2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlı olsun cnm inş senin de güzel haberlerini aliriz

canım merhaba yazmadan geçmiyim dedim. benimde 26 tane toplandı 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. 5 gün sonra aradıklarında 1. kalite olan 4 tane 3. gün embriyosunu dondurduklarını diğerlerini 5.güne kadar beklediklerini ama dayanamadıklarını söylediler. ben de senin gibi çok kafama taktım. nie 5.güne gitmediler o kadar yumurta toplandı vs vs. ama doktorum sonra 10 tane dondursaydık 10 tane mi doğurmak isteyecektin dedi. transferim 1 ay ertelendi rahim dinlenmesi için ve ocak ayında transfer oldum. sonuc cuma günü kese görmeye gideceğim nasipse. sakın canını sıkma. 1 kalite 2-3 embriyon olsun ve tutsun. sen bunun için dua et oldu mu

işte yine 17 den 15 döllenme olmuş benim 23 de 7... 15 tanede 4 tane kalmış benim 7 den geriye ne kalır korkusu sardı. kısmet olduktan sonra en kötü şartlarda pozitif sonuç alınıyor ama ben bugüne kadar ne iyi gidiyor gibigörünse gidişattaolumsuz sonuç aldım. sadece bebek konusu değil. yu urta çok olunca gidişatta da bi sıkıntı çıkacağını hissetmiştim. şimdi böyle olunca umutsuzluğa kapıldım. inşallah seninki gibi olumlu olur sonu çok sağol :)

Hiç sayılara takılma canım nasipse 1 taneyle bile olur, insallah 7 tanesi güzel guzel bölünüp büyürler,transfer icin 1 tane demisse zaten sayiya bakma canim:)

canım maalesef ki sayı fazla olduğunda yumurta kalitesi düşüyor. bizim zaten fazla yumurta üretme potansiyelimiz var. ilaçlarda eklenince iyice kalite düşüyor. fazla toplanıp hepsi döllenen yada geriye çok kalan inan ki okumadım hiç. 3-4 yumurtası toplanıp hepsi iyi kalite olan da var. sen bozma moralini hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…