2016 Şubat Anneleri

Siz
Bence akıl alacağın en son yer burası olmalı evet için acıdı paylaştın ama bu çok büyük ve hassas bir konu ne seni ne eşini ne de iliskinizi hiç bir şekilde bilmeyen kadınlardan hele ki hormonları tavan yapmış kadınlardan duyacağın tavsiyeler öğütler herşeyi berbat edebilir ... canın çok acıyorsa ne yapacağını bilmiyorsan hemen bir psikoloğa gitmelisiniz tek başına çözülecek ya da eş dost tavsiyesi ile olacak bir durum değil bu hee bu da tavsiye niteliğinde oldu ama cevap vermeden duramazdım zira tüh tüh vah vah ne biçim eşin var sözleri hoş değil ne olursa olsun
siz de haklısınız zaten zamana bıraktım biraz .durumu kabullenebilecekmiyim bilmiyorum bekliyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum

Siz
siz de haklısınız zaten zamana bıraktım biraz .durumu kabullenebilecekmiyim bilmiyorum bekliyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum

Canım benim çok üzüldüm. Rabbim senin ve çocuğunun hakkında hangisi hayırlı ise onu nasip etsin. Rabbim çocuğunun huzur içinde büyüyeceği bir ortam versin. İnşallah her şey yoluna girer. Dua et RABBİME o sana kapıyı gösterir inşallah... Her zaman buraya bize yaz içinde tasiyamadiginda. Biliyorum bazen yazmak konuşmaktan daha iyi gelir.

Gece cok erken yatmis gibi bu saatte ayaktayim :KK43: benim kiz uyandi once su istedi sonra beni zorla salona getirip cizgi film actirdi oturmus izliyoruz simdi :110:bari bi onda kalkaydik iyiydi yaaa :KK12:
Benimki 7bucukta kalkinca sasiriyorum seviniyorum ben :KK48: bi tek bugun 8bucukta uyandi dun bi turlu uyumamisti 2-3 saat gec yatinca gec uyandi ama bu sefer de ben uyuyamadim

hayirdir cnm aglamalarinin sebebi umarim sadece hormonlardir... ikizlere iyi bak az kaldi...
Hamilelikten de kaynaklaniyor esimden de. Evdeyken baya ilgili ama disardayken hic aramiyor sormuyor sinir oluyorum o gun sabah 7de cikti evden bi tek 11de bi sey sormak icin aradi aksam 8bucuktu geldiginde. Bi daha hic aramadi cok sukur hamileligimde bi sorun yok ama ikiz oldugundan riskli bi durum bi de kizim var ayilsam bayilsam bi yerde cocuk ne yapacak hic dusunmuyor insan arada bir arar kontrol eder cocugu uyutmak icin de 3bucuk saat ugrasinca delirdim tabi evde :mad:

Kızlar arabamiz
20151206_104704.webp

Son düzenleme:
Çok tesekkur ederim. :) alismaliyyz yanı artık :) yalancı sancıları da anlamak lazım :)
Evet canım alışmalıyız.
ben hala yalanci sanci ve gercek sanci arasi farki bilmiyorum duzenli olursa dediler hani belli dakikada bi o zaman gercekmis... ama hangi sanci yada nasil kasilma bizi tedirgin etmeli bilemiyorum...
Yalancı sancı düzensiz gelen sancıdır. Biran girer sanki doğum zamanı geldi sanırsın. Bir iki dk ya biter. Bir daha girmez aradan bir iki saat geçer mesela yine girer sancı gibi..
Ama düzenli sancıda dk tutarsın. Sık oluyorsa dk tutatrsın hep aynı dakikalrda oluyorsa mesela 10 dk bir 20 dk bir düzenli sancıdır. Doktora gidersin ama illa doğum geldi demek degildir bu.. en son doğum anında 5 dk kadar düşer sancılar. Yani sancı aralarındaki dakikikların birbirine çok yakın olması düzenli sancıdır.

