2016 Şubat Anneleri

Bi arkadaşımız birmaxdan bebek şekeri sepeti olarak bu sepeti almıştı ama ismini hatırlayamadım, sepet acaba kaç şeker alıyo ? fiyatı bir çok sepete göre uygun merak ettim. Hepsiburadadan ahşap sepet aldım 6 gün oldu ürün temin edilemiyormuş sinir oldum 40tldi iptal ettirip, aldığı adede göre bunun mavi tavşanlısını yada bu taçlıyı alıcam.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 119
Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neyseki :KK70: karnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
Canım park yatağınız çok güzelmiş uyusunda büyüsün içinde bebeğin,bende park yatak bakıyorum hangi model sizinki bir de ne kadara aldınız acaba

arkadaşlar merhaba daha zamanım var ama çok ağırım.bebeği çok altta hissediyordum ki vjnal varis denen şey çıktı bide çok rahatsız edici.nasıl geçer acaba yaşayan var mı aranızda
O nasıl anlaşılıyor? Doktor kontrolüyle mi sadece?

arkadaşlar merhaba daha zamanım var ama çok ağırım.bebeği çok altta hissediyordum ki vjnal varis denen şey çıktı bide çok rahatsız edici.nasıl geçer acaba yaşayan var mı aranızda

benimde aşağıda cok ağrım var, sanki kesik yara var da yanıyor gibi
bende vajinal verişten korkuyorum haftaya doktora gidince söyleyeceğim baksın

Gittim tahlil sonuçlarımı aldım. Bir düzeltemedim şu sonuçları yaa.. ilk baştan beri demirim düşüktü sonra düzeldi geçen ay vitamin düşüktü şükür sınırların içine girmiş bu sefer de yine demir düşük.. ben anlamadım bu işi ya biri çıkıyor biri düşüyor :confused:
Birde şu plt ne demekse hep düşük :KK34::KK34:

Ben gogus altindan dize kadar uzanan tek parca korselerden almistim cok da rahat ettim korsenin veya camasirin dikis yerine denk gelmemesi gerekiyor sez.olursaniz

teşekkür ederim:)

Bi arkadaşımız birmaxdan bebek şekeri sepeti olarak bu sepeti almıştı ama ismini hatırlayamadım, sepet acaba kaç şeker alıyo ? fiyatı bir çok sepete göre uygun merak ettim. Hepsiburadadan ahşap sepet aldım 6 gün oldu ürün temin edilemiyormuş sinir oldum 40tldi iptal ettirip, aldığı adede göre bunun mavi tavşanlısını yada bu taçlıyı alıcam.

ben aldım cnm ama umduğumdan küçük :( bu nedenle ikeanın mum tabağı gibi beyaz dantelli tepsisi var bende ona koycam bu sepetiyse kızımın odasında kullanıp değerlendircem

Eklentiler

• PE312296.webp
    PE312296.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 98
teşekkür ederim:)

ben aldım cnm ama umduğumdan küçük :KK43: bu nedenle ikeanın mum tabağı gibi beyaz dantelli tepsisi var bende ona koycam bu sepetiyse kızımın odasında kullanıp değerlendircem
Güzelmiş canım bu da, demekki fiyatı uygun olması küçüklüğünden. Sepetler çok pahalı bakıyorum hep o kadar eksiğin içinde içim acıyarak verdim o paraya da ama Sıkıntı yaşamışkende iptal edip uygun diye tavşanlıyı alayım dedim ama ondanda şans yok anlaşılan :(

kızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...

Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neyseki :KK70: karnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
sağlicakla yatsin inşallah bebişin çok güzelmiş :KK46:

kızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...
sakın kaşıma canım nemlendirmek için yağ krem vs sür. Özellikle akşamları benim de çok geriliyor kaşınma hissi başlayınca hemen nemlendiriyorum çok şükür çatlak yok şuana kadar. İnş. çatlamayız :110:

sakın kaşıma canım nemlendirmek için yağ krem vs sür. Özellikle akşamları benim de çok geriliyor kaşınma hissi başlayınca hemen nemlendiriyorum çok şükür çatlak yok şuana kadar. İnş. çatlamayız :110:
Bende her akşam Arko krem sürüyor um canım ve vücudumu sık yıkamıyorum. Sık yıkamak ta kurutuyor ve kaşıntı yapıyor

A aaaaa biz de bu yatağı aldık bebeğimize :)))
Çok beğenerek aldık biz de :))
Güle güle kullanalım inşallah memnun kalırız :) sağlıkla uyusun bebişlerimiz inş :)

Canim gecmis olsun her yedigin mi yanma yapiyor benim de yanma oluyor mayali bi sey yedigimde veya cok yedigimde yanma oluyor normalde yedigim kadar yesem yanma oluyor daha az yiyorum mayali bi sey de yemeyince yanma olmuyor acaba sana da bi sey dokunuyor olabilir mi
İnternetten araştırdım da eksi ve baharatı çok tüketmek sebep olabilirmiş bnde eksiyi çok tuketiyorum ondan galiba :( nar mandalina sürekli eksi yemek istiyorum

Back
X