kun feyekun dualarımız seninle tüm arkdaşlarla yarın inş güzel sonucun çıkar '' aysegülsen'' senin de inş iki gün sonra daha güzel haberini duyarız ..CaNim seninde yarin ikinci testin var dimi
hep dualarımdasınız tatlım çok teşekkür ederim allahım size de yaşatsın darısı başınıza inşallah değerim 264 canım 5. gün embriyosuydu 10. gün test yaptırdımCanimm çok sevindimmmm dua et bizde yaşayalım bu sevinci..canım değerin kaç ..
aynen canım ya ben hala şoku atamadım ama inş bir mucize olurda değeri 22 den tekrar yükselir.dualarımız yarın yaptıracak arkadaşlar ile..Kızlar aysegulsene çok üzüldüm Allah yatın test yaptıracaklara hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Ne guzel ya en iyisini yapiyosun canim!Ben pek rahatım transfer gününden beri uzanma pozisyonundayım insallah pozitif sonuç alır tüm bekleyenler
Adet öncesi benim karinim ağrımazdı belim çok ağırır ben de regl olcam sanki dediğin gibi ben de uyumak isitiyorum hepBen adet olacak gibiyim öyle hissediyorum hafif karinda kramp gibi agri giriyor, sinirliyim uykum geliyor surekli falan klasik adet öncesi sendromu :/
Insallah canim cok sagolttalım hiç korkma 5 dk lık narkozla başlayıp bittiğini bile anlamıyorsun sakin ol aç git.. hadi şimdiden hayırlı olsun.
Canım çok olumsuz şeyler düşünüyorsun, biraz kafanı boşalt , kesinlikle oldu de hatta bebişlerle konuş, orda olduklarını hisset ki hislerin gerçek olsunBide sivilcelendim şunları yazarken bile inanılmaz belim ağrıyor tövbe tövbe olmadımı ki ya iyi düşünmek isitiyprum ama aklımda deli sorular
Canim 8 gun varms daha oyle dusunme benm de yanagmn ortasinda cikti ben gibi duruyo oysa ki daha toplanmadi ble o kadar ilac aldik normal vucudum tepki vermesiBide sivilcelendim şunları yazarken bile inanılmaz belim ağrıyor tövbe tövbe olmadımı ki ya iyi düşünmek isitiyprum ama aklımda deli sorular
İnşallah ben yanlış dusunuyorumdurCanim 8 gun varms daha oyle dusunme benm de yanagmn ortasinda cikti ben gibi duruyo oysa ki daha toplanmadi ble o kadar ilac aldik normal vucudum tepki vermesi
Test günümüz bir gün arayla. Bütün şikayetlerimiz aynı gögüsümün geneli agrıyordu şimdi uç kısımları acıyorSlm millet nasılsınız benimde bugün 5.günüm bel agrim var hafif hafif .transfer gününden beri kasik agrilarim batmalarim oluyor hafif hafif.birde göğüs uclarim top gibi ve aciyor .böyle olan varmi aranızda.
Yok 1 mart ama ben 28 in de yaptırırımSenin cumami tahlil gununnn.haydii ard arda guzelllll müjdeli haberleri verelimmmmmm buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?