Ugrasiyorum iste agri yapiyo ya oofff offf dediklerinizi yapicamAman cok dikkat et o zaman bide onunla ugrasma sebze su kayisi hepsine yuklen :))
Bide canim sabahları ac karna pekmez al. O da bagirsaklari cok güzel çalıştırıyo.
Insaallah olacak inşaallah hepbirlikte bahsedicezne güzel hamilesiniz ve artık hamile konusundan bahsediyosunuz..bizde olabilcezmi böyle acaba.
Bekledigin adet günü ne zamandi canımKizlar hamile Değilim adet de olmadım hic agrim sızım da yok. İnsan negatifi görse bile Bi umut tutuyor icinde adet olana kadar Bi tuhaf hisler içindeyim
Cnm adet günüm yok benim hypo hypo hastasıyım ;( ikinci testi yapmana gerek yok dedi doktorumBekledigin adet günü ne zamandi canım
Birde tek test mi yaptın ikinci testinide yapmis miydin
insallahhhhhhhhhhhhhhInsaallah olacak inşaallah hepbirlikte bahsedicez
Aci yersem daha cok iptal olurum tatlimCanım acı biber yer misin bilmiyorum ama çokta acı olmayanlar varya biberiye sanırsam turşunun adı onları da yersen kabızlıktan kurtulursun diye düşünüyorum hemoroite ters etki yapar mı bilmiyorum hemoroit nedir ki bir araştırayım ben
Canimin ici sizdende guzel haberi alcaz allahimin izniyle.tabiki olucaksiniz allahn izniyle tutcak msjlar atcaz kasgim agriyor, bacaklarim sisti dicez daha hep beraber dualarim sizlerle tatlmne güzel hamilesiniz ve artık hamile konusundan bahsediyosunuz..bizde olabilcezmi böyle acaba.
Inşaallah bir daha böyle bi üzüntü yasamazsin canim. Bu forumda hayirli haberlerini bekleyipte olumsuz haberlerle karsilastigimiz arkadaslarimiz icin en büyük duam tedaviye bile gerek kalmadan o hamilelik haberini almalari. Rabbimin mucizeleri sonsuzdur gucu herseye yeter ol der o da hemen oluverir..Cnm adet günüm yok benim hypo hypo hastasıyım ;( ikinci testi yapmana gerek yok dedi doktorum
ultrasonda baktı mı? endometriumun yeniden inceldiğini faaln gördüyse belki ondan kesin negatif demiştirCnm adet günüm yok benim hypo hypo hastasıyım ;( ikinci testi yapmana gerek yok dedi doktorum
Hayatim 3litre su ic sabah aksam ikişer incir ye hatta arasina ceviz koy ye uzerinede bol su ic muhteşem lavabo goturuyor yaninda kaysida yiyebilirsin.benim hayatimda kabizlik problemi olduğu için ne hassa tupte rahatim incir super geldiKizlar benim karnimda cok agri var bi sorun mu var acaba ya((
Yaptırdım canım katlandı şükürler olsun 1000 çıktı bugünkü degerCanim seni merak ettim yaptırdın mi ikinci testini
Benimde çok fazla ağrım var canim ben hayatımda böyle sancı görmedim bi giriyo 15 saniye falan suruyo nefes aldırmıyor inan yoktur insallah bi sıkıntı içini ferah tut lutfenKizlar benim karnimda cok agri var bi sorun mu var acaba ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?