cok guzel bır haber bu yasasınn :)Kizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Ayy ne hissedeceğimi bilmiyorum karmakrisik Allah her bejleyeni güzel sonuclarka karsilastirsin cok heyecanliyim cok şükür inşaallah devam eder
Ses yok
Kizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Ayy ne hissedeceğimi bilmiyorum karmakrisik Allah her bejleyeni güzel sonuclarka karsilastirsin cok heyecanliyim cok şükür inşaallah devam eder[/QUO
Hayırli olsn cnm Rabbim değerini kat kat arttırsın inşallah
canımmmmm bizim ne olacakk bakalımmm..ayyy gecmiyor günlerrrrrrr...Ne güzel umud oluyorsunuz çok şükür
harika harika maşalllahhhhhhhhhhhhDegerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
Kendimkinde kalp krizi geçiririm heralde tövbe tövbe heyecanla kızlardan haber bekliyorum düşün yanicanımmmmm bizim ne olacakk bakalımmm..ayyy gecmiyor günlerrrrrrr...
wowwwww masalllah masallah bende ıkız ıstıyorum yaa Allahım duy sesımı :)Degerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
Kesn tutmuş 2 side ay bnmde ikisi tutar inşallah 4 hucreli olandan pek umdm yok amaDegerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
Canımım benimmmmmm hadi hayırlı olsun ikinci teste katlarsın inş mutluluğun daim olsun insKizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Ayy ne hissedeceğimi bilmiyorum karmakrisik Allah her bejleyeni güzel sonuclarka karsilastirsin cok heyecanliyim cok şükür inşaallah devam eder
Maşallah canım maşallah Rabbim 9 ay sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallahDegerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
Amin inşallah canimwowwwww masalllah masallah bende ıkız ıstıyorum yaa Allahım duy sesımı :)
Ayyy inanmiyorum ikiz hamilesin masallah darisi bizlere ;-) dua edin nolu.cok güzel haberler verdiniz kizlarDegerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
Amin inş canimDegerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
Çok sevindim hayırlı olsun içime doğmuştu Allah kuçağına almayı nasip etsin Canım darısı başımıza inşallah[/QUOTE
Kizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Ayy ne hissedeceğimi bilmiyorum karmakrisik Allah her bejleyeni güzel sonuclarka karsilastirsin cok heyecanliyim cok şükür inşaallah devam eder[/QUO Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım çok sevindim
Canm inşallah degerin artar üzülme sakin bol bol dua et yasin oku ne bileyim üzülme işte i sallah yükselir ve tutar kaçıncı gündü test günün canim
Ayy tatlim benim cok sevindim allah kucagimiza almayida nasip etsin insallahKizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Yaptırma tatlım.zaten progestone bakacak dr değerine kanda anca 12 günde boşuna.moralini.bozmaBen 7.gün progesteron testi yaptıracagım yani perşembe günü sizce gebelik testi de yaptırayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?