2016 Şubat Anneleri

Bizimde kafasinin arka kismi seyrelmis biraz.. ahhh sirma sacli oglummm dokuluyolar galibaaaa :KK43: dokulmesinler cok uzuluyorum, boyle guzeldi :cry:
Ayy canım ya seninkine ihtimal vermiyordum aynı benim arkadaşın oğlu gibi sırma saçlı çünkü Uzay.. Onunkinin hiç dokulmedi.. Yerim onun tatlı suratını annesiii

Ayy canım ya seninkine ihtimal vermiyordum aynı benim arkadaşın oğlu gibi sırma saçlı çünkü Uzay.. Onunkinin hiç dokulmedi.. Yerim onun tatlı suratını annesiii
Ya belkide tum saci dokulmeden yeniler yetisir ve tadaaaa tam kellesmeye firsat kalmazz.. :cry:

Canm tabiki dişte olabilir tam düzene gireceği zamanlar artık bukadar huysuzluğun kesin bi srbebi vardır

Evet bizim iki uç haftadır uykulariz düzenliydi ;( sallayarak uyuyor ama uyuyordu :( ama şimdi :( ya hasta üsüttuk ya gaz ya alerjiden supheleniyorum zaten ondan kaynaklı ta dış :(

Benim kızımın da hep dökülüyor canım ama normalmiş ilk saç dökülürmüş

Hahaaa ilahi canım :)

Ben trio acde kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadık canım da sen dokunduğunu nerden anladın, nasıl belirtiler vardı, merak ettim

Biz bunu sık sık yaşıyoruz :KK43: korkma geçecek, Allah büyük

Haklısın uyku çok güzel süt yapıyo, bu arada dün bizim mahalledeki bime gittim, senin tavsiyen üzerine incir alacaktım, bitmiş, şansa bak, başka bimler de uzak, gidemedim :/ eşime aldırcam, normalde aktardan alırdık kg 18 tl ama bim uygun geldi hem de sen memnunsun, güvendim
Alerjiden sebep Trio acde yi denedik.
Ben sağlık ocağının verdiğini kuşlanmaya başladığımda çok gazlanmıştı, ağlama nöbetine girmişti, sonra bir hafta vermedim tesadüf veya onun etkisi düzeldi.
Telden yardım aldığım bi alerji uzmanı d vit verme dedi ve carlson u al dedi. Bitkisel ve dokunmaz dedi,
Ama kendi doktorumuz trio acde yi önerdi. Bende ddenedim çünkü ben sıvıyağdan şüpheleniyorum. D vit yağda çözülüyor zaten.
Aslında mısırdan, . Yağlarda karışım olduğu için sıvıyağ dokunuyor gibi.
Kakası kanlandı :/ ve ağlama nöbetine döndük...

Bebek arabasıyla "TEK BAŞINA" dışarı çıkıyır musunuz?

Ben ilk defa dün hava güzel diye denedim ama henüz pratiklik kazanmadım, biraz zorlandım, apartman girişinde rampasız bikaç basamak zorladı beni:KK43:

Çarşıda tek başına bebeleriyle gezen, bebek arabalarıyla her türlü manevrayı yapan, heryere çekinmeden giren ve tık tık tık arabayı tek elle kapatıp açan hatunları kıskanıyorum evet kıskanıyorum:KK43:

Benim neyim eksik yaa, çok mu zor ki bebekle gezmek:/

Hoş bizim ülkemizde rampalar hiç fonksiyonel değil, işe yaramıyor ki..
O manevralar sonradan kazanılıyor ama ;)
Ben şuan çok rahatım. Evet merdivenden inmek çok zor. Rampamız var ama resmen dik dimdik :p
Onu da anakucağını önce çıkarıyorum sonra ayak kısmını indiriyordum başta. Tabi hiç pratik olmuyordu. Şimdi ineceğim tek basamaklardan arkamı dönüp iniyorum.
Hemen hemen her gün çıkıyoruz. Havaya bağlıyız tabi :)

Canm garmastan kullandım ben bende fayda etmedi inşallah sende eder

Canm şuan tek göğüsten 20cc anca çıkıyo benm :KK43:
Normal normal üzme kendini boşuna. Artar o sen sağ sağ 2haftaya artar inşallah marulda bende süt yapıyo akşam yiyorum gece baya oluyo sutum..

Selam arkadaşlar. Moralim bozuk, tecrübesi yada fikri olanların yardımına ihtiyacım var :(
Kızım 2 aydır 600 gr alıyodu. Alerji belirtileri var diye dr a gittim. 10 gün önceki kilosundaydı kızım :/ idrar ve gaita tahlili yapıldı temiz çıktı.. Kaka mukuslu, bazen sulu ve yeşil, 2 kez kulağının arkasında sulu yara çıktı ve kilo alımı yavaş. Dr da pişik ve kusma yoksa alerji değil dedi. Zaten çocuk drlarının nedir bu alerjiyi yok saymaları anlamış değilim. Şimdi ne yapayım sizce..???

