2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 yıldır hep adet olup hic hamile kalamadigim o cift cizgiyi göremediğim için adet belirtisine yoruyorum bunları malesef

Maşallah ne kadar çok yumurtan oluşmuş canım:)

Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 yıldır hep adet olup hic hamile kalamadigim o cift cizgiyi göremediğim için adet belirtisine yoruyorum bunları malesef
Sağol canım çok moral verdin..o dediğin çift çizgiyi ben 13 yıldır goremiyorum..ve bu 5.denememm.ondan önce 7 asilamam var.önceki takipleri saymiyorum..ve geçirdiğim operasyonları soylememe gerek yok.ok.Rabbim ne derse o olucak.bu son denemem.olumsuz yada olumlu.artık bırakacağım.yaşım 38 .13 senedir Yoruldum artık.bilmem anlatabildimmi

ilaca fazla hassasiyet göstermişim genelde pcolularda böyle oluyormuş. sonuçta bir tanesi transfer edilecek çok önemli değil sayısı o yüzden teşekkür ederim
Evet ama kaliteli embriyo şansın ve uzun süre dış ortamda yaşama şansları artıyor, benim mesela 4 tane oluştu 2 si iptal, diger ikisi dollendi 3.gün transfer oldu şansım daha az

Ayrıca bu benim ilk defa 5.gün blast transferim oldu.onun için umidimi yitirmedim.yitirmicemmm..allah herkesin kalbine gore versinnnnnn

Her şerde bir hayır vardır canım benim umudunu yitirme asla, benim bir tanıdığımda 10 yildan fazla cocuklari olmadi evlat edindiler kadin ertesi ay hamile kaldi simdi 2 sini de buyutuyor:)Allahım büyüktür bizimde kucaklarimizi boş birakmaz

Evet ama kaliteli embriyo şansın ve uzun süre dış ortamda yaşama şansları artıyor, benim mesela 4 tane oluştu 2 si iptal, diger ikisi dollendi 3.gün transfer oldu şansım daha az
bu konularda çok bilgi sahibi değlim ben. geçen ay ilk aşılamada tek yumurta olmuştu tutmadı. bu ay doktor 75 den 100e çıkardı 2 yumurta olsun diye ama ilk kontrolde 11 yumurta vardı.durum böyle olunca aşılamam iptal oldu tüp bebeği kabul edince iğneye 3 gün daha devam ettim 32 olmuş. o yüzdenbeklemediğimiz bir aşamada geçtik tüp bebeğe ve pek araştırma öğrenme fırsatım olmadı. sağolun sayenizde öğreniyorum bunları :)

İnsallah Hayırlısı olur güzel bir transfer geçirirsin:)

tatlım aramıza hoş geldin herşey de bir hayır vardır aşılamadan tüpe geçmen daha isabetli olmuş aşılamada şans yüzdesi çok düşük yine de mevlam bilirde inşallah devamın da güzel haberlerini alırız canım..

_tangled_ azure47 çok sağolun inşallah öyle olur. zaten aşılamayı doktorumuz 2 aşılamadan sonra devlet desteği olur tüp bebekte dediği için kabul etmiştik böyle oldu. inşallah hayırlısı olur herkese yarın haber alırsam yazarım sormam gereken özel bir şey var mı embriyolog aradığında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…