- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Buzdolabinda 24 saat.. derindondurucuda 6 ayKizlar Sagdigimiz süt buzdolabinin alt kisminda kac gun yada kac saat muhafaza edilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzdolabinda 24 saat.. derindondurucuda 6 ayKizlar Sagdigimiz süt buzdolabinin alt kisminda kac gun yada kac saat muhafaza edilir
Evet minimum 4 hafta diye biliyorum bende.. ne acelesi var ki.. bekle biraz hemen ustune yaptirma bence zatenBi de Rota aşısını bu iki gün içinde yaptırabilirsiniz sorun olmaz dedi. sanki burada yaptıran arkadaşlar yazmıştı arada 4 hafta olmasi gerekiyor diye ben mi yanlış hatırlıyorum.
Evet canım çok karışık çoğu kişi 4.aydan bahsediyor. ama benimki 3. Aya tarih verdi ya. öf niye acaba? inan benimki de rotadan bahsetmedi ben sordum da söyledi. ablam biyokimyaci kesin yaptır diyor. hatta dış çıkarma dönemlerinde ishale yakalanma riskleri çok yüksek oluyor çoğu kişi o yüzden hastaneye yatırmak zorunda kalmış çocuğunu allah korusun öyle bi durum yaşamamak için ben yaptıracam açıkçası
Allah bize de 11 mayıs kontrol 13 haziran ikinci dozlar dedi canımallah allah ya 12 Mayısa tarih verdi bize. hemşireden anladigim kadarıyla 4 lu karma aşı bu ay yaptırdığımızin ikinci dozlari.İnaktif Polio devri Boğmaca tetanoz falan. galiba bunlar
Ikıncı ay asıları aynı gun yapılmıyormu? Farklı gunlerde mı yapılıyor. Bız de cuma gıdıcez asıya ama aksamına yola cıkıcaz annemlerın yanına gıdıcem ben 3 haftalıgına.Canım ben aşıya gitmeden yarım saat önce calpol verdim. Şükür ateşsiz atlattık. Sen de kontrol et çıkınca verirsin. İnş çıkmaz
Can'ım onu ben sordum da söyledi zaten. Unuttuğunu söyledi ben sorunca keşke sende sırsaydın insanlik hali unutmuş olabilir ya da değiştir gitsin. Seçme Hakkı sende sonuçtaBenim ki hiç rota dan bahsetmedi. Ay zaten çok ilgisizhiç begenmiyorum
Valla Can'ım aslında aynı gün yapılıyor burada ben farklı günler de yapıldığını gördüm. O da verem için. Onun nedeni de o aşı açıldığında aynı gün yapmak gerekiyormuş. Bizim burada mesela beni ikinci ayım tam dolduğunda değil iki gün geçince çağırmışlardı. Nedenini sorunca verem aşı ile hepsini bir yapıp Bebişleri bi daha bi daha delmemek içinmişIkıncı ay asıları aynı gun yapılmıyormu? Farklı gunlerde mı yapılıyor. Bız de cuma gıdıcez asıya ama aksamına yola cıkıcaz annemlerın yanına gıdıcem ben 3 haftalıgına.
bızıde ıkıncı ay doldugu ıcın degıl 5 gun sonrasına cagırdılar. ınsallah hepsını aynı gun yaparlar cunku yola cıkıcaz bızValla Can'ım aslında aynı gün yapılıyor burada ben farklı günler de yapıldığını gördüm. O da verem için. Onun nedeni de o aşı açıldığında aynı gün yapmak gerekiyormuş. Bizim burada mesela beni ikinci ayım tam dolduğunda değil iki gün geçince çağırmışlardı. Nedenini sorunca verem aşı ile hepsini bir yapıp Bebişleri bi daha bi daha delmemek içinmiş
Sagolasın evet zor ya acıkıyo tabi doyana kadar aynı işlemi tekrarliyoruz:/ ne kadar emerse artık emiyo kusuyo sonunda doyuyoE kustuktan sonra tekrar acıkmıyor mu ?
Allah yardımcın olsun kusan bebek çok zor. Kuzenim sonunda özel mama almıştı. Normal mamaları da kusuyordu.
Kilo alımında sorun yok ama doktorun bişey dediği de yoktu burdaki yorumlardan sonra iletişime geçtim tekrar reflü olabilir mi diye bi şurup verdi bakalim inş geçerbizim doktorumuz "emdikten sonra biraz kusması normal ama fışkırır gibi kusuyorsa dikkatli bir değerlendirme yapılmalı" demişti. bu kadar çok kusması beslenmesi ve kilo alımı için de engel teşkil edebilir, bence bir doktora danışmakta fayda var. geçmiş olsun.
Ama emdikten sonra bir veya iki kez kussa anlarım da cocuk resmen mideyi dışarı boşaltıyo:/ şurubumuz geldi bakalim inş geçer:)Canim olabilir, hizli emdiginde kusabilir.. benim bebegimde de oluyor, tabi engelleyemiyorum hizli emmesine ama genelde kusuyor :)
Şurup şyi gelmezse doktorunu değişip başka doktora gitmeni tavsiye ederim canım.Ama emdikten sonra bir veya iki kez kussa anlarım da cocuk resmen mideyi dışarı boşaltıyo:/ şurubumuz geldi bakalim inş geçer:)
iki gün içinde ya da gelecek ay dedi drN zaman yaptıracaksin peki. 3.ayda değil mi
Telefon numarası yok mu Can'ım ara sorbızıde ıkıncı ay doldugu ıcın degıl 5 gun sonrasına cagırdılar. ınsallah hepsını aynı gun yaparlar cunku yola cıkıcaz bız
tamam canım çok sağolEvet minimum 4 hafta diye biliyorum bende.. ne acelesi var ki.. bekle biraz hemen ustune yaptirma bence zaten![]()
Bizimki de Öğrenmek üzere.bazen öyle bazen böyle uyuyor.dediğin gibi şu an kolumda.yalnız ben yatırınca da 5 dk sonra Uyanıyor.nasıl alıştırsak bilemedim.Hahayavaş yavaş kendi kendine uyumasını öğretmeye calsyrm bizimki hep memede uyuyo iyice dalana kadar beklyrm kolum kopuyo smdi kundak yapyrm skica uyucagi Zaman yanına yatyrm iki pispislyrm kalkyrm yada kundak yapıp içeri gdyrm bni gornce uyumuyo cnku
Nasıl değiştiriliyor kiCan'ım onu ben sordum da söyledi zaten. Unuttuğunu söyledi ben sorunca keşke sende sırsaydın insanlik hali unutmuş olabilir ya da değiştir gitsin. Seçme Hakkı sende sonuçta
Himmm ben yarin arayayim ebemi bir sorayim..iki gün içinde ya da gelecek ay dedi dr