2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Demek ki canım. Hayırlısı
Kıyamam o kadar anlıyorum ki neler hissetiğini gerçeği benim hiç pozitif olmadı hiç hamile kalamadım böylesini daha zordur belki 9 gün sonra bende negatif sonuç alacağım Allah sağlıklı sihhatlı evlatlar nasip etsin

Hangisi daha zor bilemiyorum hiç görmemek mi görüp kaybetmek mi .. Sen kendini şartlandırma canım yine de

Hangisi daha zor bilemiyorum hiç görmemek mi görüp kaybetmek mi .. Sen kendini şartlandırma canım yine de

Haklısın canım bende korkuyorum hiç çift çizgiyi görmeyenlerdenim, Allahım verecektir hepimize ama zamanı var işte ne zaman olduğunu bilemiyoruz

Bilmiyorum hamile kalabilmekte bir umud belki de hiç kalamamaksa bilmiyorum ama dipdeyim canım moralim bozuldu acını sonuna kadar yaşa bizim imtihanımız böyleymiş diyorum dua etmekten başka ne geliyor ki elimizden

Haklısın canım bende korkuyorum hiç çift çizgiyi görmeyenlerdenim, Allahım verecektir hepimize ama zamanı var işte ne zaman olduğunu bilemiyoruz
İşin kötü tarafı bende şöyle bişey oluştu hamile kalanları görünce kıskanıyorum artık Rabbim bana da nasip et diyorum ben ona kızmayacağım ona kötü davranmayacağım diyorum aysegülsen mahvettin beni ağlıyorum yemin ederim acın acımdır çok çekiyoruz çünkü

İnşallah kaynana olduğunu da duyar seviniriz

Ben artık doktora gidip en mahrem yerimi göstermek istemiyorum içim acıyor ama yapacak bişey yok

Aaaaa bu nasıl.istir canım.nerede hangi doktora gidiyorsun

Test sonucunu elime aldığımda bişey hissettim sanki bi saniyelik direkt bakamadim. Bi yere oturup baktim. Oturduğum yerden birkaç dakika kalkamadim baktiktan sonra. Aglamayacam dedim kendime. Şimdi annemle konuşurken telefonda boşaldi gözyaşlarım. Yazın deneyecem yine. Dinleneyim biraz. Buraya da giresim yok. Olumlu olanlar Allah' in izniyle inşallah kucaklarina alırlar. Sonuç bekleyenler inşallahhh pozitif görürler. Ağlama canım güçlü ol.

Ya demek istedm şu en azndn taksiciye hamileym dikkatli gdelm dersin adam dikkat eder ama dolmuş şoförü öylemi valla bayo gdyo hemde ne basma ondn dedm
Doğru beni normalde eşim götürüyor araçla çok farkediyor Dolmuşla çok hissediliyor sallanti bide kavisler napcaz bilmiyorum en yakın mesafeye gidicem artik

Tatlım.korkma Dikkat et çocuk falan çarpmasın araçta bisey o az ALlah koruyucusu ben aracımla.gidip geliyorum.ama mesafe bayağı uzak rahat ol agirlik kaldırma çok yorulma.

Ayşegulsen inanmıyorum.canım ya nasıl.olur tr biyomekanik cokkk uzuldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…