ben hala yalanci sanci ve gercek sanci arasi farki bilmiyorum duzenli olursa dediler hani belli dakikada bi o zaman gercekmis... ama hangi sanci yada nasil kasilma bizi tedirgin etmeli bilemiyorum...
Canim sanırım dediklerini göre gerçek sancı olduğunda kıvrım kıvrım oluyormuş yerlerde sürülecek şekilde oluyormus oyle mi sende birde aralıklarla bu durum tekrarlamak zorunda.yoksa günlük sanci ve kasilmaları yatınca geçiyor benim dün gece oldu nst ye girdim doğum sancısı değil dediler anlattılar biraz öyle cnm.zaten bu sabah birşeyim yok çok şükür.gerçek sanci olsa yatamazmisin bile

Son düzenleme:
Anladım canım. Bende kasılma yok magnezyum verdikten sonra sertlesmeler de azaldı ama rahim boyunda kısalik var. 24 mm. Nette 25 altı riskli diyor. Pazartesi sorucam bakalım bu riske karşı yapılacak bir şey yok mu huuu diye. Şubati bebisler karnımuzda sağlıkla gorebilsek :110:
Evet tatlım ya şuan için çok erken.. Seninki 1mm kısa çok endişelenilicek birşey varmı ki? Doktorun ne diyor?
İğnelerden biri kasılmaları azaltmak içindi diğeride bebeğin ciğerleri hızla gelişsin diye olurda erken bir doğumda hazırlıklı olalım diye..

Sen nasıl 5.6 kez tuvalete gittin sana nasıl bir lavman yapmışlar pek anlamadım. Normalde öyle degil. Bir kere tuvalete gidiyorsun ve bitiyor. Hele doğumdan önce sana karın agrısı verecek birkaç kere tuvalete çıkaracak lavman yapmazlar. Çünkü lavmanı yapıyor. Tuvaletini yaptıktan sonra sonda takıp ameliyata alıyorlar. Senin lavman olayın biraz zor geçmişde ondan tepkilisin bence :KK66:
Keşke bir kerede bitseydi, varmış hissim devam etti ve azar azarda olsa geldi.. Hiç istemiyorum ya, bağırsaklarımı sanırım komple temizledi ve çok pis burkuldu.. Sonrasındada ağrı yaptı zaten :/

cnm kasilmalar nasildi.. vajinal mi karin bolgesinde mi... benim de oluyor ama hangi kasilmalar yalanci hangileri gercek dogum kasilmalari bilemiyorum... yani hangi tur kasilmada korkmamiz gerekir seninkileri tanimlar misin... belki benim de igne vurulmam gerekir... doktora da sorarim haftaya randevum...
Canım düzensiz kasılmalarım var bebek çok hareket edince oluyor, vajina bölgesinde birşey hissetmiyorum, nst'de bebek hareketleri ve kasılmalar ayrı ayrı gözüküyor zaten.. Bunu mutlaka yaptır doktorun duruma göre yönlendirir.. İlk nstden sonra bir saat daha çektiler, düzensiz ara ara gelen kasılmalarım var.. Haftaya cuma gidicem yeniden bakalım durum ne olucak.. Doktor bol oksijen ve su içmemi önerdi.. Ve damar genişletici ilaç yazdı..

Evet tatlım ya şuan için çok erken.. Seninki 1mm kısa çok endişelenilicek birşey varmı ki? Doktorun ne diyor?
İğnelerden biri kasılmaları azaltmak içindi diğeride bebeğin ciğerleri hızla gelişsin diye olurda erken bir doğumda hazırlıklı olalım diye..
2 haftada 6 mm kısalmis canım. Yani 2 hafta önce 30 mm ydi. Dr sadece istirahat dedi. Okulu biraktirdi. Yani bi progestan bile vermedi. Ablamda da bebek aşağıda durumu olmuş hemen progesganla cozmusler. Bilmiyorum kafam karıştı. Yarın bir konuşayım da. İnşallah senin durum da düzelir bir an önce

Ben niye aşırı su icemiyorum kizlar ya kendimi o kadar zorluyorum yinede 1.5 litre anca..Halbuki çok su iç diyor doktor..

