2016 Şubat Anneleri

Ne ilacı kullandın saç için canım benimde çok dökülüyor öyle böyle değil
İlk kizimda bioxin kullandim ama dr.a da gitmistim hemen hemen her dogumdan sonra görülen hashimato tiroidi çıkmıştı dr kandaki hormon degerlerine falan baktı ona gore ilaç yazdı. 10kg.i da bi türlü veremiyordum o da bu hastaliktanmis. İlacı bitirince kilolar da hemen gitti saclarim da normale döndü. Saçlarımin normale donmesi bu ilactan mi bioxin sampuandan mi yoksa bioxin serumdan mi kaynaklandi tam anlayamadim. Hepsini ayni anda kullanmaya baslamistim

Scroll ne canım? Cahilliğime ver

Ben hamileyken yememiştim canım çok çekmişti, emzirirken defalarca yedim üstelik bebeğim kolik yani... Ama problem olmadı bin şükür
Ay kuzum fark etmemişim 2 parmak kalınlığında yazmak istemiştim yanlış yazmışim:) bende bilmiyorum ne demek olduğunu:):):) t9 ne demek istedi acaba:)

Benim de oturma odası koltuklarının ince yastıkları var niye boyle yaparlar diye düşünürken kısmet cocuklaraymis gündüzleri çoğu zaman o yastiklarda yatırıyorum ama bi saat olmadan kafaları düşüyor yastiktan o yuzden gece yatirmiyorum hala yanyana aynı yatakta yattiklarindan kafa kafaya tokusurlar diye
Ay yan yana mı yatırıyorsun ne hoş görünüyorlardir. peki birbirlerini uyandırmıyorlar mı?

Canm garmastan kullandım ben bende fayda etmedi inşallah sende eder

Canm şuan tek göğüsten 20cc anca çıkıyo benm :KK43:
Süt emdikce geliyor canım bazen sütüm olmuyor bi kızım mama alıyor diğeri almıyor ilk başta boş boş emiyor zorla getiriyor sütü. Yaraların iyilessin gerisi kolay. Sakin ol uyu güzel beslen bol bol emzir gelecek sütün

Ay yan yana mı yatırıyorsun ne hoş görünüyorlardir. peki birbirlerini uyandırmıyorlar mı?
Ben uyanamazsam uyandiriyorlar:))) gecenlerde büyük kızım da benimle yatmak istedi. Normalde yukarda kendi odasinda yatar babası da yukarda odamizda yatiyor ben de misafir yatak odasinda ikizlerle birlikteyim. Bilge.nin sesi baya kalın ve aglamiyor bildigin bagiriyor :KK45: sabah 6da gökçe.yi emzirdim yatirdim 6bucukta bilge uyanmis ben ayilana kadar herkesi uyandırmış ben bi uyandim hepsi uyanık :confused:

Başladın mı işe yoksa

Benim de oturma odası koltuklarının ince yastıkları var niye boyle yaparlar diye düşünürken kısmet cocuklaraymis gündüzleri çoğu zaman o yastiklarda yatırıyorum ama bi saat olmadan kafaları düşüyor yastiktan o yuzden gece yatirmiyorum hala yanyana aynı yatakta yattiklarindan kafa kafaya tokusurlar diye

Ben uyanamazsam uyandiriyorlar:))) gecenlerde büyük kızım da benimle yatmak istedi. Normalde yukarda kendi odasinda yatar babası da yukarda odamizda yatiyor ben de misafir yatak odasinda ikizlerle birlikteyim. Bilge.nin sesi baya kalın ve aglamiyor bildigin bagiriyor :KK45: sabah 6da gökçe.yi emzirdim yatirdim 6bucukta bilge uyanmis ben ayilana kadar herkesi uyandırmış ben bi uyandim hepsi uyanık :confused:

Yok baslamadim da haftaya izin bitiyor :( rapor alacağım sanırım...

