2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

içini rahat tut:) bence herşey yolunda. Bozma moralini. Senin minnaklar üzülür sonra
Üzülmesin tomurcugum kiyamam ben ona hiç bi isim rast gitmez iyi bisey oldu mu korkar oldum tatlım tesekkur ederim

Tesekkur ederim canım tecrübelerini paylaştığın için inşallah bi problem yoktur ikinci teste gidiyor herkes dedim bende bi sorun mu var

Çok sagol canım ama ben negatif kendimi alıştırdim dün çok ağladım bugunde çok mutsuzum benim 2.denememdi bu :-(

oyle 1hafta rapor ıstedıgımde verırler mı hastaneden acıbademde tedavı goruyorum sen ızın kullanmısmıydın
tatlım doktorun zaten soruyo rapor istiyor musun diye ben iyiyim demiştim o zaman rapor kullanma ama istersen 7 gün vereyim dedi ben üç yeterli dedim o da kendimi strese sokmamak için zaten peşinden hafta sonu idi üç bana yetti.doktoruna direk söyle verirler..

bence doktorunun dediğini yap biz nedesek boş bu işin uzamanı onlar canım kızlar bizim durumlarımız çok önemli o nedenle doktorlarımız ne derse harfiyen yapalım :)

çok saol canım inşallah senin de buradan güzel haberini alırız hepimiz çok mutlu oluruz süreç çok hızlı ilerliyor korku endişe stresle başlıyorsun bi bakmışın başka güzel bir telaş başlamış Allahım sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah...

Çok sagol canım ama ben negatif kendimi alıştırdim dün çok ağladım bugunde çok mutsuzum benim 2.denememdi bu :-(
kıyamam canım ya üzülmemek elde değil de çokta bırakma kendini bunda da vardır bir hayır inan vakti zamanı geldiğin de olacak ama sen de kendi sağlığına çok dikkatet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…