2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar değeri benim gibi 11.49 olıp da sonradan yükselen varmı bildiğini? Moralim bozuk
tatlım içini rahat tuttu sıkıntı yapma kırikti bir durum yaşıyorsun ama dualarımız seninle sen de istersen mevlama çinden geldiği gibi isteğini tam belirterek bir dua et biliyorsun içten yapılan dua redd olmaz sonuçta yoktan verecek o bizde senin için dua edeceğiz..

Kizlar isin kotu yani bende hemoroit var oldum geberdim ya(
Canım acı biber yer misin bilmiyorum ama çokta acı olmayanlar varya biberiye sanırsam turşunun adı onları da yersen kabızlıktan kurtulursun diye düşünüyorum hemoroite ters etki yapar mı bilmiyorum hemoroit nedir ki bir araştırayım ben

Yeni hamileliğini ogrenen arkadaşlar merak ediyorum test yapmadan önce ruyaninzda gördünüz mü acaba mesela ben ilk denememde bebek emzirme ye çalışıyordum ama bebek emiyordu bir turlu:)))

Yeni hamileliğini ogrenen arkadaşlar merak ediyorum test yapmadan önce ruyaninzda gördünüz mü acaba mesela ben ilk denememde bebek emzirme ye çalışıyordum ama bebek emiyordu bir turlu:)))
ben görmedim cnm ya ilaçlardan mı bilmiyorum derin uyuyup hiçbirşey görmüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…