2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kızlar bende folıkasıt kullanayımmı sımdıden kendı kafama gore baslasam zararı olur mu

Çok sevindim hayırlı olsun içime doğmuştu Allah kuçağına almayı nasip etsin Canım darısı başımıza inşallah
Allah razı olsun tatlım amin darısı isteyen herkese inşallah seninde tuttu inşallah güzel haberi vereceksin

Hayırlı olsun cnmm sağlıkla kucağına alırsın işlh kaçıncı gün embriyosudu ? Kaçıncı denemen bide özellikle dikkat ettiğin bişey oldu mu transferden sonra?​
5. Gün embriyosuydu canm ilk denememiz özellikle dikkat ben çok fazla etmedim ama iş de yapmadım öyle 10 gundur istirahat halindeyim griptim transferde o yüzden bol bol dinlenme istegi oldu zaten ananas portakal yedim çalışmiyorum evde kısa yürüyüşler yaptım ilk günler hapsurmustum çok o beni çok korkutmustu ama çok sukur bisey olmuomus :)

Yazmamisim ya çok tesekkur ederim canm darısı başına inşallah

@aysegulsen çok üzüldüm çok sözün bittiği yerdeyim şu an biliyorum ne desek boş, inancını kaybetme canım, birkaç ay kendini toparla ve yeniden dene, şnanıyorum herşey çık güzel olacak

çok sevindim hai bakalım Allah bize denasip etsin inşallah

Kizlar carsamba yumurtalarim toplancakmis ben cok korkuyorum aci oluyo mu acaba birbirimize dua edelm kizlar

Kizlar carsamba yumurtalarim toplancakmis ben cok korkuyorum aci oluyo mu acaba birbirimize dua edelm kizlar
Korkma canım seni 15 dk lıgına uyutuyolar sen hiç bişey hisetmiyorsun kalkınca ben agrı hısetmemiştim sanırsam ay unuttum

Hiç sıkma canını canım acı filan duymuosun bi uyaniosun oh gitmiş yumoslar :) o gün biraz bel ağrısı hafif karın ağrısı olmuştu bende O kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…