Canım o sana zaten gereken bilgiyi verir şayet birşey demezse yumurtalardan kac tanesi dollendi, kac hücreli kalitesini falan sorarsın,tahminen en 2 kez daha arayip haber verir sonrasinda transfer olur
İnşalla bu sefer olur inşallah bebeğin senledirSağol canım çok moral verdin..o dediğin çift çizgiyi ben 13 yıldır goremiyorum..ve bu 5.denememm.ondan önce 7 asilamam var.önceki takipleri saymiyorum..ve geçirdiğim operasyonları soylememe gerek yok.ok.Rabbim ne derse o olucak.bu son denemem.olumsuz yada olumlu.artık bırakacağım.yaşım 38 .13 senedir Yoruldum artık.bilmem anlatabildimmi
Ayyy inşallah burdaki bütün kardeşlerimin dileği yerine gelsin Rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin birimiz sevinirken diğerimiz üzülmesinCanimmmmmm içime doğuyor senin tuttu bence
Ben günde iki defa içiyorum canım tok karnına. Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz diyo pozitif sonuç alınca tedirgin oldum bırakmayı düşündüm. bugun doktorum aradım sordum bişey olmaz daha tam bebek oluşmadığı icin devam et kullanmaya dediKızlar estrofem nasl kullaniyorsnz bana günde 3 kere tok karnına dedi ama saati saati ne icemiyrm bişey olrmu acba
Anldm saol.cnmBen günde iki defa içiyorum canım tok karnına. Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz diyo pozitif sonuç alınca tedirgin oldum bırakmayı düşündüm. bugun doktorum aradım sordum bişey olmaz daha tam bebek oluşmadığı icin devam et kullanmaya dedi
meraba benımde haftaya transferım olucak bene gunde 3 defa kullanıyorum 4.denemem buarada..Kızlar estrofem nasl kullaniyorsnz bana günde 3 kere tok karnına dedi ama saati saati ne icemiyrm bişey olrmu acba
gecmıs olsun sıze benımde tutmuyor ve sebebı yok.herseyı yatık bır sorun yok ama tutmuyor..bu defa raatım aftaya transferım var bakalım heycanla beklıyorum..Kızlar kaç gündür girmedim canım sıkın hamile olanları tebrik ediyorum alah tamamını erdirsin olmayanlarda benim gibi alah güç ve sabır versin 9 idrar testi negativdi zaten umudum yoktu cumarteside test gunüm kocaman negatif ikinci denemede olmadı.sebep se bilinmiyor en kötüsü işte ortada bi sebep yok 3tane 5gun blast embriyo ama olmadı.artık yoruldum gözyaşlarım bile kurudu
Ağlama canm şu hayatta hersey kısmet rabbim ne derse o olur aglmak care olsa ama degl malsfKızlar kaç gündür girmedim canım sıkın hamile olanları tebrik ediyorum alah tamamını erdirsin olmayanlarda benim gibi alah güç ve sabır versin 9 idrar testi negativdi zaten umudum yoktu cumarteside test gunüm kocaman negatif ikinci denemede olmadı.sebep se bilinmiyor en kötüsü işte ortada bi sebep yok 3tane 5gun blast embriyo ama olmadı.artık yoruldum gözyaşlarım bile kurudu
Dondurulmuş embriyo mi denycen cnmmeraba benımde haftaya transferım olucak bene gunde 3 defa kullanıyorum 4.denemem buarada..
evet yıne dondurulmus...embırıyolar en ıyı kalıte 5.günDondurulmuş embriyo mi denycen cnm
Bugun test günüm 2 saate belli olur inşallah. Güzel haber veririm,künfeyekün senin de güzel haberini bekliyoruzGünaydın kızlar, bugün testi olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun umarım güzel haberler getirirdiniz bizlere,
Dün çok üzüldük bugün senin veBugun test günüm 2 saate belli olur inşallah. Güzel haber veririm,künfeyekün senin de güzel haberini bekliyoruz
Canım çok geçmiş.olsun Allah dayanma.gücü versin kotu düşünme zamanı değilmiş.demek.ki.mevlaminda vardır bir.bildiği eminim.olacak.kendini.çok yipratma unutma.önce senin ruh ve bedenen sağlığın hepsi olacak inşallah..Kızlar kaç gündür girmedim canım sıkın hamile olanları tebrik ediyorum alah tamamını erdirsin olmayanlarda benim gibi alah güç ve sabır versin 9 idrar testi negativdi zaten umudum yoktu cumarteside test gunüm kocaman negatif ikinci denemede olmadı.sebep se bilinmiyor en kötüsü işte ortada bi sebep yok 3tane 5gun blast embriyo ama olmadı.artık yoruldum gözyaşlarım bile kurudu
Hadi hayırlı olsun canım güzel mutlu haberlerini.aliriz inşallah..Bugun test günüm 2 saate belli olur inşallah. Güzel haber veririm,künfeyekün senin de güzel haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?