Canım nerde yaptırdı tüp bebeği dr un kimhep dualarımdasınız tatlım çok teşekkür ederim allahım size de yaşatsın darısı başınıza inşallah değerim 264 canım 5. gün embriyosuydu 10. gün test yaptırdım
Ben de aynen ne olcaksa olsun artık yeterrrr6.günümdeyim galiba kafayı yedimmmmmm..
Offf super yaaaa cok sanslisin canim be senin 5. Gun degildi demi?Degerim 937.26 cok şaşırdım doktorum da cok iyi dedi ikiside tutmus büyük ihtimalle dedi yinede belli olmaz dedi
İst florence nigtngale de yaptırdım Dr un Bülent baysal canımCanım nerde yaptırdı tüp bebeği dr un kim
içini rahat tut:) bence herşey yolunda. Bozma moralini. Senin minnaklar üzülür sonraTest yaptırıp hamis olanlar çok tebrik ederim darısı bekleyenlere inşallah hamisler size bisey soracagim Dr umu aradım ctesi ultrasona çağırdı bir daha test istemedi ben içim rahat etsin diye test yaptiraym mi ne yapayım dış gebelik filan olmuş mudur herşeyden çok korkuyorum bugün bi ağlamak gelio bana
Teşekkürler canimİst florence nigtngale de yaptırdım Dr un Bülent baysal canım
çağlayandakı hastanede mı yaptırdın o hastaneyı cok ıyı dedıler benım bır arkd kaç yıl bebek tedavısı gordu kımse sıkıntısını anlamadı sonra çağlayandakı o hastaneye gıttı ve hamıle kaldı :)İst florence nigtngale de yaptırdım Dr un Bülent baysal canım
ben de 15 inde yaptırdım ilk deneme. Umarım hepimiz için ilkler güzel haberlerle son olur:) Çok komik bir süreç bence. Hiçbirşey anlamıyorsun. Vucudundaki her sinyali acaba bu ne demek diye dinlemeye başlıyorsun:) Tekrar hayırlı olsun şimdiden canım:)arkadaşlar embriyo tranferi yaptıracak olan arkadaşlar yok mu sadece benmiyim bu hafta transfer yaptıracak olan.....neyse ben transfer süreci yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım inş herşey sorunsuz bir şekilde olur ilk tüp tedavimdi bakalım inş hayırlısı ile transfer güzel bir şekilde sorunsuz bir şekilde sonuçlanır....
O karin agrisi tutan herkeste olduguna göre bu iyiye işaret demektir cipsonicimKızlar adet öncesi benim karnım ağrımaz 31 yaşındayım daha bugune kadar rastlamadım şuan karnım ağrıyor acaba kullandığımız ilaçlardan mı yoksa....
canım dıs gebelıgı ben gecırdım ve ınan bana nefesım kesılıyordu sancıdan duramıyordum ve ben usuttum deyıp 4gun dayandı o sancıya ılaçlarla falan dayanılacak gıbı bır sancı degıldı ve acıya dayanan bırıyım ben. hemen ole dıs gebelıge yorma teste gerek yokmus demek kı ultsasonda da cıkıyor zaten dıs gebelık oldugunda ama sende ole bırsey yokturTest yaptırıp hamis olanlar çok tebrik ederim darısı bekleyenlere inşallah hamisler size bisey soracagim Dr umu aradım ctesi ultrasona çağırdı bir daha test istemedi ben içim rahat etsin diye test yaptiraym mi ne yapayım dış gebelik filan olmuş mudur herşeyden çok korkuyorum bugün bi ağlamak gelio bana
5.gun oldu transferim canimOfff super yaaaa cok sanslisin canim be senin 5. Gun degildi demi?
Evet canım orası darısı başımız a inşallah iyi güzel hastane ama maalesef çok pahalıçağlayandakı hastanede mı yaptırdın o hastaneyı cok ıyı dedıler benım bır arkd kaç yıl bebek tedavısı gordu kımse sıkıntısını anlamadı sonra çağlayandakı o hastaneye gıttı ve hamıle kaldı :)
CanimArkadaslar bilgilerinizi bekliyorum
Su an moralini bozman icin erken canim ne olur ikinciyi bekle inşaallah katlanir değerinKızlar değeri benim gibi 11.49 olıp da sonradan yükselen varmı bildiğini? Moralim bozuk
Amin cok tesekkur ederim istanbul yüzyıl hastanesinde yaptırdımNerde yaptirdinuz tüp bebek bu arada hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?