2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben adet olacak gibiyim öyle hissediyorum hafif karinda kramp gibi agri giriyor, sinirliyim uykum geliyor surekli falan klasik adet öncesi sendromu :/

Ben adet olacak gibiyim öyle hissediyorum hafif karinda kramp gibi agri giriyor, sinirliyim uykum geliyor surekli falan klasik adet öncesi sendromu :/
Adet öncesi benim karinim ağrımazdı belim çok ağırır ben de regl olcam sanki dediğin gibi ben de uyumak isitiyorum hep

Bide sivilcelendim şunları yazarken bile inanılmaz belim ağrıyor tövbe tövbe olmadımı ki ya iyi düşünmek isitiyprum ama aklımda deli sorular

Bide sivilcelendim şunları yazarken bile inanılmaz belim ağrıyor tövbe tövbe olmadımı ki ya iyi düşünmek isitiyprum ama aklımda deli sorular
Canım çok olumsuz şeyler düşünüyorsun, biraz kafanı boşalt , kesinlikle oldu de hatta bebişlerle konuş, orda olduklarını hisset ki hislerin gerçek olsun

Canim 8 gun varms daha oyle dusunme benm de yanagmn ortasinda cikti ben gibi duruyo oysa ki daha toplanmadi ble o kadar ilac aldik normal vucudum tepki vermesi

Ama napıyım düşünmek istemiyırum elbette ama aklımın bir köşesinde ben de düşünmeyeyim diyorum ama gel görki pozitif düşüncenin yanında negatif ağır basıyor

Slm millet nasılsınız benimde bugün 5.günüm bel agrim var hafif hafif .transfer gününden beri kasik agrilarim batmalarim oluyor hafif hafif.birde göğüs uclarim top gibi ve aciyor .böyle olan varmi aranızda.

Bide canım inanılmaz yeşil erik istiyor böyle tuza batırıp yiyeceksin ne kadar pis boğazlıyım bir hamile kalayım kocamın çekeceği var

Slm millet nasılsınız benimde bugün 5.günüm bel agrim var hafif hafif .transfer gününden beri kasik agrilarim batmalarim oluyor hafif hafif.birde göğüs uclarim top gibi ve aciyor .böyle olan varmi aranızda.
Test günümüz bir gün arayla. Bütün şikayetlerimiz aynı gögüsümün geneli agrıyordu şimdi uç kısımları acıyor

selam. sabah opu yapıldı. 32 tane yumurta toplanmış yarın haber almayı merakla bekliyoruz. ohss korkusuyla da bekliyorum bir yandan. işlem çok rahat geçti sadece gaz sancısı gibi bir sıkışmam oluyor ağrı kesici iğne istemedim parol da içmedim hala. acı eşiğimi yükseltmeye çalışıyorum birkaç yıldır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…