Amin canım allahım tamamına da erdirsin inşallah hepimizin dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizdenHayirli olsun canim allahim kucagimiza almayi nasip etsin cok sevindim allahim herkeze nasip etsin insallah
Kullan canım normalde her gebelik düşünen bayanın kullanması lazım zaten ben 20 gün önce başlamıştım folbiol ekızlar bende folıkasıt kullanayımmı sımdıden kendı kafama gore baslasam zararı olur mu
Allah razı olsun tatlım amin darısı isteyen herkese inşallah seninde tuttu inşallah güzel haberi vereceksinÇok sevindim hayırlı olsun içime doğmuştu Allah kuçağına almayı nasip etsin Canım darısı başımıza inşallah
Cok şükür canim Allah hayirlsii ile tamamina erdirsin kucağına aldigin günleri göstersin. Gozun aydın sevindirdin biziCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
5. Gün embriyosuydu canm ilk denememiz özellikle dikkat ben çok fazla etmedim ama iş de yapmadım öyle 10 gundur istirahat halindeyim griptim transferde o yüzden bol bol dinlenme istegi oldu zaten ananas portakal yedim çalışmiyorum evde kısa yürüyüşler yaptım ilk günler hapsurmustum çok o beni çok korkutmustu ama çok sukur bisey olmuomus :)Hayırlı olsun cnmm sağlıkla kucağına alırsın işlhkaçıncı gün embriyosudu ? Kaçıncı denemen bide özellikle dikkat ettiğin bişey oldu mu transferden sonra?
Amin canım benim inşallah sıra sende yarın da senin güzel haberini alalım inşallahCok şükür canim Allah hayirlsii ile tamamina erdirsin kucağına aldigin günleri göstersin. Gozun aydın sevindirdin bizi
Ayyyyy maşallahhhhh kızCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Çokkk sevindim çokkkAmin canım benim inşallah sıra sende yarın da senin güzel haberini alalım inşallah
Hayrli olsn cnmCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Darısı sana inşallah canım sizlerin haberleriyle bende sevincem inşallah az kaldıÇokkk sevindim çokkk
Yazmamisim ya çok tesekkur ederim canm darısı başına inşallah5. Gün embriyosuydu canm ilk denememiz özellikle dikkat ben çok fazla etmedim ama iş de yapmadım öyle 10 gundur istirahat halindeyim griptim transferde o yüzden bol bol dinlenme istegi oldu zaten ananas portakal yedim çalışmiyorum evde kısa yürüyüşler yaptım ilk günler hapsurmustum çok o beni çok korkutmustu ama çok sukur bisey olmuomus :)
Hayırlı olsun canımYazmamisim ya çok tesekkur ederim canm darısı başına inşallah
çok sevindim hai bakalım Allah bize denasip etsin inşallah5. Gün embriyosuydu canm ilk denememiz özellikle dikkat ben çok fazla etmedim ama iş de yapmadım öyle 10 gundur istirahat halindeyim griptim transferde o yüzden bol bol dinlenme istegi oldu zaten ananas portakal yedim çalışmiyorum evde kısa yürüyüşler yaptım ilk günler hapsurmustum çok o beni çok korkutmustu ama çok sukur bisey olmuomus :)
Hayırlı olsun canım
Çok tesekkur ederim darısı size inşallahçok sevindim hai bakalım Allah bize denasip etsin inşallah
İyi dileklerin için teşekkür ederimDarısı sana inşallah canım sizlerin haberleriyle bende sevincem inşallah az kaldı
Korkma canım seni 15 dk lıgına uyutuyolar sen hiç bişey hisetmiyorsun kalkınca ben agrı hısetmemiştim sanırsam ay unuttumKizlar carsamba yumurtalarim toplancakmis ben cok korkuyorum aci oluyo mu acaba birbirimize dua edelm kizlar
Hiç sıkma canını canım acı filan duymuosun bi uyaniosun oh gitmiş yumoslar :) o gün biraz bel ağrısı hafif karın ağrısı olmuştu bende O kadarKizlar carsamba yumurtalarim toplancakmis ben cok korkuyorum aci oluyo mu acaba birbirimize dua edelm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?