- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Benm bugün 3.gün kasgmda ağrı var 3 gündr bugün daha şiddetli ayagma vuruyo ama göğüsde hiç bişey yok dha erken gerçi baklm sonrasında nolcakArkadaslar bizim ilk denememizdi 5.gun embriyosu iki tane kondu transfer sonrasi ilk iki gün agrim oldu birde altinci yedinci gunlerde karnim belim bacaklarim agridi iki gundur yine ağrıyor aynı adet olacakmis gibi goguslerde de ciddi hassasiyet vardi ama onu hep ilaclara yoruyordum. İşte böyle
Maşallah canım maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlarrrr hamileyimmm
Tebrikler canımmmm:))))Maşallah canım maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Esin çok hakki tatlım takıntı yapma o olursa çok kotu en basta sağlıklı olun gerisi inş gelirçok sağol. sanki hep bi sıkıntı çıkacak hissi yaşıyorum. genetik testi gerekenler falan okudukça bi sıkıntı çıkar mı diye düşündüm. o yüzden eşim internette bir şeyler okumamakızıyor. çok fazla kafama takmasam da bi endişemi söyleyince ben sürekli bunlRı düşünüyorum sanıp kızıyor. bu kadar takıyorsan vazgeçelim bizim de çocuğumuz olmasın şart mı dior /:
Beni niye tebrik ediyon kızTebrikler canımmmm:))))
Tebrikler canım:))) Hayırlısı olsun :) Darası tüm bekleyenlerin başınaKızlarrrr hamileyimmm
Hayrli olsn cnm Ayy darsi bize inşallah kızlar gercektn bu topik baya bereketliKızlarrrr hamileyimmm
Erkeklerin klasik lafı bizim de çocuğumuz olmasın şartmıEsi
Esin çok hakki tatlım takıntı yapma o olursa çok kotu en basta sağlıklı olun gerisi inş gelir
hahahaha:) Yahu yeniyim biraz acemilik işte. Olsun seni de tebrik edeyim belki uğurlu gelirBeni niye tebrik ediyon kız
Ne güzel dondurursun iğneye gerek kalmaz. Benim 4 tane yumurtam oluştu 2 si dollendi büyüdü suan ikisi de içimde insallah tutunmustur nasip kısmet artik:)inşallah hayırlısı olsun canım. tutmazsa dondurur kullanmaya dcam edeiz diye düşünmüştük. bir tane de transfer olsa... hem maddi olarak hem de ilaç kullanımı ipne yaptırma hormon kullanma açısından dondurulmuş daha mantıklı gelmişti
BendeDe hic lekelenme olmadı canim demekki kibar kibar yerlestiler :)Son 3 gün :) Cuma'ya öğreniyoruz bakalım. Pek fazla bir değişiklik yok. Ara sıra adet sancısı ağrısı gibi oluyor. herhangi bir lekelenme vs de olmadı. Benim minik mısır pörtleklerim ne yapıyorlar içeride acaba meraktayım:)
Adet donemin olduğu için psikolojiktir tatlım normal hoş ben tatlı delisi herzaman var o istek .:))Kızlar güzel haberlere çok sevindim ama bugün kendi adıma hiç keyfim yok.Karnımda kramplar,acaip bir tatlı isteği ve sürekli su içiyorum,adet öncesi ben hep böyle olurum
İnşallah canım :)hahahaha:) Yahu yeniyim biraz acemilik işte. Olsun seni de tebrik edeyim belki uğurlu gelir
Nedense çok rahatım bi şekilde. Ben de anlamıyorum sebebini. İş yerindeki stres filan olmasa dünya yansa umrumda değil :) kibarcıklar güzelmiş:)BendeDe hic lekelenme olmadı canim demekki kibar kibar yerlestiler :)
Aslinda hicbiseye takilmamak gerekiyo ama elimizde değil en ufak biseyde moralimiz bozulmaya hazir bekliyo
Allah soyletti herhalde canim yakinda gerçekten sana gelecek bu tebrikler inşaallahBeni niye tebrik ediyon kız
Adet olacaksın anlamında değil vücudun biolojik saati açısından tatlım inşallah senin de güzel haberlerini alacagizAdet donemin olduğu için psikolojiktir tatlım normal hoş ben tatlı delisi herzaman var o istek .:))
Tatlim Allah önden söyletti inşallahBeni niye tebrik ediyon kız
Benimde 4.günüm de kramplar girmisti moralim çok bozuldu adet olacam diye bugün 5.günüm ağrı falan yok, sanırım tutunmaya çalışıyor bebislerimiz arada ağrı olacak tabi :)Cuma transfer oldum,4. gündeyim
Sorma bir aptallık edip hırslandım aldım süpürgeyi tüm evi süpürdüm,tatlı niyetine kuru üzüm yedim,yedikçe içim yandı içtim suları,şimdi de midem bulanıyorAdet olacaksın anlamında değil vücudun biolojik saati açısından tatlım inşallah senin de güzel haberlerini alacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?