Ha bide dikkatimi çekti tırnak batması olanlar var. Bende de oldu ilk defa. Neden acaba. Doğumdan sonra saç dökülmesi gibi herhangi bi vitamin eksikliğinden falan olabilir mi

Ben almak istitorum ama satan kişinin elinde kalmamış. Bekliyorum gelmesini. Varsa satan bildiğiniz söyleyin bana da:)
Birde türkiyede zeytinyağı içerikli olan bulsam o da rahatlatacak beni.
Trio acde de dokundu bize. İçeriği ayçiçek beya mısır yapı falan diye düşüniyorum. Çocuk o gün resmen çatlayacaktı. Yeni yemek denemesi de yapmamıştım.
Ben hala vermiyorum d vitamini :/
@Girlmother
@marcellyst
Neden vermiyosunuz ki

Selam arkadaşlar. Moralim bozuk, tecrübesi yada fikri olanların yardımına ihtiyacım var :KK43:
Kızım 2 aydır 600 gr alıyodu. Alerji belirtileri var diye dr a gittim. 10 gün önceki kilosundaydı kızım :/ idrar ve gaita tahlili yapıldı temiz çıktı.. Kaka mukuslu, bazen sulu ve yeşil, 2 kez kulağının arkasında sulu yara çıktı ve kilo alımı yavaş. Dr da pişik ve kusma yoksa alerji değil dedi. Zaten çocuk drlarının nedir bu alerjiyi yok saymaları anlamış değilim. Şimdi ne yapayım sizce..???

geçmiş olsun. eğer alerjiden şüpheleniyorsan burada alerji diyeti yapan arkadaşlardan bilgi alıp bir diyet yap istersen, durumu gözlemlersin, şikayetler düzelirse devam edersin düzelme olmazsa başka bir doktora gidersiniz. alerji teşhisi konan arkadaşların şikayetlerine benziyor sizin şikayetlerde.

Selam arkadaşlar. Moralim bozuk, tecrübesi yada fikri olanların yardımına ihtiyacım var :KK43:

Canım bununla ilgili bir post var ekleyeyim seni de oraya . bizim kakamiz mukuslu mesela geçmiyor ve ben diyet yapmaya çalışıyorum. Haaa cidden bu doktorlar neden gerçekten alerjiyi çok önemsemiyor :(

Normal normal üzme kendini boşuna. Artar o sen sağ sağ 2haftaya artar inşallah marulda bende süt yapıyo akşam yiyorum gece baya oluyo sutum..
Sağol canm benm inşallah hepimizin bol bol sütü olurda bıkana kadar emziririz brbişleri :))
Evet bizim iki uç haftadır uykulariz düzenliydi ;( sallayarak uyuyor ama uyuyordu :KK43: ama şimdi :KK43: ya hasta üsüttuk ya gaz ya alerjiden supheleniyorum zaten ondan kaynaklı ta dış :KK43:
Canm ya en iyi ihtimal diş gibi görünüyor inşallah üşütmemiştir minik

Bizimde kafasinin arka kismi seyrelmis biraz.. ahhh sirma sacli oglummm dokuluyolar galibaaaa :KK43: dokulmesinler cok uzuluyorum, boyle guzeldi :cry:

o ilk saç illaki dökülüyor canım ama sonra geliyor sıkma canını. benim iki çocuğum da çok az saçlı hatta keltoş doğdular onlar bile döküldü. ilk olarak yan taraflar döküldü, sonra tepe kısmı en son ense kısmı dökülüyor ama dökülme devam ederken bir taraftan da saçlar çıkıyor işte daha güzeli geliyor.

Sağol canm benm inşallah hepimizin bol bol sütü olurda bıkana kadar emziririz brbişleri :))

Canm ya en iyi ihtimal diş gibi görünüyor inşallah üşütmemiştir minik

Sanırım usuttu :( nasıl başardım evde bilmiyorum. Surekli kusuyor. ;(

Kizlar boba kanguru cok pahali. Momfortbayb alsam nasil olur acaba. Tavsiye eder misiniz?

ben de momfort aldım, memnunum. hatta yenidoğan aparatı almadım öyle koyuyorum içine ince bir battaniyeyle popo altını destekleyince yenidoğan aparatına gerek kalmadı zaten 3 aydan sonra da ayakları sarkıtıp kullanılıyor. çok rahat, beli, sırtı yormuyor, bebek de rahat oluyor içinde. tavsiye ederim.

Back
X