2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Arkadaşlar sonucum çıktı 11.49 pozitifmiş ama değer düşük ğmidimi yitirdim, doktor dedi değeri 8 le devam rtmiş hastam var onçin üzülme belki çoğalır dedi
geçen ay bende de 2.0 çıkmıştı kanama olmadıkça umut var dediler ama kanama başladı. ümidini kesme o yüzden :) 200 lerde çıkıp kimyasal yaşayanlar da var o yüzden gönül rahatlığıyla sevinmek için kalp atışını beklemek gerekiyor

kızlar embriyolog aradı az önce 32 toplanandan 23ü olgunmuş. 7si döllenmiş. benim ilk duyduğumda birazcanım sıkıldı az gibi geldi sayı. ne düşünüyorsunuzbu konuda. embriyolog bir şey söylemek için daha erken ama sonuçta kanunen bir tane transfer ediliyor bu sayı da yeterli olacaktır dedi. ben hem sonraki günlerde 7 nin de azalmasından endişe ediyorum hem de iğne sürecini tekrar yaşamam dondururuz diye sevinmiştim okonuda üzüldüm. iki güzel haber içinde biraz olumsuz oldu yazdıklarım kusura bakmayın

7tane emprıyo gayet guzel bence benım 3 tanecık var :) o yuzden moralını bozma bence

Hoşgeldin canım. Benim de perşembe günü transferim oldu umarım bırdan güzel haberler veririz
merheba canım.aranıza bugün katıldım.geçmişte yazılanları biraz okuyayım dedim ama başedemedim.iki gündür başağrısı çekiyorum zaten.şimdide gözlerim ağrıdıayrıca duygularını içten paylaşımın cok hoşuma gitti.inşallah seninledir bebişlerin canımçok tatlı bir anneleri olacak
seninle transfer günlerimiz aynı.benim de perşembe günü iki tane dondurulmuş transfer edildi.ilk denemem ve inşallah son olur Allahın izniyle.şu anda hiçbir belirtim yok mide bulantım var ama o da migrenden dolayı maalesef.
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...bu topiği cok beğendim ayrıcaçok aktifsiniz

Kizlar yine hüsranla sonuçlandı bizimki. İnsalh bugun sonuçla bekleyen diğer arkadaşların pozitif olur.

Kızlar cok tesekkur ederim darisi tum bekleyenlerin basina. Dualarim hep hepimiz için inşaallah hepimiz güzel haberler aliriz ve dokuz ay sonuna kadarda öyle gider kucağımiza aliriz
canımmmm bize biraz bilgi versene.kaçıncı denemendi kacıncı gün embriyosuydu .neler yasadın.belirtilerin nelerdi.

7tane emprıyo gayet guzel bence benım 3 tanecık var :) o yuzden moralını bozma bence
ne zaman toplandı peki? ilk deneme olduğundan gidişatla ilgili çok fikrim yok... 32 yumurta toplanınca 7 duymak can sıktı haliyle. bir de bölünmesürecine geçmedik daha asıl endişem o.dün toplandı çünkü

Kizlar yine hüsranla sonuçlandı bizimki. İnsalh bugun sonuçla bekleyen diğer arkadaşların pozitif olur.
canım ne olur üzülme hakkımızda hayırlısı olsun.seni hepimiz çok iyi anlıyoruzzzzzzz..bugün ağla sızla ama sonra toparla kendini.ama allahım bilir en güzel vakti zamanı.eninde sonunda anne olacagız başka çaresi yokkk..umutsuzluk yokkk

ben hazıran ayında yaptırdım ıslemı benım sadece sag yumurtalıgım var sol tarafım kıs sebebı ıle alındı 1 dıs gebelık gecırdıkten sonra tup bebege basladım. 7 yumurtam olustu 7den 5i olgun cıktı ve3 embrıyo olustu sonra 3. donduruldu.laposoroskobı oldum bende mart ayıbda transfer ıslemı ıcın tekrardan gıdecegım hastaneye. 7tane embrıyo bana gore cok ıyı o zaman dokdorda demıstı bana ılla cok oldugunda hepsı dollenecek dıye bırsey yok dedı

Kizlaaaar şükürlerolsun pozitif :))
Ayy ne hissedeceğimi bilmiyorum karmakrisik Allah her bejleyeni güzel sonuclarka karsilastirsin cok heyecanliyim cok şükür inşaallah devam eder
Canım benim cok sevindim Rabbim kucağımıza da da almayı nasip etsin insallah cok şükur bugünde guzel haberler geliyor degerin kac bu arada canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…