- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Demek ki canım. Hayırlısıcanım benim demekki daha zamanı var pes etmiyeceğiz yaz tatilinde denersin Allahım inşallah o zMan yüzünü güldürür
Kıyamam o kadar anlıyorum ki neler hissetiğini gerçeği benim hiç pozitif olmadı hiç hamile kalamadım böylesini daha zordur belki 9 gün sonra bende negatif sonuç alacağım Allah sağlıklı sihhatlı evlatlar nasip etsinDemek ki canım. Hayırlısı
Uzgunum.canimin ici uzulme olurmu allahim bidahaki sefere yuzunu guldursun insallah.umudunu kaybetmek yok allahin izniyle bidahaki tutcakDemek ki canım. Hayırlısı
Hangisi daha zor bilemiyorum hiç görmemek mi görüp kaybetmek mi .. Sen kendini şartlandırma canım yine deKıyamam o kadar anlıyorum ki neler hissetiğini gerçeği benim hiç pozitif olmadı hiç hamile kalamadım böylesini daha zordur belki 9 gün sonra bende negatif sonuç alacağım Allah sağlıklı sihhatlı evlatlar nasip etsin
İnşallah demekten başka diyecek bişey yok canımUzgunum.canimin ici uzulme olurmu allahim bidahaki sefere yuzunu guldursun insallah.umudunu kaybetmek yok allahin izniyle bidahaki tutcak
Kızlar değerim 22 ye düşmüş. Tutunamamis
Çok üzüldüm Can'ım ama vakti saati değilmiş demek ki. Nolur kendini çok yıpratma çıktığımız bu yolda sonuca ulaşıncaya kadar yani bebeklerimizi kucağımıza alıncaya kadar durmak yokKızlar değerim 22 ye düşmüş. Tutunamamis
Canım benim cok üzüldümKızlar değerim 22 ye düşmüş. Tutunamamis
Hangisi daha zor bilemiyorum hiç görmemek mi görüp kaybetmek mi .. Sen kendini şartlandırma canım yine de
Kıyamam o kadar anlıyorum ki neler hissetiğini gerçeği benim hiç pozitif olmadı hiç hamile kalamadım böylesini daha zordur belki 9 gün sonra bende negatif sonuç alacağım Allah sağlıklı sihhatlı evlatlar nasip etsin
Bilmiyorum hamile kalabilmekte bir umud belki de hiç kalamamaksa bilmiyorum ama dipdeyim canım moralim bozuldu acını sonuna kadar yaşa bizim imtihanımız böyleymiş diyorum dua etmekten başka ne geliyor ki elimizdenHangisi daha zor bilemiyorum hiç görmemek mi görüp kaybetmek mi .. Sen kendini şartlandırma canım yine de
Canım sıkma canını vardır bunda da bi hayır yanındayız bir dahakine olacak insallahKızlar değerim 22 ye düşmüş. Tutunamamis
İşin kötü tarafı bende şöyle bişey oluştu hamile kalanları görünce kıskanıyorum artık Rabbim bana da nasip et diyorum ben ona kızmayacağım ona kötü davranmayacağım diyorum aysegülsen mahvettin beni ağlıyorum yemin ederim acın acımdır çok çekiyoruz çünküHaklısın canım bende korkuyorum hiç çift çizgiyi görmeyenlerdenim, Allahım verecektir hepimize ama zamanı var işte ne zaman olduğunu bilemiyoruz
İnşallah kaynana olduğunu da duyar sevinirizYahu bu topikte heyecanlanıyorum kalbım pır pır kelebekler uÇuşuyor tanımıuoruz birbirimiiz ama derdimiz aynı anne olabilmek bir birimize dualar edip iyi dileklerde bulunuyoruz umutsuz düşündüğümüzde kenetleniyoruz birbirimize umarım Allahım bizlere çıktığımız bu yolda yardımcımız olur emeğimiz boşa çıkmaz .biz de gerçek bir aile oluruz anne baba çocuk... Sonra kaynana anneanne yada babaanne çok güzel değilmi ben hemen evlendirdim sanırsam
Aaaaa bu nasıl.istir canım.nerede hangi doktora gidiyorsunselam kızlar;
bugun doktora gıttım muayene olmak ıcın, mart ayında transfer yaptıracagım kıst mıyom rahımde bırsey var mı dedım artı sag kasıgım sol kasıgıma gore bıraz sıs , muayene etmedı benıcok sınır oldum transfer zamanı zaten gereklı ıncelemeler yapılıyor suan muayene etmenın anlamı yok dedı gıttıgın doktor zaten alanın uzmanı dedı .
Test sonucunu elime aldığımda bişey hissettim sanki bi saniyelik direkt bakamadim. Bi yere oturup baktim. Oturduğum yerden birkaç dakika kalkamadim baktiktan sonra. Aglamayacam dedim kendime. Şimdi annemle konuşurken telefonda boşaldi gözyaşlarım. Yazın deneyecem yine. Dinleneyim biraz. Buraya da giresim yok. Olumlu olanlar Allah' in izniyle inşallah kucaklarina alırlar. Sonuç bekleyenler inşallahhh pozitif görürler. Ağlama canım güçlü ol.İşin kötü tarafı bende şöyle bişey oluştu hamile kalanları görünce kıskanıyorum artık Rabbim bana da nasip et diyorum ben ona kızmayacağım ona kötü davranmayacağım diyorum aysegülsen mahvettin beni ağlıyorum yemin ederim acın acımdır çok çekiyoruz çünkü
Doğru beni normalde eşim götürüyor araçla çok farkediyor Dolmuşla çok hissediliyor sallanti bide kavisler napcaz bilmiyorum en yakın mesafeye gidicem artikYa demek istedm şu en azndn taksiciye hamileym dikkatli gdelm dersin adam dikkat eder ama dolmuş şoförü öylemi valla bayo gdyo hemde ne basma ondn dedm
Tatlım.korkma Dikkat et çocuk falan çarpmasın araçta bisey o az ALlah koruyucusu ben aracımla.gidip geliyorum.ama mesafe bayağı uzak rahat ol agirlik kaldırma çok yorulma.Merhaba kızlar benim transferimin bugün 3.günü sadece iğne vurulmak için dışarı çıkıyorum ama yarın ve öbürtusu gün eşim olmayacağı için yalnız başıma Dolmuşla gitmem gerekecek iğne vurulmayadolmuş çok sarstigi için korkuyorum biraz siz napiyosunuz dışarı çıkan otobüse binen varmı?
İşine yaramasına sevindim cnmAy cnm süper bu bilgiye ihtycam vardi
Ayşegulsen inanmıyorum.canım ya nasıl.olur tr biyomekanik cokkk uzuldummmmTest sonucunu elime aldığımda bişey hissettim sanki bi saniyelik direkt bakamadim. Bi yere oturup baktim. Oturduğum yerden birkaç dakika kalkamadim baktiktan sonra. Aglamayacam dedim kendime. Şimdi annemle konuşurken telefonda boşaldi gözyaşlarım. Yazın deneyecem yine. Dinleneyim biraz. Buraya da giresim yok. Olumlu olanlar Allah' in izniyle inşallah kucaklarina alırlar. Sonuç bekleyenler inşallahhh pozitif görürler. Ağlama canım güçlü ol.
Hala inanamıyorum ilk testin güzeldi...soktayimmm bu olmamalı.idiAyşegulsen inanmıyorum.canım ya nasıl.olur tr biyomekanik cokkk uzuldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?