2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Maşallah masallah allahım kucağına da almayi nasip eder insallah kaçıncı gün emriyosuydu sizinki tazemi dondurulmus muydu ay ne çok sordum heyecaanlandim:))

şimdi ben sorcktm
Arkadaslar bizim ilk denememizdi 5.gun embriyosu iki tane kondu transfer sonrasi ilk iki gün agrim oldu birde altinci yedinci gunlerde karnim belim bacaklarim agridi iki gundur yine ağrıyor aynı adet olacakmis gibi goguslerde de ciddi hassasiyet vardi ama onu hep ilaclara yoruyordum. İşte böyle

çok sağol. sanki hep bi sıkıntı çıkacak hissi yaşıyorum. genetik testi gerekenler falan okudukça bi sıkıntı çıkar mı diye düşündüm. o yüzden eşim internette bir şeyler okumamakızıyor. çok fazla kafama takmasam da bi endişemi söyleyince ben sürekli bunlRı düşünüyorum sanıp kızıyor. bu kadar takıyorsan vazgeçelim bizim de çocuğumuz olmasın şart mı dior /:

Hiç sayılara takılma canım nasipse 1 taneyle bile olur, insallah 7 tanesi güzel guzel bölünüp büyürler,transfer icin 1 tane demisse zaten sayiya bakma canim:)
inşallah hayırlısı olsun canım. tutmazsa dondurur kullanmaya dcam edeiz diye düşünmüştük. bir tane de transfer olsa... hem maddi olarak hem de ilaç kullanımı ipne yaptırma hormon kullanma açısından dondurulmuş daha mantıklı gelmişti

peki iki tame koydurmaya nasıl ikna ettiniz özel olduğundan mı yoksa kaliteleri yüzünden mi? bizim de özel üni hastanesi ama şimdilik hiç yanaşmıyorlar çift embriyoya. yaşın daha genç kalitesi düşük olmadıkça iki tane koyamayız dedi

Herhalde özel diye direkt onlar söyledi iki tane koyalim diye.

Sağol canım inşallah son olur benim 4. Tedavim Rabbim nasip etsin inşallah

Kızlar güzel haberlere çok sevindim ama bugün kendi adıma hiç keyfim yok.Karnımda kramplar,acaip bir tatlı isteği ve sürekli su içiyorum,adet öncesi ben hep böyle olurum

Babymoll masallah sizede allah hepimize nasip eder insallah bugün güzel haberler aldık almayada devam edeceğiz ..

Kızlar güzel haberlere çok sevindim ama bugün kendi adıma hiç keyfim yok.Karnımda kramplar,acaip bir tatlı isteği ve sürekli su içiyorum,adet öncesi ben hep böyle olurum
canım iyiye yoralım yaaaa..kacıncı günün senin ..inşallah hepimiz mutlu sürprizlerrr yaşarızzzz

Oooo en başından beri belim kasıkta batma karnım ağrıyor öyle işte

Son 3 gün :) Cuma'ya öğreniyoruz bakalım. Pek fazla bir değişiklik yok. Ara sıra adet sancısı ağrısı gibi oluyor. herhangi bir lekelenme vs de olmadı. Benim minik mısır pörtleklerim ne yapıyorlar içeride acaba meraktayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…