Üzülmesin tomurcugum kiyamam ben ona hiç bi isim rast gitmez iyi bisey oldu mu korkar oldum tatlım tesekkur ederimiçini rahat tut:) bence herşey yolunda. Bozma moralini. Senin minnaklar üzülür sonra
Tesekkur ederim canım tecrübelerini paylaştığın için inşallah bi problem yoktur ikinci teste gidiyor herkes dedim bende bi sorun mu varcanım dıs gebelıgı ben gecırdım ve ınan bana nefesım kesılıyordu sancıdan duramıyordum ve ben usuttum deyıp 4gun dayandı o sancıya ılaçlarla falan dayanılacak gıbı bır sancı degıldı ve acıya dayanan bırıyım ben. hemen ole dıs gebelıge yorma teste gerek yokmus demek kı ultsasonda da cıkıyor zaten dıs gebelık oldugunda ama sende ole bırsey yoktur
Kun fe yekun hangi merkezde yaptirdiniz tüp bebegi5.gun oldu transferim canim
Testi de 12. Gün yaptirdim
Çok sagol canım ama ben negatif kendimi alıştırdim dün çok ağladım bugunde çok mutsuzum benim 2.denememdi bu :-(Canim
Benim doktorumda bana ilkinde negatif olsa bile mutlaka ikinci testi yapicaz demişti.
Demek böyle bir olasılık varki dr lar bunu istiyo sen şu an bol bol dua et ilaclarini aksatma Hepimiz dua edelim. Asla umudunu kesme
Iki gün sabret canim benim
Canim seni merak ettim yaptırdın mi ikinci testiniGözün aydin canım Rabbim tamamına erdirsin çok mutlu oluyorum burda pozitif haberleri alınca
Cok haklisin üzülmekte ama tamamen kapatma kendini ikinciyi de yaptir bakalim ne olacakÇok sagol canım ama ben negatif kendimi alıştırdim dün çok ağladım bugunde çok mutsuzum benim 2.denememdi bu :-(
Senin de olumlu sonuc alacagin son denemen olsun inşallah canım. Cemrelerin düştüğü şu günlerde Rabbim icimizde de yaşatsin bahar sevincini...Sağol canım inşallah son olur benim 4. Tedavim Rabbim nasip etsin inşallah
Doktoruna sorsan canımKizlar benim karnimda cok agri var bi sorun mu var acaba ya((
Aricam yarin tatlim kusu kayisi kabizliga iyi geliyomu yada ne cok iyi geliyoDoktoruna sorsan canım
Canım zeytinyağı iç bir kaşık icemezsen içine biraz limon sık iç iyi gelirAricam yarin tatlim kusu kayisi kabizliga iyi geliyomu yada ne cok iyi geliyo
Bi zarari olmaz demi bebege ???Canım zeytinyağı iç bir kaşık icemezsen içine biraz limon sık iç iyi gelir
Canım ben aksine kabızlıktan ziyade ishalım herşeyim ters arkadaş kayısı kompostası yapsan iyi gelir heraldeAricam yarin tatlim kusu kayisi kabizliga iyi geliyomu yada ne cok iyi geliyo
tatlım doktorun zaten soruyo rapor istiyor musun diye ben iyiyim demiştim o zaman rapor kullanma ama istersen 7 gün vereyim dedi ben üç yeterli dedim o da kendimi strese sokmamak için zaten peşinden hafta sonu idi üç bana yetti.doktoruna direk söyle verirler..oyle 1hafta rapor ıstedıgımde verırler mı hastaneden acıbademde tedavı goruyorum sen ızın kullanmısmıydın
Bende kendi kendime oyle diyorum benim herseyimmi ters diyorum.Denicem canim sagol.Canım ben aksine kabızlıktan ziyade ishalım herşeyim ters arkadaş kayısı kompostası yapsan iyi gelir heralde
içinden nasıl geçiyorsa öyle yap canım sen nasıl rahat olacaksan..İnşallah canım, eve geldim yatıyorum, perşembeye kadar işe girmeyi düşünmüyorum. Bana normal hayatına dön yatmana gerek yok dediler ama ben genede dikkat ermek istiyorum
bence doktorunun dediğini yap biz nedesek boş bu işin uzamanı onlar canım kızlar bizim durumlarımız çok önemli o nedenle doktorlarımız ne derse harfiyen yapalım :)Test yaptırıp hamis olanlar çok tebrik ederim darısı bekleyenlere inşallah hamisler size bisey soracagim Dr umu aradım ctesi ultrasona çağırdı bir daha test istemedi ben içim rahat etsin diye test yaptiraym mi ne yapayım dış gebelik filan olmuş mudur herşeyden çok korkuyorum bugün bi ağlamak gelio bana
çok saol canım inşallah senin de buradan güzel haberini alırız hepimiz çok mutlu oluruz süreç çok hızlı ilerliyor korku endişe stresle başlıyorsun bi bakmışın başka güzel bir telaş başlamış Allahım sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah...ben de 15 inde yaptırdım ilk deneme. Umarım hepimiz için ilkler güzel haberlerle son olur:) Çok komik bir süreç bence. Hiçbirşey anlamıyorsun. Vucudundaki her sinyali acaba bu ne demek diye dinlemeye başlıyorsun:) Tekrar hayırlı olsun şimdiden canım:)
kıyamam canım ya üzülmemek elde değil de çokta bırakma kendini bunda da vardır bir hayır inan vakti zamanı geldiğin de olacak ama sen de kendi sağlığına çok dikkatet..Çok sagol canım ama ben negatif kendimi alıştırdim dün çok ağladım bugunde çok mutsuzum benim 2.denememdi bu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?