- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Tatlim naptin??
Yazcaksin insallah canim.bencede erken git tatlim hadi insallah guzel sonuc alcaksinInşaallah canim arkadaslarim cok istiyorum buraya gule oynaya sonucu yazmayi. Sabah en erken saattte gidicem :))
amin canım inşallah tez zamanda senin de güzel bebişlerinin haberini alırız inşallahhhh..Kızlar birkaç dua listesinde de üyeyim,tüm arkadaşlarar ve burda olan herkese Yasin okudum dua ettim az önce Allah kabul etsin
Amin canim allahin izniyle bebis haberini aliriz insallah canimKızlar birkaç dua listesinde de üyeyim,tüm arkadaşlarar ve burda olan herkese Yasin okudum dua ettim az önce Allah kabul etsin
Sizde haklsnzCan'ım yapmak istemiyorum günü geldiği Zaman öğrenmek istiyorum zaten vakit saati geldiyse olmuştur Allah'ın izniyle şimdiden kendimi sitrese sokmak istemiyorum
Tatlim bence test gununu bekle az kaldi sabret canimKızlar normalde benim test günüm 24 Şubat ama bugun kan versem çıkar mı sizce.fikirlerinizi alabilirmiyim 12 şubatta transfer olmuştum
Ayy canim Allah razi olsun. Baskasi icin dua edenin duacisida melekler olurmuş seninde güzel haberlerini alalim inşaallah :)Kızlar birkaç dua listesinde de üyeyim,tüm arkadaşlarar ve burda olan herkese Yasin okudum dua ettim az önce Allah kabul etsin
Cnm çıkar ama Yapma.istersn degrn.az çıkar üzülrsn sonraTatlim bence test gununu bekle az kaldi sabret canim
Allah razı olsn cnm Rabbim kabil eder inşallahKızlar birkaç dua listesinde de üyeyim,tüm arkadaşlarar ve burda olan herkese Yasin okudum dua ettim az önce Allah kabul etsin
Ben 13 subat transfer oldum 5. Gun transferiydi tahlil gunünü bugun verdi Dr bence cikar yapabilirsin canım ama sen bilirsin 2 gun var az kalmıs zatenKızlar normalde benim test günüm 24 Şubat ama bugun kan versem çıkar mı sizce.fikirlerinizi alabilirmiyim 12 şubatta transfer olmuştum
Sur sıkıntı değil kız sen ne kadar rahatsın kız bugun yaptır testını ne olcak yani bu topıkteki rahatlığı anlıyamıyorum ha bir gun sonra ha bır gun önce ne farkederCipsoniiiiiii agzina biber surucem :))
Canım elbette doktorun dediğini yap diyeceğim sana bir yandan da yapsan sıkıntı olmaz diyorum off ne bileyim canın nasıl isterse öyle yapHaklısınız kızlar bekleyim ama çok sabirsizlaniyorum :-( tuttuu tutmadi mi diye hep süphedeyim
Canım anladığım kadarıyla uzman kadın doğumcu seni muane etmek istemedi değil mi değişik geldi bana doktorun tutumıselam kızlar;
bugun doktora gıttım muayene olmak ıcın, mart ayında transfer yaptıracagım kıst mıyom rahımde bırsey var mı dedım artı sag kasıgım sol kasıgıma gore bıraz sıs , muayene etmedı benıcok sınır oldum transfer zamanı zaten gereklı ıncelemeler yapılıyor suan muayene etmenın anlamı yok dedı gıttıgın doktor zaten alanın uzmanı dedı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?