- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Maşallah masallah allahım kucağına da almayi nasip eder insallah kaçıncı gün emriyosuydu sizinki tazemi dondurulmus muydu ay ne çok sordum heyecaanlandim:))
Arkadaslar bizim ilk denememizdi 5.gun embriyosu iki tane kondu transfer sonrasi ilk iki gün agrim oldu birde altinci yedinci gunlerde karnim belim bacaklarim agridi iki gundur yine ağrıyor aynı adet olacakmis gibi goguslerde de ciddi hassasiyet vardi ama onu hep ilaclara yoruyordum. İşte böyleşimdi ben sorcktm
çok sağol. sanki hep bi sıkıntı çıkacak hissi yaşıyorum. genetik testi gerekenler falan okudukça bi sıkıntı çıkar mı diye düşündüm. o yüzden eşim internette bir şeyler okumamakızıyor. çok fazla kafama takmasam da bi endişemi söyleyince ben sürekli bunlRı düşünüyorum sanıp kızıyor. bu kadar takıyorsan vazgeçelim bizim de çocuğumuz olmasın şart mı dior /:ben hazıran ayında yaptırdım ıslemı benım sadece sag yumurtalıgım var sol tarafım kıs sebebı ıle alındı 1 dıs gebelık gecırdıkten sonra tup bebege basladım. 7 yumurtam olustu 7den 5i olgun cıktı ve3 embrıyo olustu sonra 3. donduruldu.laposoroskobı oldum bende mart ayıbda transfer ıslemı ıcın tekrardan gıdecegım hastaneye. 7tane embrıyo bana gore cok ıyı o zaman dokdorda demıstı bana ılla cok oldugunda hepsı dollenecek dıye bırsey yok dedı
inşallah hayırlısı olsun canım. tutmazsa dondurur kullanmaya dcam edeiz diye düşünmüştük. bir tane de transfer olsa... hem maddi olarak hem de ilaç kullanımı ipne yaptırma hormon kullanma açısından dondurulmuş daha mantıklı gelmiştiHiç sayılara takılma canım nasipse 1 taneyle bile olur, insallah 7 tanesi güzel guzel bölünüp büyürler,transfer icin 1 tane demisse zaten sayiya bakma canim:)
peki iki tame koydurmaya nasıl ikna ettiniz özel olduğundan mı yoksa kaliteleri yüzünden mi? bizim de özel üni hastanesi ama şimdilik hiç yanaşmıyorlar çift embriyoya. yaşın daha genç kalitesi düşük olmadıkça iki tane koyamayız dediArkadaslar bizim ilk denememizdi 5.gun embriyosu iki tane kondu transfer sonrasi ilk iki gün agrim oldu birde altinci yedinci gunlerde karnim belim bacaklarim agridi iki gundur yine ağrıyor aynı adet olacakmis gibi goguslerde de ciddi hassasiyet vardi ama onu hep ilaclara yoruyordum. İşte böyle
İkinci denemede dondurulmuşlar bozulmuştu onu sayarsak üçüncüydüCanım ya çok cok üzüldüm inşallah başka sefere pozitif alırsınız kaçıncı denemeydi sizin
Herhalde özel diye direkt onlar söyledi iki tane koyalim diye.peki iki tame koydurmaya nasıl ikna ettiniz özel olduğundan mı yoksa kaliteleri yüzünden mi? bizim de özel üni hastanesi ama şimdilik hiç yanaşmıyorlar çift embriyoya. yaşın daha genç kalitesi düşük olmadıkça iki tane koyamayız dedi
Sağol canım inşallah son olur benim 4. Tedavim Rabbim nasip etsin inşallahmerheba canım.aranıza bugün katıldım.geçmişte yazılanları biraz okuyayım dedim ama başedemedim.iki gündür başağrısı çekiyorum zaten.şimdide gözlerim ağrıdıayrıca duygularını içten paylaşımın cok hoşuma gitti.inşallah seninledir bebişlerin canım çok tatlı bir anneleri olacak
seninle transfer günlerimiz aynı.benim de perşembe günü iki tane dondurulmuş transfer edildi.ilk denemem ve inşallah son olur Allahın izniyle.şu anda hiçbir belirtim yokmide bulantım var ama o da migrenden dolayı maalesef.
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...bu topiği cok beğendim ayrıcaçok aktifsiniz
Hayırlısı canim ama pes etmeyin kendinizi toplayın devam 3din rabbim yazmışsa mutlaka birgün olurİkinci denemede dondurulmuşlar bozulmuştu onu sayarsak üçüncüydü
canım üzüldüm senin için,vardır bunda da bir hayır,sıkma canını,sabret,hepimizin yüzünün güleceği gün gelecekİkinci denemede dondurulmuşlar bozulmuştu onu sayarsak üçüncüydü
Yasin kaçtı canım bende ikinci deneme icin dondurulmus tedavime basladim 2 tane istiyorumdaHerhalde özel diye direkt onlar söyledi iki tane koyalim diye.
Aynen var cNımcipsoni ağrım yok senin var mı
canım iyiye yoralım yaaaa..kacıncı günün senin ..inşallah hepimiz mutlu sürprizlerrr yaşarızzzzKızlar güzel haberlere çok sevindim ama bugün kendi adıma hiç keyfim yok.Karnımda kramplar,acaip bir tatlı isteği ve sürekli su içiyorum,adet öncesi ben hep böyle olurum
Cuma transfer oldum,4. gündeyimcanım iyiye yoralım yaaaa..kacıncı günün senin ..inşallah hepimiz mutlu sürprizlerrr yaşarızzzz
Can'ım hayırlı olsunKızlarrrr hamileyimmm
Canım hYırlısı olsunKizlar yine hüsranla sonuçlandı bizimki. İnsalh bugun sonuçla bekleyen diğer arkadaşların pozitif olur.
Oooo en başından beri belim kasıkta batma karnım ağrıyor öyle işteKızlar güzel haberlere çok sevindim ama bugün kendi adıma hiç keyfim yok.Karnımda kramplar,acaip bir tatlı isteği ve sürekli su içiyorum,adet öncesi ben hep böyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?