2016 Şubat Anneleri

arkadaşlar merhaba daha zamanım var ama çok ağırım.bebeği çok altta hissediyordum ki vjnal varis denen şey çıktı bide çok rahatsız edici.nasıl geçer acaba yaşayan var mı aranızda
vajinal varis tanısını dr mu koydu? normade bacaklarda vs vais var mı? gebelikten önce var mıydı? benimde son zamanlarda vajinal bölgede bir zonklama oluyor gibi gecen ayakta kaldım bi sure sonra aynayla baktım genel olarak şiş ödemli olmuş :( bide damarlanmalar artmış böyle zaten renk değişikliği de oluyor ya çok tuhaf geldi.. dr a sorsammı diye dusunuyorum.. normal mi bilemedimşimdi bişey yokken de acıp göstermek istemiyoru :D

Kızlar elimin kenarları böyle kırmızı kırmızı oluyor sürekli böyle değil ama çoğunlukla oluyor nedenini anlayamadım hiç böyle bişey gören var mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar elimin kenarları böyle kırmızı kırmızı oluyor sürekli böyle değil ama çoğunlukla oluyor nedenini anlayamadım hiç böyle bişey gören var mı?
bu hamilelikte cok sık görülen bir durum tam nedenini detayını bilmiyorum ama duyduğumda cok şaşırmıştım nerdeyse her hamilede olabiliyormuş ayak tabanları ve evuiçi kızarıklıgı rahat ol arada oluyor bende de:) deterjanla felan cok uğraşma da egzama gibi bişe olmasın

Vitamin,Demir vs kullanıyor musun? Ara ara tahlil yaptırıyorsan sonuçlarına bir göz gezdir tekrar.demir fazlalığı olabilir.

sakın kaşıma canım nemlendirmek için yağ krem vs sür. Özellikle akşamları benim de çok geriliyor kaşınma hissi başlayınca hemen nemlendiriyorum çok şükür çatlak yok şuana kadar. İnş. çatlamayız :110:
benimde göbüşde çatlat yok dünden beri kaşınıyor, ben yanımada krem getireyim o vakit. işyerindede sürerim

Günaydın kızlarrr, yine yeni bir günde daha beraberizz, bu ayıda çalışarak geçirip istirahata geçmeyi düşünüyorum :) Ayakta durdukça idrar torbama baskı beni deli ediyor ama yapacak birşey yok dayanıcığımmmm :p

bır ay daha calısınca 36. haftayı bıtırmıs oluyorsun degılmı? Zaten yasal suren bır hafta kalmıs olacak yanı ıstesen de sadece 1 hafta calısabılırsın. Benı de yol cok zorluyo herseyı gectım. aksamları servıste cok sıkısıyorum ve ayaklarımı uzatamadıgım ıcın daha da sısıyor. 2 saat yol cok gelıyor bana

merhabalar kızlar bende 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam.ama yanacak 3 hafta iznim var raporumu bozmadan 3 haftayı kullanacam.böylece 5 haftayı doğum sonrasına atmış olucam

bu hamilelikte cok sık görülen bir durum tam nedenini detayını bilmiyorum ama duyduğumda cok şaşırmıştım nerdeyse her hamilede olabiliyormuş ayak tabanları ve evuiçi kızarıklıgı rahat ol arada oluyor bende de:) deterjanla felan cok uğraşma da egzama gibi bişe olmasın
Çok ilgnç evet kına renginde olanı gördüm mantarmış o da kırmızı olunca farklı olabilir diye düşündüm

Demir eksikliği var onun için demir hapı kullanıyorum vitamin kullanmıyorum ondan mıdır diyosun
Eksiklik varsa sebep o değildir.ciltte garip değişimler oluyor zaten.benim ellerim de kupkuru oldu.mecburen mutfakta eldiven kullanıyorum ve her yıkamadan sonra vazelin sürüyorum.ona rağmen üst derim sanki taş taşımışım gibi yıpranmış görünüyor.olabiliyor yani.

