- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Neyse olsun bari napayım ben de pozitif sonuç alırsam inşallah ben de hafta da bir yarım gün Alayım diyorum hayırlısı olsun
Benimde öyle ama supurmucemm yarın yardımcı bayan arkadaşım gelecek ..supurgeye zorlama bence canım.bikacgun daha pis olsun evin bisey olmazz
Ewet onlar pozitif alınca bize moral oluyorBugün 2 kişi mi sonuç alacak ay bende heycanldm kızlar hadi pozitf yazn da bizdw sevinelim
İnşllah canım, hemen haber verecem size, kimseywde söylemedim kan verdiğimi, eşimde bilmiyor, herkes yarın biliuordu benim gibiAy inşallah güzel.haberler alırsın canim
Evt tatlm ben çok çok seviniyrm2 negatif yazdklarnda gözlerm doluyo inanki diyrm nasl canı yanıyordur smdi diye ben biraz fazla dugusal ve merhametliymEwet onlar pozitif alınca bize moral oluyor
Ben hiç yapmıyorum cnm temizlik, tek yaptığım çamaşır asmak ve toplamak oldu, ondada eşim yardım ediyor, yemekleride sağolsun o yPıyor hepYapmayım o zaman tamam
İşte eşim akşamları geç geliyor ben de butun çamaşırları sıfırladım ütülerimi yaptım da şöyle bir sıkıntı var ben 2 günde bir süpürgeyi açıuorudum o biraz kötü oldu ev bana çok pis geliyorBen hiç yapmıyorum cnm temizlik, tek yaptığım çamaşır asmak ve toplamak oldu, ondada eşim yardım ediyor, yemekleride sağolsun o yPıyor hep
evet biri benim işte.ilk denemede bir tane orta kalıte embiriyo ile hamile kaldım.ama kızımdan sonra olmadı işte denemeye devam.çevremdekıler bu genc yasta bu azmime hayranlar.Canm aslnda hersey kısmet 5 3 gercektn fark etmyo burda 2.gün 4 hucreli embriyolar ile hamile kalanlari okdm ben
Ben kızımda hiçbirşey yapmadım sıyah asıtlı içecektende içtim meyve fln da yemedim ama oldu diğer 3 denememde ananas protein herşeye dikkat ettim elde var sıfırpozıtıf sonucları aldıkca bızımde umutlarımız artıyor.cok farklı bır hıssıyat. sımdıden heyacanı sarıyor ınsanı ve hemen ısleme gecesı gelıyor ınsanın. Kızlar ben sımdıden hem saglık acısından da saglıklı olayım dıye ananas yıyorum gercı cok sevıyorum o meyveyıde o ayrı :) nar suyu ıcmeye basladım gunde 1 bardak sabahları folıkasıt alıyorum gunde 1 tane b12 ıle d vıtamını alıyorum. folıkasıdı kendı kafama gore alıyorum ama bırsey olmaz ıns :)sabahları yıne cevız sıyah uzum yıyorum aksamları bır kasık pekmez atıyorum agzıma . cok mu abarttım sızce onerılerınız varmıdır hamıs kalanlar, bu surecı nasıl atlatalım 4gozle mart ayını bekler oldum vallahi
Bırak kalsın canım ya.iki kişi ne kadar kırletebilirsiniz kı?İşte eşim akşamları geç geliyor ben de butun çamaşırları sıfırladım ütülerimi yaptım da şöyle bir sıkıntı var ben 2 günde bir süpürgeyi açıuorudum o biraz kötü oldu ev bana çok pis geliyor
pek kasmamak lazım ozaman ne bılım dıkkat edersem daha ıyı olur dıye dusundum.Ben kızımda hiçbirşey yapmadım sıyah asıtlı içecektende içtim meyve fln da yemedim ama oldu diğer 3 denememde ananas protein herşeye dikkat ettim elde var sıfır
Yani faydası var diyprlar ama ben inanmıyorum ağir kaldırmamak dişinda pek ekstra bişey yapmıyorum.kızım hala kucak istiyor o zorluyor sadece.alamıyorum oda ısrar ediyor:-(pek kasmamak lazım ozaman ne bılım dıkkat edersem daha ıyı olur dıye dusundum.
Pis olsun canim nolcak bence camasirda asmayin kizlar d.r biyere uzanip zorlanmayin die sizi uyarmadimi ?İşte eşim akşamları geç geliyor ben de butun çamaşırları sıfırladım ütülerimi yaptım da şöyle bir sıkıntı var ben 2 günde bir süpürgeyi açıuorudum o biraz kötü oldu ev bana çok pis geliyor
Tatlım.vitaminlere başlamakla iyi etmissin.özellikle.folige ben de.önceden başlamıştım ama.diğerlerin de abartıya gerek yok.arada d ve b 12 al yeterlipozıtıf sonucları aldıkca bızımde umutlarımız artıyor.cok farklı bır hıssıyat. sımdıden heyacanı sarıyor ınsanı ve hemen ısleme gecesı gelıyor ınsanın. Kızlar ben sımdıden hem saglık acısından da saglıklı olayım dıye ananas yıyorum gercı cok sevıyorum o meyveyıde o ayrı :) nar suyu ıcmeye basladım gunde 1 bardak sabahları folıkasıt alıyorum gunde 1 tane b12 ıle d vıtamını alıyorum. folıkasıdı kendı kafama gore alıyorum ama bırsey olmaz ıns :)sabahları yıne cevız sıyah uzum yıyorum aksamları bır kasık pekmez atıyorum agzıma . cok mu abarttım sızce onerılerınız varmıdır hamıs kalanlar, bu surecı nasıl atlatalım 4gozle mart ayını bekler oldum vallahi
Bi tane kzn mi var allah bağışlasn cnm olur sen çok takiyrsn anlaşılan raht ok keşke benmde 1 tane olsaydı kaç yasnda sn cnmevet biri benim işte.ilk denemede bir tane orta kalıte embiriyo ile hamile kaldım.ama kızımdan sonra olmadı işte denemeye devam.çevremdekıler bu genc yasta bu azmime hayranlar.bende bazen diyorum bu neyin cabası böyle abartıyorum sanırım.
Hadi inşallah canım.Güzel haber verirsin insKizlar sonuç almaya geldik Bi saate dediler hayırlısı olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?