne. . Bir de toksoplazma testi isteyeceğim evde dört ayaklılarım var :) gerçi bi kaç ay önce negatifti. .bana vermediler önlem amaçlı. 2 kaybım oldu böylece. 2. den sonra yapıldı 2 gende mutasyon çıktı. şimdi 5. iğnemi olucam bugün. iyi artıyo bhcg çok şükür. 4+ 5 olduk. salı keseyiz görürüz inşallah.
bazı dr. ların verdiğini duydum canım. kalp durması olduysa peşini bırakma derim. toksoplazma bnde önecki gebeliklerde yaptırdım rubella falan. bunda yaptırmadım. yaptırsam iyi olur benimde. sağ ol canım bu arda inşallah görücez bakalım keseyi :)İnşallah göreceksin keseyi canım :) pazartesi Dr a soracağım bakalım verecek mi iğne. . Bir de toksoplazma testi isteyeceğim evde dört ayaklılarım var :) gerçi bi kaç ay önce negatifti. .
Daha kese bile oluşmadan düşmüştü kimyasal demişti Dr. Bu sefer hamile kalmadan önlem amaçlı ecoprin vermişti onu içiyorum. . Hepimizin gebeliği yolunda gitsin sağlıklı evlatlarimiz gelsin inşallahbazı dr. ların verdiğini duydum canım. kalp durması olduysa peşini bırakma derim. toksoplazma bnde önecki gebeliklerde yaptırdım rubella falan. bunda yaptırmadım. yaptırsam iyi olur benimde. sağ ol canım bu arda inşallah görücez bakalım keseyi :)
haklısın hiçbirşey belli olmaz. biz önlemlerimizi alalım gerisi Allahtan. Allaha emanet bebeklerimizzzAminn gebelige cok kaptirmiyorum kendimi hersey olabilir bizde onlemleri aldik ama hicbisey belli olmaz tabi
inşAllah. bat ayın kaçında canıminşallah canım çok saol umarım haftaya ben de yazarım buraya
yaaa bende görmek istiyorum artııııııııııııkKizlar biz de kesemizi gorduk yine. 11 mm olmus mercimegim :) 9 gun sonra kalp icin gidicez
Kizlar mrb aranıza teni katildim bende 2016 subatta dogum yapıcam şuan 6 haftalik bebegim bana dr onerirmisiniz 4.leventte oturuyorum☺
walla tam bilmiyorum. 20 mayıs sat ve 14. günümde(2 haziran) yumurtalarım çatlamıştı. bugün adetin 24. günü yani 4 günüm kaldı sanırım. acaba bugün kana baktırsam çıkar mı ya?inşAllah. bat ayın kaçında canım
yani çıkma ihtimali var tabi benimkisi adetimden 3 gün önce kanda çıkmıştı ama adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı diyorlar tabi sabrdebilirsen :=)walla tam bilmiyorum. 20 mayıs sat ve 14. günümde(2 haziran) yumurtalarım çatlamıştı. bugün adetin 24. günü yani 4 günüm kaldı sanırım. acaba bugün kana baktırsam çıkar mı ya?
doktor kontrolünde ilk denememiz ama 7 aydır korunmuyoruz. kaç çıkmıştı canım 3 gün önce?yani çıkma ihtimali var tabi benimkisi adetimden 3 gün önce kanda çıkmıştı ama adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı diyorlar tabi sabrdebilirsen :=)
ik denemeniz mi bebek için