Ayyy ikisi yan yana çok ho gorunuyordur maşallah. . benimkinin yanında biri yatsa uyanır yaa ;) ben bizim yataktan kalkarken bile uyanıyor ;) az önce ust kattaki çocuk zipladi bizimki de uykudan zipladi ;(

İsimleri çok hoş ya .. Gökçe ismini özellikle çok seviyorum :) kızım olsa veririm diyorum da ailede o soyad olarak var :(

Ayy cok tatli ya
Ikiz cok zordur diyorum ama sizinkileri hayal ettim de bence cok sekerler.Allah bagslasin :)

ben kullanıyorum bizim kızın halası İngiltere'de o yolladı ama instagramda aratırsan satanlar çıkıyor ben halanın yollaması gecikince vitaminci anne vardı ona sormuştum 90 tl idi

Evet Can'ım öyleymıs Smdı konustm bende vitamınci anneyle elinde kalmamıs haftaya getırtecekmıs bu monoviti vermeye elim gitmiyor:(

Ya bu annelik nasil bisey.bugun beni deli etti.saatlerce agladi durdu uyumadi.ben de bugun cok yoruldum hem bir sürü is.hem bebis..
Fenalik getrdi.kizdim bagrdm artik ona dayanamadm.bir saat oldu uyuyali.kiz uyudu da ozledm ya uyansa da opsem diyorum aglamasini bile özledim :))

Sagol canım bende seni seviyorum :KK68:

Kızlar yastık deyince öyle kafasının altına degilki zaten vücudu yastığın üzerine koyuyrsunuz sadece poposu yastık dışında kalıyor. Aşağıdan destek minder koyarsanız aşağı kaymaz. Yastık ta kalın olmayacak zaten ince :KK66: hatta ben şimdi biraz yumuşakça yastığa yatırıyorum hafif vücut şeklini alıyor. Daha bir sevdi bu yastığı..
Ben deeee:) ona ait oldu artık.bir de benim hamile yastığım vardı inceden kalına giden.ınu da popoya arka kısma koyuyorum.çok rahat ediyor.salonda uyuyor şu an babası da tv izliyor ben de yatağımdayım.baba erken yatarsa mecbur bozacaz keyfini:) geçen gün bir kere oldu bu ama 5 e kadar uyudu.rüya gibiydi:D

Evet Can'ım öyleymıs Smdı konustm bende vitamınci anneyle elinde kalmamıs haftaya getırtecekmıs bu monoviti vermeye elim gitmiyor:KK43:

bir kişi daha vardı satan ismi aklıma gelmiyor aratınca çıkıyordu o bayanda vardı fiyat 75 tl demişti bir de ona sor istersen benim içimden gelmiyordu ama diğeri gelene kadar vitaminsiz de kalmasın diye monovit verdim doğrusu ciddi zararı olduğunu düşünmüyorum monovitin ama annelik işte insanın içi durmuyor

Bebek uyuyor babası da Ankara'da eğitime gitti ben de uykusuzum ama bir türlü dalamıyorum :( kız uyanır 2 saate 3 saatin üzerinde uyku yüzü görmeyeli 3 ay oldu :) hamileliğimde iyi ki deli gibi uyumuşum diyorum şimdi

bir kişi daha vardı satan ismi aklıma gelmiyor aratınca çıkıyordu o bayanda vardı fiyat 75 tl demişti bir de ona sor istersen benim içimden gelmiyordu ama diğeri gelene kadar vitaminsiz de kalmasın diye monovit verdim doğrusu ciddi zararı olduğunu düşünmüyorum monovitin ama annelik işte insanın içi durmuyor

Evet hangi taraftan bakarsan bak onun iyiliği öncelik oluyor .. Ben 2-3 gunde bir verıyorum onun dısında balkonum tüm gun güneş alıyor uygun saatlerde cıkarıp balkonda guneslendırıyorum kızımı :)

Ben almak istitorum ama satan kişinin elinde kalmamış. Bekliyorum gelmesini. Varsa satan bildiğiniz söyleyin bana da:)
Birde türkiyede zeytinyağı içerikli olan bulsam o da rahatlatacak beni.
Trio acde de dokundu bize. İçeriği ayçiçek beya mısır yapı falan diye düşüniyorum. Çocuk o gün resmen çatlayacaktı. Yeni yemek denemesi de yapmamıştım.
Ben hala vermiyorum d vitamini :/
Girlmother Girlmother
M marcellyst

Kizlar benim kizim parmagini emmeye basladi :KK57:Aslinda emzik tutuyor ama surekli vermiyorum,emzirip yerine koyunca yada acikinca aliyor bas parmagini sapur supur emiyor,oyle de tatli oluyor ki o_Oama aliskanlik etti galiba korkmuyor degilim ablamin kizi taa ortaokulda falan zor biraktirdi ve agiz yapisi bozuk bu yizden:KK43:Onun icin artik emziksiz birakmamaya calisiyorum parmaktan iyidir

Back
X