Günaydın arkadaşlar :)
Dün tüm gün kıpır kıpırdı oğlum. Bu duygu çok hoş birşey tabiki. Elimde kamera sürekli videoya çektim:)
Hatta yürüyüşte bile kıpırdak modundaydı. Sürekli gerilip göbek şov yapmama sebep oldu.
Midemin halini sormayın tabiki:/

bu sevimli durum gece hiç de sevimli hal almadı :(
Sol kolum aşılı :( ve soluma yatamıyordum, sağ tarafta ise bir uvzu vardı ki sağa dönmeye teşbbüs ettiğim an sancıyla kalktım :( zaten sonunda sol tarafıma yattım kolumun acısını unuttum.
Uyuduğum sıralar bu sefer ağzıma gelen safra sularından uyandım :(

Midemin halinden dört yastıkla yattım, bildiğin dik konumdaydım :) hastane yatağı gibi.
İnşallah sık tekrarlanmaz bu durum :(

Bu arada kasılmalar için telefonda sayma uygulaması kullanan var mı?

Neden kusurlu malı almayı kabul ediyorsun ki?
Ekstra indirim yapılmadıysa ve bu durumu sana beyan etmediyseler ayıplı mal statüsünden iade etme iansın var. Konu tüketici mahkemelerine kadar gidebilecek durum...
Bence tente arayışa girmektense bu yolu tercih etmelisin, acil alınması gerekse bile daha vaktimiz var çok şükür :KK66:
Para verip almadk tatlim :) bi arkadasimizin bebegi kullanmio ve tente haric sifir gibi bir urun :) o yuzden yedi bir arabaya o kadar para vermektense tente ararim.daha iyi ;-)

Para verip almadk tatlim :) bi arkadasimizin bebegi kullanmio ve tente haric sifir gibi bir urun :) o yuzden yedi bir arabaya o kadar para vermektense tente ararim.daha iyi ;-)
O zamannn tamamdır :)
Kusura bakmayın:)
Ebay.com da ana kucağı kılıfı bulmuştum. Belki vardır ama isminin nasıl geçtiğini bilmek önemli :/

2 haftada 6 mm kısalmis canım. Yani 2 hafta önce 30 mm ydi. Dr sadece istirahat dedi. Okulu biraktirdi. Yani bi progestan bile vermedi. Ablamda da bebek aşağıda durumu olmuş hemen progesganla cozmusler. Bilmiyorum kafam karıştı. Yarın bir konuşayım da. İnşallah senin durum da düzelir bir an önce
Canım progesganın çok yan etkisi olduğunu duymustum, pek tavsiye etmem.. Artık son şans olarak verirse doktorun başka tabi.. Dilerim düzelir durumumuz bir 36. Haftayı görseydik daha rahatlardık aslında, Allah yardımcımız olsun.. Şimdi son aşıyı yaptırmaya gidiyorum, sonrada sahilde dolaşıcam bol oksijen alıyim ;)

Rica ederim canım tabi normal istiyorsan göz göre göre Birsen hanıma sakın gitme bi sekil yapıp sezaryene alıyor :) Hakkı'nda hayırlısı olsun insallah iyi araştırıp karar ver hangi bölgede arıyorsun
ben istanbul maltepe cıvarındayım cok hastane var ama doktor olarak kafamın uyuştugu yokkk:110:

Kizlar saat 3 te showdaki merhaba bebek programini izlesin izlicek olanlar..indirim kodunu kacirmayin..biz gecen hafta aldik alcaklarimizi:))

Back
X