2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ayni sıkıntıları yasadigimiz icin cok iyi anlıyoruz birbirimizi o negatif sonuclarin berbat ruh halini cok iyi biliyoruz
O yüzden burdaki her olumlu haberde cok sevinip her olumsuzluktada çöküntü yaşıyoruz

Bugün kötü haberleri aldık şuan ezan okunuyor arkadaşım inşallah sen güzel haberler verirsin
Amin canim. Hep kalbimden geçen hepimizin olumlu haber vermesiydi biri sevinirken birinin uzulmemesiydi
Ama işte biz bilemiyoruz ne hayirli ne hauirli değil kismette var mi yok mu..
Kader.....

Hepimizin kaderi aynı aynı sebepten dolayı üzülüyoruz bir evladımız olsun istiyoruz bu kadar zor mu diyorsun kendince insanlar evlenip hemen çocuk sahibi olıyor onları görünce kıskanıyorum artık bunu itiraf ediyorum çok şanlılar diyorum kendimce bense 8 yıldır anne olma mucadelesi veriyorum bide çocukları bu kadar severken daha zor oluyor her çocugu seviyorum üstü kirli kötü koksun olsun o cennet kokusu benim için gittikce canım acıyor ya hiç anne olamazsam

Ah be tatlım,benim geçen yılki durumumun aynısı,önce sevindim sonra ellerimden kaydı gitti,doktorum bozuk embriyonun tutunamadığını,doğal gebeliklerin üçte birinin erken düşükle sonlandığını söyledi,şimdi ne söylesem derdine derman olmayacak aman en azından şunu gördün gebe kalabiliyorsun,bedenin gebeliğe hazır,inancını yitirme,bunda da vardır bir hayır de,sabrın bol olsun canım

Ben boyle cok karamsar olduğum zamanlarda çocukları hasta olupta ellerinden bisey gelmeyen anneleri düşünüyorum canım ,gozlerinin onunde eriyen ama hicbisey yapamayan. Yada evlatlari kayip olan.
Emin ol onlarin acıları bizden daha fazla. Imtihan diyip yine rabbimize siginicaz umidimizi asla kesmiycez sabirla bekliycez

Canlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Ayy çok s3vindim canım masallah allah kucağına da almayi nasip etsin insallah

Aysegul sen arkadaşım çok üzüldüm değerlerinin düşmesine inşallah başka denemelerde tutar inşallah pes etmeyin sakin

Arkadaslar salı transfer oldu bugün 6. Gün dayanamadım test yaptım idrar çıkmadı erkenmi yani sanki cçıkması gerekirdi gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…