2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar hamile Değilim adet de olmadım hic agrim sızım da yok. İnsan negatifi görse bile Bi umut tutuyor icinde adet olana kadar Bi tuhaf hisler içindeyim

Aci yersem daha cok iptal olurum tatlim

Cnm adet günüm yok benim hypo hypo hastasıyım ;( ikinci testi yapmana gerek yok dedi doktorum
Inşaallah bir daha böyle bi üzüntü yasamazsin canim. Bu forumda hayirli haberlerini bekleyipte olumsuz haberlerle karsilastigimiz arkadaslarimiz icin en büyük duam tedaviye bile gerek kalmadan o hamilelik haberini almalari. Rabbimin mucizeleri sonsuzdur gucu herseye yeter ol der o da hemen oluverir..
Şimdi olmadiysada en yakin zamanda bebeginin haberini alirsin inşaallah canim

E="Kun feyekun, post: 45311927, member: 735963"]Aman cok dikkat et o zaman bide onunla ugrasma sebze su kayisi hepsine yuklen :))
Bide canim sabahları ac karna pekmez al. O da bagirsaklari cok güzel çalıştırıyo.[/QUOTE]
Canim hayırlı olsun Rabbim bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin .

kızlar belim de ağrımaya başladı daha doğrusu ağrı değil de sancı böyle birşey saplanıyor gibi,sevinsem diyorum buraa suna benzer çok yorum okudum ama bir yandan da diyorum heveslenme bugün çok ayakta kaldın yoruldun..teste kaldı bir hafta,geçer mi yedi gün offfffff

Kizlar benim karnimda cok agri var bi sorun mu var acaba ya ((
Hayatim 3litre su ic sabah aksam ikişer incir ye hatta arasina ceviz koy ye uzerinede bol su ic muhteşem lavabo goturuyor yaninda kaysida yiyebilirsin.benim hayatimda kabizlik problemi olduğu için ne hassa tupte rahatim incir super geldi

Cgkrky arkadasim dondurulmuslarla tup yaptirmanin şansı cok rahim dinlenmis oluyor hem embriyo daha güçleniyor ben bunu biyerde okudum benim akrabam yaptirdi ikizleri var cok şükür.onun icin çok uzulme tevvekulu elden birakma rabbim sen daha iyi bilirsin de bol bol dua et kuran okumayı biliuorsan kuran oku kalbin ferahlassin.kendini sakin birakna sonra toparlanmak zor oluyor inan dondurulmuş kuzucuklar seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…