2016 Şubat Anneleri

İlaç verdi bitki ilacı cnm ama hiç kullanmadım 4 aya kadar günde 9 kez çıkartıyordum şimdi günde 3 kez cnm Boğazım çok tahriş oldu

Canim ben oğlumda 11 ay kustum 40 ım çıktı devam ediyordu. Bu bebişlerimde de hala devam ediyor. Kilo almadığım gibi veriyorum. Sanırım bu da devam edecek. Dr yemeğe çalış doğuma kadar serum versem damarlarin dayanmaz dedi. Çünkü ben hastanelik olacak kadar oluyorum. Dikkat et kendine. Besleyici şeyler yemeğe çalış.

Detayli ultrasona girdik bugun hersey yolunda cok sukur..minik kizimiz cok guzel poz verdi..bu arada 22+2 ve 470 gram 23 cm imis haftasiyla uyumlu dedi doktorumuz
Çok sevindim gözün aydın. Bizimkini 24 ekime verdi. Süre okarak ne kadar sürdü ve ücreti ne kadardı ? Şu an bizde 22+3 deyiz. Ben cuma gitmiştim 21+5 deydik.

yok soran filan da yok.yani ben istiyorum ki şöyle sıcaklık olsun kızım bi ihtiyacın var mı filan densin. hepsi benden büyük bir iki tanesi genç.onlar da soğuk. beni görüp hamile olduğumu anlamamaları mümkün değil. bi hayırlı olsun bile dmeye gelmez mi insan yaaa
Maalesef canım bizde de öyle.zaten kimseyi görmüyorum.merhabalarım havada kalıyor hatta.merdivende dibinden geçiyor.pes diyor insan ama ilginç olan da hala şaşırıyor olmam :KK69:

Canim ben oğlumda 11 ay kustum 40 ım çıktı devam ediyordu. Bu bebişlerimde de hala devam ediyor. Kilo almadığım gibi veriyorum. Sanırım bu da devam edecek. Dr yemeğe çalış doğuma kadar serum versem damarlarin dayanmaz dedi. Çünkü ben hastanelik olacak kadar oluyorum. Dikkat et kendine. Besleyici şeyler yemeğe çalış.
Oy kuzummmm ay doğumdan sonrada devam ederse naparım bilmiyorum canım. Bn ilk üç ay 11 kilo verdim cnm

Kızlar bebeğimi birkaç gündür Sıkça kasığımın tam ortasında hissediyorum.kaskatı şekilde.:KK64:neden böyle oldu ? Genelde göbek deliğinin az altında yan tarafında daha çok sağda hissederdim.çok kafama takılıyor.

Ben yansada yiyiyorum napiim istahim da acik :) gece yatinca cikarck gibi oluyorum bogazm bile yaniyo
Benim de :KK57: ozellikleri aksamustune kadar herseyi yiyorum sonrasinda hic bi sey yemeden ac yatiyorum yiyemiyorum

işe gelirken araba çarptıda ayağımda iki kırık ezik vs falan vardı 2 aydır yatıyordum bu hafta işe başladım. hamileliği yatarak yarıladım yani .. hamdolsun ki bebeğime birşey olmadı ..
cnm gecmis olsun... iyiki daha ciddi birsey olmamis...

kızlar inanırmısınız benim hiç bi komşum daha hala hamile olduğumu bilmiyor. buzdolabu gibi apartmanım var.göbek desen aldı başını gitti. bir kaç defa balkondan gördü komşularım benim o halimi. insan gelip hayrlı olsun bi gelişmemi var demez mi. benim gidip söylemem mi mantıklı olan. ben de onlardan bekledim açıkcası, gitmedim. bebek doğacak öyle bilecekler gibi
malesef canım apartmanlar öyle oluyor herkes kendi işinde gücünde takılıyor boşverrrr..

arkadaşlar bende bebeğimin hareketlerini kasığımda baya aşağıda hissediyorum normal mi acaba bu.. benim doktorum detaylı ultrasonda istemedi ben bakacağım dedi ayrıntılı detaylıya gerek yok dedi ama muayenede en fazla 5 dk bakıyor açıklamada yapmadı kendi bişileri ölçüyor herşey yolunda diyor.ikili testten sonra üçlü falanda istemedi gerek yok dedi .ben yaptırmıştım yinede şimdide detaylıyı onun bilgisi dışında yaptırırsam çok ayıp olacak dediklerini yapmıyor gibi bilemedim ne yapsam acaba.

Çok sevindim gözün aydın. Bizimkini 24 ekime verdi. Süre okarak ne kadar sürdü ve ücreti ne kadardı ? Şu an bizde 22+3 deyiz. Ben cuma gitmiştim 21+5 deydik.
Sagol cnm tesekkur ederiz...alt katta farkli bir doktor bakiyor 10 dk felan surdu herhangi ekstra ücret istemediler 62 lira disinda..aslina bakarsan gereksiz bir uygulamaymis taylan bey zaten gayet detayli bakiyor ..ben ondan farkli bi cihazla bakilcak sanmistim ama ayni ultrason cihaziyla farkli bir doktor bakiyor.7 kasima bida gitcez yalniz cok sık cagiriyo degilmi 3 haftada bir ...

arkadaşlar bende bebeğimin hareketlerini kasığımda baya aşağıda hissediyorum normal mi acaba bu.. benim doktorum detaylı ultrasonda istemedi ben bakacağım dedi ayrıntılı detaylıya gerek yok dedi ama muayenede en fazla 5 dk bakıyor açıklamada yapmadı kendi bişileri ölçüyor herşey yolunda diyor.ikili testten sonra üçlü falanda istemedi gerek yok dedi .ben yaptırmıştım yinede şimdide detaylıyı onun bilgisi dışında yaptırırsam çok ayıp olacak dediklerini yapmıyor gibi bilemedim ne yapsam acaba.
değişiyor aslında. bende ayrıntılıda gittiğimde bebeğin kafası aşağıdaydı ve hareketlerinide aşağıda hissediyordum hatta afedersin vajinaya yakın diyebilirim. ama rahim ağzı kapalıydı ve dr. korkma dedi. sadece çok yorma kendini dedi. ama şimdilerde her yerde hissediyorum çoğunluk yine aşağıda tab. demekki oda öyle rahat ediyor :)

boşver takma kafana..
ne oldu senin durumun? doktoru ogün aradınmı? yada gittinmi doktor ne dedi?
merak ettim seni..
bak ben seni merak etmişim: )))):KK66:
sağolasın tatlım.evet gittim vajinal enfeksiyon varmış. fitil verdi. kullanmak ölüm.ama inş iş yarar. annemle komşu meselesini konuştum.onun zamanında bile öyleymiş.bende alınmaktan vazgeçtim

Kızlat genital bölge temizliğini nasl yapıyorsunuz. Ağda yapmanın bi sakıncası var mı acaba

Back
X