Bugün kötü haberleri aldık şuan ezan okunuyor arkadaşım inşallah sen güzel haberler verirsinSenin ilk testindi değil mi canim.
Kacinci günün ?
Ayni sıkıntıları yasadigimiz icin cok iyi anlıyoruz birbirimizi o negatif sonuclarin berbat ruh halini cok iyi biliyoruzKaderimiz herlade ne yapalım Rabbim ol diyecek ve olcak inşallah bir gün inan teselli edemiyorum aynı acıyı belki ben de alacagım buna hazırlık yapıyorum psikolojik olarak ama umarım olmaz 8 yıl oldu 8 yıl insanlRın lafından imalı bakışlarından iyi dileklerinden bıktım artık bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum sizlerden bu acı haberleri alınca canım acıyor hem de çok
Amin canim. Hep kalbimden geçen hepimizin olumlu haber vermesiydi biri sevinirken birinin uzulmemesiydiBugün kötü haberleri aldık şuan ezan okunuyor arkadaşım inşallah sen güzel haberler verirsin
Evet ilk testim 10.gunSenin ilk testindi değil mi canim.
Kacinci günün ?
Ah be tatlım,benim geçen yılki durumumun aynısı,önce sevindim sonra ellerimden kaydı gitti,doktorum bozuk embriyonun tutunamadığını,doğal gebeliklerin üçte birinin erken düşükle sonlandığını söyledi,şimdi ne söylesem derdine derman olmayacak aman en azından şunu gördün gebe kalabiliyorsun,bedenin gebeliğe hazır,inancını yitirme,bunda da vardır bir hayır de,sabrın bol olsun canımTest sonucunu elime aldığımda bişey hissettim sanki bi saniyelik direkt bakamadim. Bi yere oturup baktim. Oturduğum yerden birkaç dakika kalkamadim baktiktan sonra. Aglamayacam dedim kendime. Şimdi annemle konuşurken telefonda boşaldi gözyaşlarım. Yazın deneyecem yine. Dinleneyim biraz. Buraya da giresim yok. Olumlu olanlar Allah' in izniyle inşallah kucaklarina alırlar. Sonuç bekleyenler inşallahhh pozitif görürler. Ağlama canım güçlü ol.
Bak bu ilaç işini ihmal etmemelisin,hem 10.gündesin daha,geç tutunma diye birşey var,ben birçok yabancı kaynaklı makale okudum,tüm dünya kabul ediyor bu durumu sabret lütfen iki gün daha bekleEvet ilk testim 10.gun
Ilkte negatif ciksa bile ikincisini mutlaka istiyorlar
Ben boyle cok karamsar olduğum zamanlarda çocukları hasta olupta ellerinden bisey gelmeyen anneleri düşünüyorum canım ,gozlerinin onunde eriyen ama hicbisey yapamayan. Yada evlatlari kayip olan.Hepimizin kaderi aynı aynı sebepten dolayı üzülüyoruz bir evladımız olsun istiyoruz bu kadar zor mu diyorsun kendince insanlar evlenip hemen çocuk sahibi olıyor onları görünce kıskanıyorum artık bunu itiraf ediyorum çok şanlılar diyorum kendimce bense 8 yıldır anne olma mucadelesi veriyorum bide çocukları bu kadar severken daha zor oluyor her çocugu seviyorum üstü kirli kötü koksun olsun o cennet kokusu benim için gittikce canım acıyor ya hiç anne olamazsam
Canim ogrendin mi sonucunuBende sonuc beklemesinde olduğumdan mıdır bilmiyorum butun hissettiklerini hissediyorum sanki içimden bisey koptu allahım sınama bizi boyle bu nasıl bi acıdır
Ewet onu bekliyoruzCanim ogrendin mi sonucunu
Neden yazmadi acabaEwet onu bekliyoruz
Ayy çok s3vindim canım masallah allah kucağına da almayi nasip etsin insallahCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Hayirli olsun canim allahim kucagimiza almayi nasip etsin cok sevindim allahim herkeze nasip etsin insallahCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Canlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Çok sevindim hayırlı olsun içime doğmuştu Allah kuçağına almayı nasip etsin Canım darısı başımıza inşallahCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Arkadaslar salı transfer oldu bugün 6. Gün dayanamadım test yaptım idrar çıkmadı erkenmi yani
Canım sanki erken gibi cikmayabilir
Normal testmi erken gebelik testimi yaptiniz
Erken canim cok erken bence kan testini bekleArkadaslar salı transfer oldu bugün 6. Gün dayanamadım test yaptım idrar çıkmadı erkenmi yani sanki cçıkması gerekirdi gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?