2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Benm bugün 3.gün kasgmda ağrı var 3 gündr bugün daha şiddetli ayagma vuruyo ama göğüsde hiç bişey yok dha erken gerçi baklm sonrasında nolcak

Esi
Esin çok hakki tatlım takıntı yapma o olursa çok kotu en basta sağlıklı olun gerisi inş gelir

Ne güzel dondurursun iğneye gerek kalmaz. Benim 4 tane yumurtam oluştu 2 si dollendi büyüdü suan ikisi de içimde insallah tutunmustur nasip kısmet artik:)

BendeDe hic lekelenme olmadı canim demekki kibar kibar yerlestiler :)
Aslinda hicbiseye takilmamak gerekiyo ama elimizde değil en ufak biseyde moralimiz bozulmaya hazir bekliyo

Kızlar güzel haberlere çok sevindim ama bugün kendi adıma hiç keyfim yok.Karnımda kramplar,acaip bir tatlı isteği ve sürekli su içiyorum,adet öncesi ben hep böyle olurum
Adet donemin olduğu için psikolojiktir tatlım normal hoş ben tatlı delisi herzaman var o istek .:))

BendeDe hic lekelenme olmadı canim demekki kibar kibar yerlestiler :)
Aslinda hicbiseye takilmamak gerekiyo ama elimizde değil en ufak biseyde moralimiz bozulmaya hazir bekliyo
Nedense çok rahatım bi şekilde. Ben de anlamıyorum sebebini. İş yerindeki stres filan olmasa dünya yansa umrumda değil :) kibarcıklar güzelmiş:)

Adet olacaksın anlamında değil vücudun biolojik saati açısından tatlım inşallah senin de güzel haberlerini alacagiz
Sorma bir aptallık edip hırslandım aldım süpürgeyi tüm evi süpürdüm,tatlı niyetine kuru üzüm yedim,yedikçe içim yandı içtim suları,şimdi de midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…