- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm benim inşallah öyle olur 3aydır çırpınıyorun yaraları iyi etmek içinSüt emdikce geliyor canım bazen sütüm olmuyor bi kızım mama alıyor diğeri almıyor ilk başta boş boş emiyor zorla getiriyor sütü. Yaraların iyilessin gerisi kolay. Sakin ol uyu güzel beslen bol bol emzir gelecek sütün
Canim benimkiler de bi ara sapur supur emiyordu her dk. Şimdi çok fazla almıyorlar inşallah bırakırlar çünkü bilge emzik biberon hiç birini tutmuyoKizlar benim kizim parmagini emmeye basladiAslinda emzik tutuyor ama surekli vermiyorum,emzirip yerine koyunca yada acikinca aliyor bas parmagini sapur supur emiyor,oyle de tatli oluyor ki
ama aliskanlik etti galiba korkmuyor degilim ablamin kizi taa ortaokulda falan zor biraktirdi ve agiz yapisi bozuk bu yizden
Onun icin artik emziksiz birakmamaya calisiyorum parmaktan iyidir
Benimkide buldu parmağıni ben cekyrm o ağzına gotryo ben cekyrm o gotryoKizlar benim kizim parmagini emmeye basladiAslinda emzik tutuyor ama surekli vermiyorum,emzirip yerine koyunca yada acikinca aliyor bas parmagini sapur supur emiyor,oyle de tatli oluyor ki
ama aliskanlik etti galiba korkmuyor degilim ablamin kizi taa ortaokulda falan zor biraktirdi ve agiz yapisi bozuk bu yizden
Onun icin artik emziksiz birakmamaya calisiyorum parmaktan iyidir
Canım çok normal yattığğı için oluyor. Bebeklerin çoğu ilk saçlarını döker zaten benim bebişde saçlı doğdu ama biz 11 günlükken kestik. Şimdi uzuyor saçları ama sadece tepedenKızlar ya Okyanus baya saçlı doğdu ama şimdi nasıl dökülüyor anlatamam.. Adamların tepe açılır ya hani yanlarda kalır, aynı öyle oldu kafasıtutam tutam saç temizliyorum yatağından.. Geri ne zaman çıkacak kabak kaldı yavrum..
Bak artık yavaştan düzene giriyor. İnş daha da iyi olacaklar.Ben deeee:) ona ait oldu artık.bir de benim hamile yastığım vardı inceden kalına giden.ınu da popoya arka kısma koyuyorum.çok rahat ediyor.salonda uyuyor şu an babası da tv izliyor ben de yatağımdayım.baba erken yatarsa mecbur bozacaz keyfini:) geçen gün bir kere oldu bu ama 5 e kadar uyudu.rüya gibiydi![]()
Benim oglaninkide dokuluyo ama kiyamiyoruum dokulmesin güzel saçlarıCanım çok normal yattığğı için oluyor. Bebeklerin çoğu ilk saçlarını döker zaten benim bebişde saçlı doğdu ama biz 11 günlükken kestik. Şimdi uzuyor saçları ama sadece tepedenoda komik oluyor. Tepede saç var aşagısı kabak.
Oturmaya başlayana kadar böyle dökülecek. 5 aylık gibi bir daha kesecegim saçlarını hepsi aynı çıksın diye. Zaten 2.3 ayda uzadılar hemen yine uzarlar. Bebekken saçsız olması sıkımntı olmaz. Yarısı saçlı yarısı saçsız daha komik oluyorlar
Bak artık yavaştan düzene giriyor. İnş daha da iyi olacaklar.![]()
![]()
![]()
Benimki de biberon tutmuyo ogurup duruyoCanim benimkiler de bi ara sapur supur emiyordu her dk. Şimdi çok fazla almıyorlar inşallah bırakırlar çünkü bilge emzik biberon hiç birini tutmuyo
Bende erken mi anlar mı dişlikten diyordun ama dün gece Mememi resmen damak kaşıyıcı olarak kullandığı için bende bugün vereyim bakalım anlıcak mı senin ki gibi canımDisliği var bazn eline veryrm ağzına goturuyo surtyo damaklarna![]()
İlk başta bakiyo bakiyo sonra agzina goturuyo dursun elinde birazBende erken mi anlar mı dişlikten diyordun ama dün gece Mememi resmen damak kaşıyıcı olarak kullandığı için bende bugün vereyim bakalım anlıcak mı senin ki gibi canım
