2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Test yaptırıp hamis olanlar çok tebrik ederim darısı bekleyenlere inşallah hamisler size bisey soracagim Dr umu aradım ctesi ultrasona çağırdı bir daha test istemedi ben içim rahat etsin diye test yaptiraym mi ne yapayım dış gebelik filan olmuş mudur herşeyden çok korkuyorum bugün bi ağlamak gelio bana

içini rahat tut:) bence herşey yolunda. Bozma moralini. Senin minnaklar üzülür sonra

Kızlar size bişey danışarak dün benim 10.günümdu test yaptırdım.0.100 çıkmıştı. Hastaneyi aradım doktorumuz hemsiresi yle görüştüm bana iğneleri ilaçları birakabilecegimi söyledi. Doktor bey sizi dosyanızı inceleyip yarın arar dedi.1 saat sonra hemşire tekrar aradı iğnelerini ve ilaçlarını bırakmasin devam etsin bizim dediğimiz gün yani 24 şubatta tekrar kan versin demiş. Sizce bir değişme olur mu.böyle birseyle karşılaştınız mi yada duydunuz mu daha sonradan artabilecegini :-( dünden beri kafam çok karışık.bu konuyla ilgili bilgileriniz varsa akatarabilirmisiniz lütfen.

İst florence nigtngale de yaptırdım Dr un Bülent baysal canım
çağlayandakı hastanede mı yaptırdın o hastaneyı cok ıyı dedıler benım bır arkd kaç yıl bebek tedavısı gordu kımse sıkıntısını anlamadı sonra çağlayandakı o hastaneye gıttı ve hamıle kaldı :)

ben de 15 inde yaptırdım ilk deneme. Umarım hepimiz için ilkler güzel haberlerle son olur:) Çok komik bir süreç bence. Hiçbirşey anlamıyorsun. Vucudundaki her sinyali acaba bu ne demek diye dinlemeye başlıyorsun:) Tekrar hayırlı olsun şimdiden canım:)

canım dıs gebelıgı ben gecırdım ve ınan bana nefesım kesılıyordu sancıdan duramıyordum ve ben usuttum deyıp 4gun dayandı o sancıya ılaçlarla falan dayanılacak gıbı bır sancı degıldı ve acıya dayanan bırıyım ben. hemen ole dıs gebelıge yorma teste gerek yokmus demek kı ultsasonda da cıkıyor zaten dıs gebelık oldugunda ama sende ole bırsey yoktur

Evet canım orası darısı başımız a inşallah iyi güzel hastane ama maalesef çok pahalı

Arkadaslar bilgilerinizi bekliyorum
Canim
Benim doktorumda bana ilkinde negatif olsa bile mutlaka ikinci testi yapicaz demişti.
Demek böyle bir olasılık varki dr lar bunu istiyo sen şu an bol bol dua et ilaclarini aksatma Hepimiz dua edelim. Asla umudunu kesme
Iki gün sabret canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…