- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Canm ne desm şimdi bilemdm rabbim hakkn da hayrli neyse onu nasp etsnKızlar değerim 22 ye düşmüş. Tutunamamis
Tamam sen de ağlama artık bu gözyaşlarımız son olcak bir gün Allahın izniyle .sen nasıl istersen öyle yap girme topiğe nasıl mutlu olacaksan Allah şansını bahdını güzel eylesin umarım bu gözyaşın son olurTest sonucunu elime aldığımda bişey hissettim sanki bi saniyelik direkt bakamadim. Bi yere oturup baktim. Oturduğum yerden birkaç dakika kalkamadim baktiktan sonra. Aglamayacam dedim kendime. Şimdi annemle konuşurken telefonda boşaldi gözyaşlarım. Yazın deneyecem yine. Dinleneyim biraz. Buraya da giresim yok. Olumlu olanlar Allah' in izniyle inşallah kucaklarina alırlar. Sonuç bekleyenler inşallahhh pozitif görürler. Ağlama canım güçlü ol.
Bilmiyorum canım yine iki gün sonra yaptir dedi ama yapmayacam ilaclarimi da birakacam. HayırlısıAyşegulsen inanmıyorum.canım ya nasıl.olur tr biyomekanik cokkk uzuldummmm
Peki.neden düşmüş ay anlamiyorummKızlar değerim 22 ye düşmüş. Tutunamamis
Bende sonuc beklemesinde olduğumdan mıdır bilmiyorum butun hissettiklerini hissediyorum sanki içimden bisey koptu allahım sınama bizi boyle bu nasıl bi acıdırİşin kötü tarafı bende şöyle bişey oluştu hamile kalanları görünce kıskanıyorum artık Rabbim bana da nasip et diyorum ben ona kızmayacağım ona kötü davranmayacağım diyorum aysegülsen mahvettin beni ağlıyorum yemin ederim acın acımdır çok çekiyoruz çünkü
Bilmiyorum doktor da bişey diyemiyor şimdiPeki.neden düşmüş ay anlamiyorumm
Hayır sakim bunda da vardır bir hayır 10 ustu ilaçlara devam ve iki gün sonra tekrar aysegulsen lütfen pes etme sadece gelişim.az destekleBilmiyorum canım yine iki gün sonra yaptir dedi ama yapmayacam ilaclarimi da birakacam. Hayırlısı
Aysegulsen pes etmek yokkk 22 daha kaybetmedin ilaçlara devam lütfen iki gün daha bisey kaybetmezsin olmazsa yaza tamam a.şuan pes etme tatlimBilmiyorum canım yine iki gün sonra yaptir dedi ama yapmayacam ilaclarimi da birakacam. Hayırlısı
Canim hayirlisi boyleymis ! Uzulme diyemiyorum cunku biliyorum neler hissettigini ! Guclu olmaliyizTest sonucunu elime aldığımda bişey hissettim sanki bi saniyelik direkt bakamadim. Bi yere oturup baktim. Oturduğum yerden birkaç dakika kalkamadim baktiktan sonra. Aglamayacam dedim kendime. Şimdi annemle konuşurken telefonda boşaldi gözyaşlarım. Yazın deneyecem yine. Dinleneyim biraz. Buraya da giresim yok. Olumlu olanlar Allah' in izniyle inşallah kucaklarina alırlar. Sonuç bekleyenler inşallahhh pozitif görürler. Ağlama canım güçlü ol.
Madem iki gun snra yine test istedi gozunu seveyim ilaclarini birakma nolur ayse gulsenHayır sakim bunda da vardır bir hayır 10 ustu ilaçlara devam ve iki gün sonra tekrar aysegulsen lütfen pes etme sadece gelişim.az destekle
Esenler kadın dogum hastanesıne gıttım :) gıttıgım gıbıde gerı geldım zaten merakımı gıderemedım :)Aaaaa bu nasıl.istir canım.nerede hangi doktora gidiyorsun
Canım.yaaa ne oldu bizim.kızlara nazar değdi canım ya cookkkk üzüldümKızlar çok Üzgünüm benim test sonucum negatif cikti
Ewet neden pes ediyorsun etme aynı durumda ben olsaydım sen etme derdin bana . Burada moral veren sensin iyi düşünelim ne olur tekrar dene pes etme iki gün sonra tekrarla testini öğretmenimmmBilmiyorum doktor da bişey diyemiyor şimdi
Affff Allahım ne diyeyim bilmiyorum ki o kadar anlıyorum ki seni o kadar anlıyorum yıllardır tek çizgi negatif benim adım olduKızlar çok Üzgünüm benim test sonucum negatif cikti
Affff Allahım ne diyeyim bilmiyorum ki o kadar anlıyorum ki seni o kadar anlıyorum yıllardır tek çizgi negatif benim adım oldu
Senin ilk testindi değil mi canim.Kızlar çok Üzgünüm benim test sonucum negatif cikti
Kaderimiz herlade ne yapalım Rabbim ol diyecek ve olcak inşallah bir gün inan teselli edemiyorum aynı acıyı belki ben de alacagım buna hazırlık yapıyorum psikolojik olarak ama umarım olmaz 8 yıl oldu 8 yıl insanlRın lafından imalı bakışlarından iyi dileklerinden bıktım artık bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum sizlerden bu acı haberleri alınca canım acıyor hem de çokBe
Benimde sürekli 0.100 görmekten bir hal oldum artık bıktım gerçekten bu sonucu almaktan korkuyorum artık kan vermeye
Ilkte negatif ciksa bile ikincisini mutlaka istiyorlarSenin ilk testindi değil mi canim.
Kacinci günün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?