Canım uyku düzeni bozulunca öyle oluyor.. Dün ben tam yatırıyodum babamız gelip uyandırdı neyse babayla oynadı derken uyutmaya çalıştım tabi yırtındı, istemedi, memeyi redditti.. Sonra ayakta kucağıma aldım memeyi kandırarak verdim, mayıştı tabi öyle uyudu ama ondan önce yarım saat bize kök söktürdü :/ Büyüdükçe çoğalıcak bu durumlar kardeşimden biliyorum.. :)Kızlar akşam ilk defa bebeğim ağlama krizine girdi. Gündüz doğru dürüst uyumadi akşam da.10 gibi hem karnı açıktı hem uykusuzluk başına vurdu sanırım. Memeyi istemiyor inat etti. Yatırdik salladık hoplattik yok. Resmen morardi sesikisildi. O kadar çaresiz kaldık ki. Karşı komşu ya tıkladık o ne yapacaksa işte. Son çare atladık arabaya doktora. Gazi var dedi lavman yaptılar. İnş. Bi daha olmaz. Yalnız olsam kafayı yerdım heralde. Kalbinde de ufurum var bi şey olucak diye de korktuk
Insaallah dogru tartmisimdir tabi.kiyafet filanda degisti belki etkisi vardir ama alsin artik ya bi haftadir 1gralmadi umudum bu atak donemiydinormalde bende her gün tartardim :) annemin yanına memlekete geldim . maşallah 2 gün için ne kadar çok nazar değmesin
benimkiminde uyku düzeni bozuldu ya evine ne güzel alismisti yavruCum memlekete rapor için geldik her hey alt üst oldu . umarim eski uyku düzenine geri döner.Canım uyku düzeni bozulunca öyle oluyor.. Dün ben tam yatırıyodum babamız gelip uyandırdı neyse babayla oynadı derken uyutmaya çalıştım tabi yırtındı, istemedi, memeyi redditti.. Sonra ayakta kucağıma aldım memeyi kandırarak verdim, mayıştı tabi öyle uyudu ama ondan önce yarım saat bize kök söktürdü :/ Büyüdükçe çoğalıcak bu durumlar kardeşimden biliyorum.. :)
Hep yatıyor ve kafasını saga sola döndürürken hep sürtünüyorya ondan canım. Olsun o saçlar yine uzayacakBenim oglaninkide dokuluyo ama kiyamiyoruum dokulmesin güzel saçları
aşağı yukarı aynı kıyafetlerin gr çok bi değişeceğini düşünmüyorum canım inşallah daha da alır. günden güne davranışları fark etmeye başladı çok hoş ya. dün yatakta oturur pozisyonda bebegimi sırtı bana dönük bi şekilde oturtMuştum kafasını çevirip çevirip bana baktı çok hoşuma gitti arkasında bana yasli olduğunu fark etti :) önceden öyle yapmıyordu. sabahta yüzü bana dönük şekilde göğsüme yasladim gene kafasını kaldırıp yüzüme baktı gülücükler attı:) allahım sen bebislerımizı bize bağışlaInsaallah dogru tartmisimdir tabi.kiyafet filanda degisti belki etkisi vardir ama alsin artik ya bi haftadir 1gralmadi umudum bu atak donemiydi
Amin her gunleri ayri bir guzel 3. Cocugum benim ama sanki ilk defa anne oluyor gibiyim cok mukemmel bir duyguaşağı yukarı aynı kıyafetlerin gr çok bi değişeceğini düşünmüyorum canım inşallah daha da alır. günden güne davranışları fark etmeye başladı çok hoş ya. dün yatakta oturur pozisyonda bebegimi sırtı bana dönük bi şekilde oturtMuştum kafasını çevirip çevirip bana baktı çok hoşuma gitti arkasında bana yasli olduğunu fark etti :) önceden öyle yapmıyordu. sabahta yüzü bana dönük şekilde göğsüme yasladim gene kafasını kaldırıp yüzüme baktı gülücükler attı:) allahım sen bebislerımizı bize bağışla
Üsküdar yunus emre hastanesi , ahmet incioğlu. Bir kere gittim ama Çben hastaneden çok etkilendim. Kapıda danışman ayağına geliyor kime gideceğini soruyor yardımcı oluyor.Kizlar istanbul anadolu yakasinda gittiginiz nemnun kaldiginiz cocuk doktorunuzun adini soyler misiniz ? Ben bizimkinden pek memnun degilim. Gecen baska hastaneye goturduk o daha iyi gibiydi ama degistirince artik hep ona gideyin istiyorum. Sizin onerebileceginiz var mi ?