Hayırlı olsun cnm inş senin de güzel haberlerini alirizmerheba canım.aranıza bugün katıldım.geçmişte yazılanları biraz okuyayım dedim ama başedemedim.iki gündür başağrısı çekiyorum zaten.şimdide gözlerim ağrıdıayrıca duygularını içten paylaşımın cok hoşuma gitti.inşallah seninledir bebişlerin canım çok tatlı bir anneleri olacak
seninle transfer günlerimiz aynı.benim de perşembe günü iki tane dondurulmuş transfer edildi.ilk denemem ve inşallah son olur Allahın izniyle.şu anda hiçbir belirtim yokmide bulantım var ama o da migrenden dolayı maalesef.
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...bu topiği cok beğendim ayrıcaçok aktifsiniz
canım merhaba yazmadan geçmiyim dedim. benimde 26 tane toplandı 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. 5 gün sonra aradıklarında 1. kalite olan 4 tane 3. gün embriyosunu dondurduklarını diğerlerini 5.güne kadar beklediklerini ama dayanamadıklarını söylediler. ben de senin gibi çok kafama taktım. nie 5.güne gitmediler o kadar yumurta toplandı vs vs. ama doktorum sonra 10 tane dondursaydık 10 tane mi doğurmak isteyecektin dedi. transferim 1 ay ertelendi rahim dinlenmesi için ve ocak ayında transfer oldum. sonuc cuma günü kese görmeye gideceğim nasipse. sakın canını sıkma. 1 kalite 2-3 embriyon olsun ve tutsun. sen bunun için dua et oldu mukızlar embriyolog aradı az önce 32 toplanandan 23ü olgunmuş. 7si döllenmiş. benim ilk duyduğumda birazcanım sıkıldı az gibi geldi sayı. ne düşünüyorsunuzbu konuda. embriyolog bir şey söylemek için daha erken ama sonuçta kanunen bir tane transfer ediliyor bu sayı da yeterli olacaktır dedi. ben hem sonraki günlerde 7 nin de azalmasından endişe ediyorum hem de iğne sürecini tekrar yaşamam dondururuz diye sevinmiştim okonuda üzüldüm. iki güzel haber içinde biraz olumsuz oldu yazdıklarım kusura bakmayın
amin inşallah canım.okuduğum mesajlardan sen topiğin güzin ablasısın gibi geldi.pozitif enerjini ben de aldım çok şükürHayırlı olsun cnm inş senin de güzel haberlerini aliriz
Sağol cnm ama değerim çok düşük yükselirmi bilemiyorum
Nasilsin tatlim nasil gidiyorHayırlı olsun cnm inş senin de güzel haberlerini aliriz
Geçmiş olsun cnm ya üzüldümKizlar yine hüsranla sonuçlandı bizimki. İnsalh bugun sonuçla bekleyen diğer arkadaşların pozitif olur.
İnşallah tatlım stres yapma önce senin sağlıgin ki onlarda güç alsin inş güzel haberlerini alırız cnmamin inşallah canım.okuduğum mesajlardan sen topiğin güzin ablasısın gibi geldi.pozitif enerjini ben de aldım çok şükürinşallah bana da uğur getirirsin canım
Canım ya çok cok üzüldüm inşallah başka sefere pozitif alırsınız kaçıncı denemeydi sizinKizlar yine hüsranla sonuçlandı bizimki. İnsalh bugun sonuçla bekleyen diğer arkadaşların pozitif olur.
işte yine 17 den 15 döllenme olmuş benim 23 de 7... 15 tanede 4 tane kalmış benim 7 den geriye ne kalır korkusu sardı. kısmet olduktan sonra en kötü şartlarda pozitif sonuç alınıyor ama ben bugüne kadar ne iyi gidiyor gibigörünse gidişattaolumsuz sonuç aldım. sadece bebek konusu değil. yu urta çok olunca gidişatta da bi sıkıntı çıkacağını hissetmiştim. şimdi böyle olunca umutsuzluğa kapıldım. inşallah seninki gibi olumlu olur sonu çok sağol :)canım merhaba yazmadan geçmiyim dedim. benimde 26 tane toplandı 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. 5 gün sonra aradıklarında 1. kalite olan 4 tane 3. gün embriyosunu dondurduklarını diğerlerini 5.güne kadar beklediklerini ama dayanamadıklarını söylediler. ben de senin gibi çok kafama taktım. nie 5.güne gitmediler o kadar yumurta toplandı vs vs. ama doktorum sonra 10 tane dondursaydık 10 tane mi doğurmak isteyecektin dedi. transferim 1 ay ertelendi rahim dinlenmesi için ve ocak ayında transfer oldum. sonuc cuma günü kese görmeye gideceğim nasipse. sakın canını sıkma. 1 kalite 2-3 embriyon olsun ve tutsun. sen bunun için dua et oldu mu
Hiç sayılara takılma canım nasipse 1 taneyle bile olur, insallah 7 tanesi güzel guzel bölünüp büyürler,transfer icin 1 tane demisse zaten sayiya bakma canim:)kızlar embriyolog aradı az önce 32 toplanandan 23ü olgunmuş. 7si döllenmiş. benim ilk duyduğumda birazcanım sıkıldı az gibi geldi sayı. ne düşünüyorsunuzbu konuda. embriyolog bir şey söylemek için daha erken ama sonuçta kanunen bir tane transfer ediliyor bu sayı da yeterli olacaktır dedi. ben hem sonraki günlerde 7 nin de azalmasından endişe ediyorum hem de iğne sürecini tekrar yaşamam dondururuz diye sevinmiştim okonuda üzüldüm. iki güzel haber içinde biraz olumsuz oldu yazdıklarım kusura bakmayın
Gözün aydın canim hayırlı olsun insallah katlanarak çoğalır değerin:)Kızlarrrr hamileyimmm
canım maalesef ki sayı fazla olduğunda yumurta kalitesi düşüyor. bizim zaten fazla yumurta üretme potansiyelimiz var. ilaçlarda eklenince iyice kalite düşüyor. fazla toplanıp hepsi döllenen yada geriye çok kalan inan ki okumadım hiç. 3-4 yumurtası toplanıp hepsi iyi kalite olan da var. sen bozma moralini hayırlısı olsun inşallah.işte yine 17 den 15 döllenme olmuş benim 23 de 7... 15 tanede 4 tane kalmış benim 7 den geriye ne kalır korkusu sardı. kısmet olduktan sonra en kötü şartlarda pozitif sonuç alınıyor ama ben bugüne kadar ne iyi gidiyor gibigörünse gidişattaolumsuz sonuç aldım. sadece bebek konusu değil. yu urta çok olunca gidişatta da bi sıkıntı çıkacağını hissetmiştim. şimdi böyle olunca umutsuzluğa kapıldım. inşallah seninki gibi olumlu olur sonu çok sağol :)
Canim testten önce pregnly iğne vurmadiysan sonucun güzel ama bu ignede hcg hormonu oldugu icin sonucu etkiliyorSağol cnm ama değerim çok düşük yükselirmi bilemiyorum
Amin canim inşaallah o gunleride görelim sanada cok sevindim. Rabbim hayırlısı ile tamamina erdirsinDarısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallahhh künfeyekün seni de tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşaşlahhh
Ayyy canım nihayet bildirdin gözün aydın mutluluğun daim olsun hayırlı olsun cnmKızlarrrr hamileyimmm
canımmmm hayırlı olsunnnnn.çok mutlu oldummmmm..degerin kaç.Kızlarrrr hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?