Yarın test günüm canım, o adet sancıları bende 12 gündür var, ıkı gündür dahada şiddetleşti, benimde ümidimi kırmama sebep oluyor neyazık ki ama ben inanıyorum ki tutacak bebişlerimiz, olumlu düşünelim lütfen yılmak yokGünaydın kizlar test sonucu alacaklar sizlerin güzel haberlerinizi bekliyoruz inş mutlu güzel haber. Evet güne moral bozukluyla başladım kizlar adet sancisi var umidimi düşürüyor rabbim korktuguma ugratmasin bu sefer inş hepimizin yumzumuz güler bugun besinci gunum
Ne guzel boyle olunca tutmustur kesin :)Slm kızlar ve bir gün daha bitti çok şükür kaldı 7 guncükbu benim ikinci denemem bu sefer çok rahatım nedense bugün kalktım is yaptım aksamda dışarı çıktık eşimle ne yaptığımı bende bilmiyorum ama nedense enerjigim baya
Bakildi mi rahime ?Kızlar kaç gündür girmedim canım sıkın hamile olanları tebrik ediyorum alah tamamını erdirsin olmayanlarda benim gibi alah güç ve sabır versin 9 idrar testi negativdi zaten umudum yoktu cumarteside test gunüm kocaman negatif ikinci denemede olmadı.sebep se bilinmiyor en kötüsü işte ortada bi sebep yok 3tane 5gun blast embriyo ama olmadı.artık yoruldum gözyaşlarım bile kurudu
Kız hadi inşallah canım olcak inşallahGunaydin güzel yurekli arkadaslarim
Bende kani verdim bekliyorum. Onbir de haber alicam ve yazicam . Allah im hickimse uzulmesin
Inşaallah canimKız hadi inşallah canım olcak inşallah
Benimde öyle ama supurmucemm yarın yardımcı bayan arkadaşım gelecek ..supurgeye zorlama bence canım.bikacgun daha pis olsun evin bisey olmazzKızlar evin hali içler acısı eşimde geç geliyor o yüzden ona diyemiyorum evi süpür diye sizce süpürsem mi ki
kaçıncı günündesin canım senBenim de bir hafta kaldı inşallah pozitif alırız Allahım ne olur
Canm aslnda hersey kısmet 5 3 gercektn fark etmyo burda 2.gün 4 hucreli embriyolar ile hamile kalanlari okdm benevet yıne dondurulmus...embırıyolar en ıyı kalıte 5.gün
Umarım hepimizde hayırlı haberler alırızGunaydin güzel yurekli arkadaslarim
Bende kani verdim bekliyorum. Onbir de haber alicam ve yazicam . Allah im hickimse uzulmesin
Sakın süpürme bırak öyle kalsn ben yaptm snra bebgm düşünce kendi kendmi yedimKızlar evin hali içler acısı eşimde geç geliyor o yüzden ona diyemiyorum evi süpür diye sizce süpürsem mi ki
Bugün 5. Gün olcak işteK
kaçıncı günündesin canım sen
Aman be tatlım.boşver inş tutarsa mecbur temizletirsin haftada bir ben de yapımıom içimden gelmior..Kızlar evin hali içler acısı eşimde geç geliyor o yüzden ona diyemiyorum evi süpür diye sizce süpürsem mi ki
Yapmayım o zaman tamamSakın süpürme bırak öyle kalsn ben yaptm snra bebgm düşünce kendi kendmi yedim
Ay inşallah güzel.haberler alırsın canimKızlar son iğneme gittim bugün yarın testim vardı, ben günleri karıştırmışım testim meğer bugünmüş, kanımı verdim bir saat sonra çıkacak, işe geldim dedim arasınlar beni sonuç için telefondan öğrenecem, yüreğim dayanmaz orada yüz yüze öğreneyim eğer sonuç negatifse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?