2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Merhaba kızlar benim transferimin bugün 3.günü sadece iğne vurulmak için dışarı çıkıyorum ama yarın ve öbürtusu gün eşim olmayacağı için yalnız başıma Dolmuşla gitmem gerekecek iğne vurulmaya dolmuş çok sarstigi için korkuyorum biraz siz napiyosunuz dışarı çıkan otobüse binen varmı?

Canım anladığım kadarıyla uzman kadın doğumcu seni muane etmek istemedi değil mi değişik geldi bana doktorun tutumı
evet canım banada degısık geldı bende zaten mart ayında muayene olacagım dedım ama suan bır sıkıntı varsa marta kadar tedavısıne bakabıleyım dıye geldım dedım sag kasıgım neden sıs dedım sola gore amelıyat oldugun hast gıt dedı ama amelıyatla alakası yok dedım. bır ultrason muayenesı yapamazmısınız dedım muayene edemem cıhazlarımız net gostermıyor dedı gıttıgın hast cok ıyı bır hast oldugu ıcın orda ne varsa cıkar zaten dedı bosa geldım ozaman ben dedım cıktım dosyamı alıp :) artık mart ayında adetımle beraber gıdecegım. bır aksılık cıkmasın ıstıyorum aslında ılk tup bebek denemem laporoskobı oldum dondurılmuslarım var 3tanecık transfer ıslemını yaptırmak ıstıyorum martın basında gıdecegım muayeneye adetınle gel dedıler , ıcımde ukte kaldı aceba farklı bır ozel hast mı gıtsem yada bosvereyım ben soğan kuru yapayım kendımce 10gun varsa bıser beklı duzelır ayy bılemedım yahuu

Dolmuslar masallah kamyon gibi gidiyo ya bende korkudan binemiyorum taksiyle gidiyorum

Bence muayne edip bi sorun varmi diye bakip transfere kadar sorun varsa cozmeli.tuhaf acikcasi
farklı bır hastaneye gıttıgım ıcın , tup bebek tedavısı gordugum yere gıtseydım ılgılenırlerdıde yakın dıye merakımdan farklı bır hast gıttım bırsey var mı yokmu dıye :)

Ben de senin gibi hergün iğne vuruluyorum benim çok şükür komşum hemşire çıkmama gerek kalmıuor yoksa bayagı sıkıntı olurdu hoş aile hekimliği yakın bana yürüme mesafesı taşıta gerek yokta bişey olmaz canım ya korkma

Canm.keşke dolmuş a binmesn çok sarsyo gercktn keşke taksi ile gtsn cok yazrmi acba ben pek dolmuş tarftri deglm

Bence transfer yaptıracağın yere git aklında kalmasın

Sur sıkıntı değil kız sen ne kadar rahatsın kız bugun yaptır testını ne olcak yani bu topıkteki rahatlığı anlıyamıyorum ha bir gun sonra ha bır gun önce ne farkeder
Ay cipsoni Allah iyiliğini versin gyldurdun beni :))))
Ne güzel işte böyle rahat olsun bu topikte.. herkeste güzel güzel haberler alsin . Senin sonucunda insaallah güzel cikacak arkadaşım .

Kız ne olcak zaten dolmuşta aynı yoldan gidiyor takside ülkemde yollar çukurlu zaten
Kız ne olcak zaten dolmuşta aynı yoldan gidiyor takside ülkemde yollar çukurlu zaten
Ya demek istedm şu en azndn taksiciye hamileym dikkatli gdelm dersin adam dikkat eder ama dolmuş şoförü öylemi valla basyo gdyo hemde ne basma ondn dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…