2016 Şubat Anneleri

Face.de yapilan yorumlari begenileri herkes gorebiliyor ben her turlu engellemeyi yaptim ama surekli guncelleme geliyor emin olamiyorum burda daha rahat ediyorum:KK53:
bizim grup dışarıya kapalı bi grup canım kimse göremiyor sadece gruptakiler görüyor

APARTMANDA öyle oluyor cnm bnm apartmandakiler de her defasında birşey var mı die soruyor lardı bn birine dedim hepsi duydu
yok soran filan da yok.yani ben istiyorum ki şöyle sıcaklık olsun kızım bi ihtiyacın var mı filan densin. hepsi benden büyük bir iki tanesi genç.onlar da soğuk. beni görüp hamile olduğumu anlamamaları mümkün değil. bi hayırlı olsun bile dmeye gelmez mi insan yaaa

Offf kizlar ya acaip sinirim bozuldu.. Arkadaşa gittim ona temizliğe giden kadin kac ayliksin bu ne halin dr un bisey demiyor mu dedi.. Cok kilo almissin ikiz mi diyor.. Bende 4 kilo aldim ama gobegim asiri büyüdü nedense dedim.. Biseyler demeye devam ettim bende istersem 30 kilo alirim kime ne dedim :63::KK61:

Bende alt degistirme almicam kizimda aldim bebek arabasinin altina serdim :)kullan atlar daha iyi hijyenik kizlar aklinizda bulunsun.
bana hediye gelmiş alt açma bezi ama çoooooooooooooık güzel ben ona kıyamam alt açma için kullanamam ki bak bu iyi fikirmiş beşiğine yada bebek arabasına kullanabilirim onu sanırım :=)
tek kullanımlıklar nasıl oluyor heryerde satılıyor mu

Offf kizlar ya acaip sinirim bozuldu.. Arkadaşa gittim ona temizliğe giden kadin kac ayliksin bu ne halin dr un bisey demiyor mu dedi.. Cok kilo almissin ikiz mi diyor.. Bende 4 kilo aldim ama gobegim asiri büyüdü nedense dedim.. Biseyler demeye devam ettim bende istersem 30 kilo alirim kime ne dedim :63::KK61:

Canim birak sunlari ya cvbini Vermissin zaten de deli gonul diyor carp agzina bir tane terbiyesizler

yok soran filan da yok.yani ben istiyorum ki şöyle sıcaklık olsun kızım bi ihtiyacın var mı filan densin. hepsi benden büyük bir iki tanesi genç.onlar da soğuk. beni görüp hamile olduğumu anlamamaları mümkün değil. bi hayırlı olsun bile dmeye gelmez mi insan yaaa

boşver takma kafana..
ne oldu senin durumun? doktoru ogün aradınmı? yada gittinmi doktor ne dedi?
merak ettim seni..
bak ben seni merak etmişim: )))):KK66:

aman salla gitsin: )

Canim birak sunlari ya cvbini Vermissin zaten de deli gonul diyor carp agzina bir tane terbiyesizler

biz bu hamilelik sinirimizle adamda dövebiliriz hiç belli olmaz: ) :KK70::KK70:
:KK67::KK67:

bana hediye gelmiş alt açma bezi ama çoooooooooooooık güzel ben ona kıyamam alt açma için kullanamam ki bak bu iyi fikirmiş beşiğine yada bebek arabasına kullanabilirim onu sanırım :=)
tek kullanımlıklar nasıl oluyor heryerde satılıyor mu
Evet canim bazilari cok guzel oluyor,kiyamiyor insan :)Marketlerde bebek bezlerinin hemen yaninda olurlar genelde,onlu falan satiliyor,en fazla on tl birsey,cocugun cisi kakasi degmedikce kullanip degince atabilirsin.

Sanane deseydin canim,kilo alana almissin almayana yok bebegin gelismiyor mu bu insanlar bir tuhaf umursama bosverrr

Doğru söylüyorsun cnm.

bu montlar iyiymiş bu senede olur mu acaba

takipteyim
Ben de takipteyim canım. Daha yok sanırım. Arada bakıyorum. Geçen sene de istiyordum zaten böyle bi şey. Hamile olmasak da gayet şık bence. İnşallah denk gelir bakalım.

Detayli ultrasona girdik bugun hersey yolunda cok sukur..minik kizimiz cok guzel poz verdi..bu arada 22+2 ve 470 gram 23 cm imis haftasiyla uyumlu dedi doktorumuz

Evet canim bazilari cok guzel oluyor,kiyamiyor insan :)Marketlerde bebek bezlerinin hemen yaninda olurlar genelde,onlu falan satiliyor,en fazla on tl birsey,cocugun cisi kakasi degmedikce kullanip degince atabilirsin.
hmmm mantıklıymış onlara bakayım ben hem her seferinde kundak vs yıkamaktan iyidir öyle birşey almak

evet devam ediyor

2016 ocak şubat anneleri diye arattığında çıkıyor cnm dışarı kapalı bir grupp orada resimleşerek kendi aramızda muhabbet ediyoruz. oradaki herkeste buradan transfer oldu zaten

Face.de yapilan yorumlari begenileri herkes gorebiliyor ben her turlu engellemeyi yaptim ama surekli guncelleme geliyor emin olamiyorum burda daha rahat ediyorum:KK53:
bende katilmak istiyorum biz istek gonderebiliyirrmuyuz yada kim ekliyor. Eğer grup kapalı grup ise kimse göremez yaaa benim iki tane özel grup var kimse göremiyor grup disinda

kızlar inanırmısınız benim hiç bi komşum daha hala hamile olduğumu bilmiyor. buzdolabu gibi apartmanım var.göbek desen aldı başını gitti. bir kaç defa balkondan gördü komşularım benim o halimi. insan gelip hayrlı olsun bi gelişmemi var demez mi. benim gidip söylemem mi mantıklı olan. ben de onlardan bekledim açıkcası, gitmedim. bebek doğacak öyle bilecekler gibi
Benim de daha sik gorustugum 2komsum var ki onlarla da calistigimdan dolayi cok gorusemiyorum apartmanlar artik eskisi gibi degil herkes kendi halinde dert etme bosver

hmmm mantıklıymış onlara bakayım ben hem her seferinde kundak vs yıkamaktan iyidir öyle birşey almak
Hatta ben onu tersinden kullaniyorum tersi naylon oldugu icin az bi sey degse temizlenebiliyor pamuklu kismina azcik bi sey degse atmak zorunda kaliyoruz

bende katilmak istiyorum biz istek gonderebiliyirrmuyuz yada kim ekliyor. Eğer grup kapalı grup ise kimse göremez yaaa benim iki tane özel grup var kimse göremiyor grup disinda
2016 ocak şubatt anneleri yaz çıkıyor. gruba katılma isteği yolla. onaylandıktan sonra görebiliyorsun grup içini .

Back
X