Maşallah ne kadar çok yumurtan oluşmuş canım:)selam. sabah opu yapıldı. 32 tane yumurta toplanmış yarın haber almayı merakla bekliyoruz. ohss korkusuyla da bekliyorum bir yandan. işlem çok rahat geçti sadece gaz sancısı gibi bir sıkışmam oluyor ağrı kesici iğne istemedim parol da içmedim hala. acı eşiğimi yükseltmeye çalışıyorum birkaç yıldır :)
Öyle dusunme sakin canım rabbim yazmışsa olur muhakkak belkide olmuştur bileOlumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 yıldır hep adet olup hic hamile kalamadigim o cift cizgiyi göremediğim için adet belirtisine yoruyorum bunları malesef
ilaca fazla hassasiyet göstermişim genelde pcolularda böyle oluyormuş. sonuçta bir tanesi transfer edilecek çok önemli değil sayısı o yüzdenMaşallah ne kadar çok yumurtan oluşmuş canım:)
Sağol canım çok moral verdin..o dediğin çift çizgiyi ben 13 yıldır goremiyorum..ve bu 5.denememm.ondan önce 7 asilamam var.önceki takipleri saymiyorum..ve geçirdiğim operasyonları soylememe gerek yok.ok.Rabbim ne derse o olucak.bu son denemem.olumsuz yada olumlu.artık bırakacağım.yaşım 38 .13 senedir Yoruldum artık.bilmem anlatabildimmiOlumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 yıldır hep adet olup hic hamile kalamadigim o cift cizgiyi göremediğim için adet belirtisine yoruyorum bunları malesef
Evet ama kaliteli embriyo şansın ve uzun süre dış ortamda yaşama şansları artıyor, benim mesela 4 tane oluştu 2 si iptal, diger ikisi dollendi 3.gün transfer oldu şansım daha azilaca fazla hassasiyet göstermişim genelde pcolularda böyle oluyormuş. sonuçta bir tanesi transfer edilecek çok önemli değil sayısı o yüzdenteşekkür ederim
Ayrıca bu benim ilk defa 5.gün blast transferim oldu.onun için umidimi yitirmedim.yitirmicemmm..allah herkesin kalbine gore versinnnnnnSağol canım çok moral verdin..o dediğin çift çizgiyi ben 13 yıldır goremiyorum..ve bu 5.denememm.ondan önce 7 asilamam var.önceki takipleri saymiyorum..ve geçirdiğim operasyonları soylememe gerek yok.ok.Rabbim ne derse o olucak.bu son denemem.olumsuz yada olumlu.artık bırakacağım.yaşım 38 .13 senedir Yoruldum artık.bilmem anlatabildimmi
Kendimi dinlesem çok sey bulurum da fazla rahatım genelde de :) iyi düşünüp iyi olmasını diliyorum sadece her zaman olumlu düşünmek lazımNe guzel ya en iyisini yapiyosun canim!
Her şerde bir hayır vardır canım benim umudunu yitirme asla, benim bir tanıdığımda 10 yildan fazla cocuklari olmadi evlat edindiler kadin ertesi ay hamile kaldi simdi 2 sini de buyutuyor:)Allahım büyüktür bizimde kucaklarimizi boş birakmazSağol canım çok moral verdin..o dediğin çift çizgiyi ben 13 yıldır goremiyorum..ve bu 5.denememm.ondan önce 7 asilamam var.önceki takipleri saymiyorum..ve geçirdiğim operasyonları soylememe gerek yok.ok.Rabbim ne derse o olucak.bu son denemem.olumsuz yada olumlu.artık bırakacağım.yaşım 38 .13 senedir Yoruldum artık.bilmem anlatabildimmi
Insallah canım tek dileğimiz o hep birlikte insallahÖyle dusunme sakin canım rabbim yazmışsa olur muhakkak belkide olmuştur bile
bu konularda çok bilgi sahibi değlim ben. geçen ay ilk aşılamada tek yumurta olmuştu tutmadı. bu ay doktor 75 den 100e çıkardı 2 yumurta olsun diye ama ilk kontrolde 11 yumurta vardı.durum böyle olunca aşılamam iptal oldu tüp bebeği kabul edince iğneye 3 gün daha devam ettim 32 olmuş. o yüzdenbeklemediğimiz bir aşamada geçtik tüp bebeğe ve pek araştırma öğrenme fırsatım olmadı. sağolun sayenizde öğreniyorum bunları :)Evet ama kaliteli embriyo şansın ve uzun süre dış ortamda yaşama şansları artıyor, benim mesela 4 tane oluştu 2 si iptal, diger ikisi dollendi 3.gün transfer oldu şansım daha az
İnsallah Hayırlısı olur güzel bir transfer geçirirsin:)bu konularda çok bilgi sahibi değlim ben. geçen ay ilk aşılamada tek yumurta olmuştu tutmadı. bu ay doktor 75 den 100e çıkardı 2 yumurta olsun diye ama ilk kontrolde 11 yumurta vardı.durum böyle olunca aşılamam iptal oldu tüp bebeği kabul edince iğneye 3 gün daha devam ettim 32 olmuş. o yüzdenbeklemediğimiz bir aşamada geçtik tüp bebeğe ve pek araştırma öğrenme fırsatım olmadı. sağolun sayenizde öğreniyorum bunları :)
tatlım aramıza hoş geldin herşey de bir hayır vardır aşılamadan tüpe geçmen daha isabetli olmuş aşılamada şans yüzdesi çok düşük yine de mevlam bilirde inşallah devamın da güzel haberlerini alırız canım..bu konularda çok bilgi sahibi değlim ben. geçen ay ilk aşılamada tek yumurta olmuştu tutmadı. bu ay doktor 75 den 100e çıkardı 2 yumurta olsun diye ama ilk kontrolde 11 yumurta vardı.durum böyle olunca aşılamam iptal oldu tüp bebeği kabul edince iğneye 3 gün daha devam ettim 32 olmuş. o yüzdenbeklemediğimiz bir aşamada geçtik tüp bebeğe ve pek araştırma öğrenme fırsatım olmadı. sağolun sayenizde öğreniyorum bunları :)
Canim benim amin amin cok sagol. Guzel haberler yagsin inşaallah forumaku feyekuncüğüm yarın inşallah güzel haberlerini alırız şimdi çok heyecanlısındır.Allahım sabır versin sana ve senin gibi bekleyen tüm arkadaşlara dualarımız sizinle cnm ..]
Benim de test günüm ama hasta olacak gibiyim ay karmakarışık duygularım,Nasıl uyuycam bilmiyorum,Ayy yarin birsürü kişi test yaptıracak.
Hayırlı haberler olsun
Heyecanli bekleyiş .....
Canimmmmmm içime doğuyor senin tuttu benceBide sivilcelendim şunları yazarken bile inanılmaz belim ağrıyor tövbe tövbe olmadımı ki ya iyi düşünmek isitiyprum ama aklımda deli sorular
tatlım aramıza hoş geldin herşey de bir hayır vardır aşılamadan tüpe geçmen daha isabetli olmuş aşılamada şans yüzdesi çok düşük yine de mevlam bilirde inşallah devamın da güzel haberlerini alırız canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?