2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar benm bgn 9. Gunum doktor e2 ve progesteron istedi neden istemistir acaba sizdende catlatma ignesi oncesi istediler mi

Kızlar normalde benim test günüm 24 Şubat ama bugun kan versem çıkar mı sizce.fikirlerinizi alabilirmiyim 12 şubatta transfer olmuştum

Kızlar normalde benim test günüm 24 Şubat ama bugun kan versem çıkar mı sizce.fikirlerinizi alabilirmiyim 12 şubatta transfer olmuştum
Ben 13 subat transfer oldum 5. Gun transferiydi tahlil gunünü bugun verdi Dr bence cikar yapabilirsin canım ama sen bilirsin 2 gun var az kalmıs zaten
her Dr farklı veriyor tahlil gunünü nedense

Haklısınız kızlar bekleyim ama çok sabirsizlaniyorum :-( tuttuu tutmadi mi diye hep süphedeyim

Yahu bu topikte heyecanlanıyorum kalbım pır pır kelebekler uÇuşuyor tanımıuoruz birbirimiiz ama derdimiz aynı anne olabilmek bir birimize dualar edip iyi dileklerde bulunuyoruz umutsuz düşündüğümüzde kenetleniyoruz birbirimize umarım Allahım bizlere çıktığımız bu yolda yardımcımız olur emeğimiz boşa çıkmaz .biz de gerçek bir aile oluruz anne baba çocuk... Sonra kaynana anneanne yada babaanne çok güzel değilmi ben hemen evlendirdim sanırsam

Haklısınız kızlar bekleyim ama çok sabirsizlaniyorum :-( tuttuu tutmadi mi diye hep süphedeyim
Canım elbette doktorun dediğini yap diyeceğim sana bir yandan da yapsan sıkıntı olmaz diyorum off ne bileyim canın nasıl isterse öyle yap

selam kızlar;

bugun doktora gıttım muayene olmak ıcın, mart ayında transfer yaptıracagım kıst mıyom rahımde bırsey var mı dedım artı sag kasıgım sol kasıgıma gore bıraz sıs , muayene etmedı benı cok sınır oldum transfer zamanı zaten gereklı ıncelemeler yapılıyor suan muayene etmenın anlamı yok dedı gıttıgın doktor zaten alanın uzmanı dedı .

Canım anladığım kadarıyla uzman kadın doğumcu seni muane etmek istemedi değil mi değişik geldi bana doktorun tutumı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…