2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tamam sen de ağlama artık bu gözyaşlarımız son olcak bir gün Allahın izniyle .sen nasıl istersen öyle yap girme topiğe nasıl mutlu olacaksan Allah şansını bahdını güzel eylesin umarım bu gözyaşın son olur

Bende sonuc beklemesinde olduğumdan mıdır bilmiyorum butun hissettiklerini hissediyorum sanki içimden bisey koptu allahım sınama bizi boyle bu nasıl bi acıdır

Canim hayirlisi boyleymis ! Uzulme diyemiyorum cunku biliyorum neler hissettigini ! Guclu olmaliyiz

Bilmiyorum doktor da bişey diyemiyor şimdi
Ewet neden pes ediyorsun etme aynı durumda ben olsaydım sen etme derdin bana . Burada moral veren sensin iyi düşünelim ne olur tekrar dene pes etme iki gün sonra tekrarla testini öğretmenimmm

Be
Affff Allahım ne diyeyim bilmiyorum ki o kadar anlıyorum ki seni o kadar anlıyorum yıllardır tek çizgi negatif benim adım oldu

Benimde sürekli 0.100 görmekten bir hal oldum artık bıktım gerçekten bu sonucu almaktan korkuyorum artık kan vermeye

A aryastark1 canim ah yaa ne diyecegimi bilmiyorum. Evet vakti gelmemiş hayirlsii buymus ama biliyorum su an ne desek bos o acı yasanacak
Allah guc versin canim
Cok zor gelsede iki gün daha ilaclara devam edip test yaptirsan canım ne olur ne olmaz

Be

Benimde sürekli 0.100 görmekten bir hal oldum artık bıktım gerçekten bu sonucu almaktan korkuyorum artık kan vermeye
Kaderimiz herlade ne yapalım Rabbim ol diyecek ve olcak inşallah bir gün inan teselli edemiyorum aynı acıyı belki ben de alacagım buna hazırlık yapıyorum psikolojik olarak ama umarım olmaz 8 yıl oldu 8 yıl insanlRın lafından imalı bakışlarından iyi dileklerinden bıktım artık bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum sizlerden bu acı haberleri alınca canım acıyor hem de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…