2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yarın test günüm canım, o adet sancıları bende 12 gündür var, ıkı gündür dahada şiddetleşti, benimde ümidimi kırmama sebep oluyor neyazık ki ama ben inanıyorum ki tutacak bebişlerimiz, olumlu düşünelim lütfen yılmak yok

Ne guzel boyle olunca tutmustur kesin :)

Bakildi mi rahime ?

Günsydınlarrr kızlar buğün hayırlı haberler alalım inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarıma Rabbim pozitif almayı nasip etsin inşallah

Kızlar evin hali içler acısı eşimde geç geliyor o yüzden ona diyemiyorum evi süpür diye sizce süpürsem mi ki

Kızlar evin hali içler acısı eşimde geç geliyor o yüzden ona diyemiyorum evi süpür diye sizce süpürsem mi ki
Benimde öyle ama supurmucemm yarın yardımcı bayan arkadaşım gelecek ..supurgeye zorlama bence canım.bikacgun daha pis olsun evin bisey olmazz

Kızlar son iğneme gittim bugün yarın testim vardı, ben günleri karıştırmışım testim meğer bugünmüş, kanımı verdim bir saat sonra çıkacak, işe geldim dedim arasınlar beni sonuç için telefondan öğrenecem, yüreğim dayanmaz orada yüz yüze öğreneyim eğer sonuç negatifse

Ay inşallah güzel.haberler alırsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…