2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bi tane kzn mi var allah bağışlasn cnm olur sen çok takiyrsn anlaşılan raht ok keşke benmde 1 tane olsaydı kaç yasnda sn cnm
Evet bir kızım var 25 yaşindayim 8 yıldır evliyim kızımda 4 yasında.oldugu zamanda devamini istiyorsun canım.rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin banada tekrar nasip etsin

Bende ayniyim canım sanki evi pislik götürüyor zor duruyorum napicam boyle bilmem benim bide bi huyum var baskasının yaptıgı ısı de beğenmem ailemde uzakta esim de cok çalışıyor kiyamiyorum ona ne olacak bu evin isleri

Yapacak bişey yok :) evi bi süre pislik götürcek valla bende çok rahatsızım bu durumdan ama ne yapayım

Arkadaşlar sonucum çıktı 11.49 pozitifmiş ama değer düşük ğmidimi yitirdim, doktor dedi değeri 8 le devam rtmiş hastam var onçin üzülme belki çoğalır dedi
Canım sakın üzülme boyle cok gebe kalan okudum bende sen kendine dikkat et simdiden hayırlı olsun insallah Bebisin seninle

Arkadaşlar sonucum çıktı 11.49 pozitifmiş ama değer düşük ğmidimi yitirdim, doktor dedi değeri 8 le devam rtmiş hastam var onçin üzülme belki çoğalır dedi
Moralini bozma canım biraz geç tutunacak demekki ilaçlarına devam 10 ustu kası gerek.ikin gün sonra iki kati çıkar korkma sadece geç gelişiyor demek.ki hayırlı olsun cnm

Kizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Ayy ne hissedeceğimi bilmiyorum karmakrisik Allah her bejleyeni güzel sonuclarka karsilastirsin cok heyecanliyim cok şükür inşaallah devam eder
coookkkk sevindimmmmm hadi gözünn aydınnnnnnn...harika bir haberrrrrrrrr.değerin kaçmış canım..varmıydı belirtin falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…