2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Allah soyletti herhalde canim yakinda gerçekten sana gelecek bu tebrikler inşaallah
İnşallah canım ben ve burdaki bütün kardeşlerimin yüzü gülsün bizlerde artık hamile bayanları görünce bebek görünce acaba ben ne zmaan hamile kalacagım ne zaman benim de evimde yavrucuklarım olacak diye üzülmeyelim

Sorma bir aptallık edip hırslandım aldım süpürgeyi tüm evi süpürdüm,tatlı niyetine kuru üzüm yedim,yedikçe içim yandı içtim suları,şimdi de midem bulanıyor
Tatlım.yorma kendini stres atacak.isler yap çık kısa dolaşanlar sinemaya got evde müzik.dinle beynin rahat olsun mutlu ol oluyor stres yapma bırak ev kirli kalsın puan vermeyecekler verseler ne olurrrr rahat ol

Ahh işte o duygu yok mu sadece biz yaşayanlar anlayabilriiz. Inşaallah canim benim rabbim bizede yasatsin o güzellikleri

Tangledcigim benide cok rahatlatmisti bu vücut saati aciklamasiyla
Cunku bende adet öncesi donemdeki basagrimin aynısını yasamistim ama hakli cikti arkadasim
Bana da dr um.demişti vücut çalışmaya devam.ediyor kurulu saat gibi biz normal.dışı dışarıdan müdahale ediyoruz o devam :))

Tatlım.yorma kendini stres atacak.isler yap çık kısa dolaşanlar sinemaya got evde müzik.dinle beynin rahat olsun mutlu ol oluyor stres yapma bırak ev kirli kalsın puan vermeyecekler verseler ne olurrrr rahat ol
Tangledcigim benide cok rahatlatmisti bu vücut saati aciklamasiyla
Cunku bende adet öncesi donemdeki basagrimin aynısını yasamistim ama hakli cikti arkadasim
Kızlar teşekkür ederim içime su serpildi hava güneşli biraz dolaşmak iyi gelir belki

Kızlar adet öncesi benim karnım ağrımaz 31 yaşındayım daha bugune kadar rastlamadım şuan karnım ağrıyor acaba kullandığımız ilaçlardan mı yoksa....

kızlar be transfer yaptırdıgımda, sızce kaç gun ızın alayım hergun ıst trafıgı 1,-1,5 saat trafıkde kalıyorum ıs yerım otobus duragına yakın aslında sabahları ayakda aksamları oturarak gıdıyorum.ıs yerımde streslı ama masa bası ısı pek hareket etmıyorum normaldede zaten ısler yogun oldugu ıcın oturup kalıyorum :) nasıl hareket etmemız lazım rısklı donemde.

İçinin rahat etmesi için tatlım. Bir hafta rapor kullan stres yapmaman için evin de rahat rahat tutunsunlar com ev de paso yatmazsın da enazindan is stresi yol stresi olmaz benim fikrim

Kızlar değeri benim gibi 11.49 olıp da sonradan yükselen varmı bildiğini? Moralim bozuk

İçinin rahat etmesi için tatlım. Bir hafta rapor kullan stres yapmaman için evin de rahat rahat tutunsunlar com ev de paso yatmazsın da enazindan is stresi yol stresi olmaz benim fikrim
oyle 1hafta rapor ıstedıgımde verırler mı hastaneden acıbademde tedavı goruyorum sen ızın kullanmısmıydın

Ben hiç izin almadım. anadolu - avrupa yakası sürekli trafikteyim. Doktor günlük hayatına devam etti dedi bana. Sonuçta riskli olsa herhalde yat derdi diye düşünüyorum. Doktoruna sor. Eğer mümkünse 2-3 günlük al haftasonu ile de birleştirirsin :)

Canim oncelikle moralini yuksek tutman lazim strese girme ki daha sk tutunmasina yardimci ol lutfen allahin izniyle yukselcek
İnşallah canım, eve geldim yatıyorum, perşembeye kadar işe girmeyi düşünmüyorum. Bana normal hayatına dön yatmana gerek yok dediler ama ben genede dikkat ermek istiyorum

İnşallah canım, eve geldim yatıyorum, perşembeye kadar işe girmeyi düşünmüyorum. Bana normal hayatına dön yatmana gerek yok dediler ama ben genede dikkat ermek istiyorum
Yat dinlen bencede canim allahin izniyle yukselir insallah dualarim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…