Canimm çok sevindimmmm dua et bizde yaşayalım bu sevinci..canım değerin kaç ..Canlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
Tebrik ederim canım güzel bir haber çok sevindim :)5. Gün embriyosuydu canm ilk denememiz özellikle dikkat ben çok fazla etmedim ama iş de yapmadım öyle 10 gundur istirahat halindeyim griptim transferde o yüzden bol bol dinlenme istegi oldu zaten ananas portakal yedim çalışmiyorum evde kısa yürüyüşler yaptım ilk günler hapsurmustum çok o beni çok korkutmustu ama çok sukur bisey olmuomus :)
Ne guzel unutuluyosa :) bugun ostrojen istedi doktor cok fazla ciksaydi ertelenecekti cok sukur olacak ya buna da sukurKorkma canım seni 15 dk lıgına uyutuyolar sen hiç bişey hisetmiyorsun kalkınca ben agrı hısetmemiştim sanırsam ay unuttum
Ohh ne guzel gozun aydin bu arada hamileymissin cok sevndm bu topik ugurlu bence hissediyorum hepimize olumlu olacak insallahHiç sıkma canını canım acı filan duymuosun bi uyaniosun oh gitmiş yumoslar :) o gün biraz bel ağrısı hafif karın ağrısı olmuştu bende O kadar
ohhhhh be canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah sevincin daim olsun..Canlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
erken tatlım 12 günde anca kanda beliriryor idrar yanıltıcı yapmayın lütfen kendinizi boşa üzüyorsunuzArkadaslar salı transfer oldu bugün 6. Gün dayanamadım test yaptım idrar çıkmadı erkenmi yani sanki cçıkması gerekirdi gibi geliyor
başla tatlım ben tüp bebeğe başlamadan önce hem folik hem b 12 eksikti ona başlamıştım hamile kalınca inş onlar çok hızlı tükenecek ve çokkkkk önemlikızlar bende folıkasıt kullanayımmı sımdıden kendı kafama gore baslasam zararı olur mu
ttalım hiç korkma 5 dk lık narkozla başlayıp bittiğini bile anlamıyorsun sakin ol aç git.. hadi şimdiden hayırlı olsun.Kizlar carsamba yumurtalarim toplancakmis ben cok korkuyorum aci oluyo mu acaba birbirimize dua edelm kizlar
Çok sevindim gözün aydin Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahCanlarim öğrendim çok sukur hamileyim darısı sizlere inşallah
CaNim seninde yarin ikinci testin var dimiÇok sevindim gözün aydin Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Teşekkürler Canim. Insan dayanamıyor ama birkaç tane aldım yapar dururum artık :)erken tatlım 12 günde anca kanda beliriryor idrar yanıltıcı yapmayın lütfen kendinizi boşa üzüyorsunuz
Evet canim yarın yaptircam inşallah 2. TestiCaNim seninde yarin ikinci testin var dimi
İnşallah canım güzel haberler verirsinKizlar merhaba ben de birkaç gündür takip ediyorum bu başlığı yarın ilk testim var hayırlısı olur insallah
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım :)Kizlar merhaba ben de birkaç gündür takip ediyorum bu başlığı yarın ilk testim var hayırlısı olur insallah
Kizlar merhaba ben de birkaç gündür takip ediyorum bu başlığı yarın ilk testim var hayırlısı olur insallah
Selam canım benim de yarın test günüm. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Çok heyecanlıyım ya oturamıyorum habire geziniyorum evdeKizlar merhaba ben de birkaç gündür takip ediyorum bu başlığı yarın ilk testim var hayırlısı olur insallah
hadi hayırlı olsun canım inşallah yarın güzel haberlerini de alırız inşallah..Kizlar merhaba ben de birkaç gündür takip ediyorum bu başlığı yarın ilk testim var hayırlısı olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?