bol su iç tatlım salata türü şeyler ye ama en iyisi bol su..Aricam yarin tatlim kusu kayisi kabizliga iyi geliyomu yada ne cok iyi geliyo
tatlım içini rahat tuttu sıkıntı yapma kırikti bir durum yaşıyorsun ama dualarımız seninle sen de istersen mevlama çinden geldiği gibi isteğini tam belirterek bir dua et biliyorsun içten yapılan dua redd olmaz sonuçta yoktan verecek o bizde senin için dua edeceğiz..Kızlar değeri benim gibi 11.49 olıp da sonradan yükselen varmı bildiğini? Moralim bozuk
tatlım ben de artık senin kini hayırlısı ile diyorum şu kızın sevinç çığlığını duysa idik inşallah canım iyi sabrettin az kaldı..Ben de aynen ne olcaksa olsun artık yeterrrr
Hayır olurmu hic olmaz canım zeytinyağı sonucta yemeklerde de kullanıyoruz sonuçta ama hamile olduğunu unuttum canım limonu bilemem ama z.yagi hicc birsey yapmazBi zarari olmaz demi bebege ???
Limonla ilgili bi kısıtlama var mi hamilelikte ?Hayır olurmu hic olmaz canım zeytinyağı sonucta yemeklerde de kullanıyoruz sonuçta ama hamile olduğunu unuttum canım limonu bilemem ama z.yagi hicc birsey yapmaz
Aycacim kayisiyi hic ihmal etme ben her gün yiyorum.. ilk zamanlar aksamdan suya koyup sabah o sekilde yiyodum suyunuda iciyodum.Aricam yarin tatlim kusu kayisi kabizliga iyi geliyomu yada ne cok iyi geliyo
tatlım ben bilerek yok ama herşeyin fazlası zarardır fazlası tansiyon düşürür.genel olarak koruyucudur ama tabi ayarın da yemeliLimonla ilgili bi kısıtlama var mi hamilelikte ?
Canim sende leblebi, patates ye benceCanım ben aksine kabızlıktan ziyade ishalım herşeyim ters arkadaş kayısı kompostası yapsan iyi gelir heralde
Tamam canim cok sogolHayır olurmu hic olmaz canım zeytinyağı sonucta yemeklerde de kullanıyoruz sonuçta ama hamile olduğunu unuttum canım limonu bilemem ama z.yagi hicc birsey yapmaz
Simdi esime aldirdim tatlim yiyorum simdi cok sagolAycacim kayisiyi hic ihmal etme ben her gün yiyorum.. ilk zamanlar aksamdan suya koyup sabah o sekilde yiyodum suyunuda iciyodum.
Bende tam bilmiuorum ama asitli olduğu için fazlası zarar olabilir diye birşey diyemedim ama kabızlık için z.yagi birebir ondan eminim canimLimonla ilgili bi kısıtlama var mi hamilelikte ?
Iciyorum canim bu kabizligin bebise zarari olurmu tedirgin oldumbol su iç tatlım salata türü şeyler ye ama en iyisi bol su..
Benim tansiyonum gecen olcturdum 8.6 cikti hep dusuo yatatlım ben bilerek yok ama herşeyin fazlası zarardır fazlası tansiyon düşürür.genel olarak koruyucudur ama tabi ayarın da yemeli
Canım acı biber yer misin bilmiyorum ama çokta acı olmayanlar varya biberiye sanırsam turşunun adı onları da yersen kabızlıktan kurtulursun diye düşünüyorum hemoroite ters etki yapar mı bilmiyorum hemoroit nedir ki bir araştırayım benKizlar isin kotu yani bende hemoroit var oldum geberdim ya(
zannetmem canım ama sana olur şiş şiş çok kötü bir his biliyorum sen bol su içmeye devam tatlımmIciyorum canim bu kabizligin bebise zarari olurmu tedirgin oldum
Ben görmedim canim :)Yeni hamileliğini ogrenen arkadaşlar merak ediyorum test yapmadan önce ruyaninzda gördünüz mü acaba mesela ben ilk denememde bebek emzirme ye çalışıyordum ama bebek emiyordu bir turlu:)))
Aman cok dikkat et o zaman bide onunla ugrasma sebze su kayisi hepsine yuklen :))Kizlar isin kotu yani bende hemoroit var oldum geberdim ya(
ben görmedim cnm ya ilaçlardan mı bilmiyorum derin uyuyup hiçbirşey görmüyorum :))Yeni hamileliğini ogrenen arkadaşlar merak ediyorum test yapmadan önce ruyaninzda gördünüz mü acaba mesela ben ilk denememde bebek emzirme ye çalışıyordum ama bebek emiyordu bir turlu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?