şimdi dr dedi ya bana kilolusun o yüzden hissetmiyorsun diye,
ki günde 2 -3 kere kendini belli ediyor
bu bebek doğunca uslu mu olacak yoksa aksi bişy mi olacak :KK45:

ben asırı kıloluyum canım 2-3 hafta oncesıne kadar az hıssedıyordum sımdı baya baya kıpır kıpır cok hareketlı. Demekkı senınkı uslu olacak

merhabalar kızlar bende 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam.ama yanacak 3 hafta iznim var raporumu bozmadan 3 haftayı kullanacam.böylece 5 haftayı doğum sonrasına atmış olucam
3 hafta ıznını 32. haftadan once almalısın canım yanmaması ıcın.

Park yatak bende sevmem normalde ama bunu bende çok begendim rengide çok hoş güle güle kullanın canım hayırlı olsun :) bazı arkadaşlarda çok rüya görmeye başlamış rüyaların görülme sebebi bir hamilelik programında şu şekilde yazıyordu;
bu haftalar içerisinde hemen uykuya dalsanız bile rüya görmeniz zor olmayacaktır. Kısa süreli uykularınızdan uyandığınızda bile rüyalarınızı herkese anlatmak için can atacaksınız. Belki rüyalarınızıensıkbuhaftaiçerisindegöreceksiniz. Bunun en bilindik nedeni gebeliğinizin beyin biyokimyanız üzerine yaptığı değişikliktir. Rüyalarınızı kalktığınızda tam anlamıyla hatırlayamıyor olabilirsiniz. Bu durum rüya görmediğiniz anlamına gelmez. Yapılan araştırmalar bu dönemin sık rüyalar görüldüğü taraftarıdır. Ben görmüyorum ya da görsemde hatırlamayanlardanım :))

Evet. Ben de çok ruya görüyorum. Rüyamda bebeğim oluyor sonra biri dusuruyor ambulans geliyor vs vs öyle gerçekti ki :) çok Yoruluyorum geceleri :)

A aaaaa biz de bu yatağı aldık bebeğimize :)))
Çok beğenerek aldık biz de :))
Güle güle kullanalım inşallah memnun kalırız :) sağlıkla uyusun bebişlerimiz inş :)

İnşallahh canımmm :) içine Nasıl yatak alacaksın inceler alçak kalıyor sezeryan olursa eğilmek sıkıntı olacak gibi geldi bana ve kademeyi aşşağıya indirince kalın kullanmak gerekiyormuş o yüzden ben kalın aldım normal yatak gibi aklında olsn canımm

biz karı koca kara kaşlı kara gözlü esmerleriz :KK70: pekde güzel olduğumuz söylenmez
kocam diyo merak ediyorum bizden nasıl bişy çıkacak, dedim pek umudlu olma güzel bişy bekleme hahah :KK70:
ama dayısına benzemesini çok isterim sarışın ela gözlü boylu poslu :KK36: erkek dayıya çeker umudu ile bekliyorum :KK70:
Esmer güzeli olur sizinki ..
Oğlan anaya çeker teorisi kuruyorum bende.

Bi arkadaşımız birmaxdan bebek şekeri sepeti olarak bu sepeti almıştı ama ismini hatırlayamadım, sepet acaba kaç şeker alıyo ? fiyatı bir çok sepete göre uygun merak ettim. Hepsiburadadan ahşap sepet aldım 6 gün oldu ürün temin edilemiyormuş sinir oldum 40tldi iptal ettirip, aldığı adede göre bunun mavi tavşanlısını yada bu taçlıyı alıcam.
Bende birmax tan 2 sepet siparişi verdim bu tavşanlı çok küçük tavsiye etmem kesinlikle ama diğeri gayet iyi 20 tl olan ona koydum ben şekerleri 70 tane aldı 100 taneyi de alır herhalde ama tavşanlı 10 tane bile almaz bebise oyuncak olarak kullanırım dedim bende

Kizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim

Arka taraftan gelmistir degil mi, hic agrim sizimda yok, korktum bir an. Ben eve geldim ama esimin gelmesine daha 3saat var. Napsam ki baska gelirse esime soyleyip doktora mi gitsek. Arkadandir heralde diye dusunuyorum ama

Back
X