olursunuz canım hiç merak etme vakti saati geldi ise mevlam biran durdurmaz.inşallah zamanı gelmiştir.tüm bekleyen arkadaşların.ne güzel hamilesiniz ve artık hamile konusundan bahsediyosunuz..bizde olabilcezmi böyle acaba.
ayyyy ayaklarımız şişecek değil mi?naz üstüne naz inşallahhh..Canimin ici sizdende guzel haberi alcaz allahimin izniyle.tabiki olucaksiniz allahn izniyle tutcak msjlar atcaz kasgim agriyor, bacaklarim sisti dicez daha hep beraber dualarim sizlerle tatlm
amin arkadaşım negüzel özetledin maşallahhh..Inşaallah bir daha böyle bi üzüntü yasamazsin canim. Bu forumda hayirli haberlerini bekleyipte olumsuz haberlerle karsilastigimiz arkadaslarimiz icin en büyük duam tedaviye bile gerek kalmadan o hamilelik haberini almalari. Rabbimin mucizeleri sonsuzdur gucu herseye yeter ol der o da hemen oluverir..
Şimdi olmadiysada en yakin zamanda bebeginin haberini alirsin inşaallah canim
maşallah arkadaşlar çok güzel destek olup açıklıyorsunuz..Cgkrky arkadasim dondurulmuslarla tup yaptirmanin şansı cok rahim dinlenmis oluyor hem embriyo daha güçleniyor ben bunu biyerde okudum benim akrabam yaptirdi ikizleri var cok şükür.onun icin çok uzulme tevvekulu elden birakma rabbim sen daha iyi bilirsin de bol bol dua et kuran okumayı biliuorsan kuran oku kalbin ferahlassin.kendini sakin birakna sonra toparlanmak zor oluyor inan dondurulmuş kuzucuklar seni bekliyor.
olursunuz canım hiç merak etme vakti saati geldi ise mevlam biran durdurmaz.inşallah zamanı gelmiştir.tüm bekleyen kadaşların.
amin canım tez zamanda seni de aramızda görrüz inşallahhh çoğu şey bulaşıcıdır insan önce psikolojik etkilenir ne den insanlar birsüre sonra birbirine benzer :))Kizlar herkes transferini yaptirdi mi bir ben miyim opu olucak :) hayirli haberlerin darisi bekleyen arkadaslara ve bana insallah cok hamile var bu topicte hayirli olsn insallah
telaşlanma normal canım kullandığımız ilaçlardan prospektüslerin de de yazıyor zaten aşırı hassaslık genelimiz de oldu.Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum
Amin aminşöyle bir haykırabilsemmmmm keşke dünyayaaaaaaaaaa bağıra bağıra sevinçten ağlaya ağlaya sarılsam eşime oldu nu kez olduuuuuuu diyeeee.şöyle 13 yılın hasretini gidersem allahım ne olur yarabbimmmmm
Öncekinde dondurulmuşlar bozulmuştu yine korkuyorumCgkrky arkadasim dondurulmuslarla tup yaptirmanin şansı cok rahim dinlenmis oluyor hem embriyo daha güçleniyor ben bunu biyerde okudum benim akrabam yaptirdi ikizleri var cok şükür.onun icin çok uzulme tevvekulu elden birakma rabbim sen daha iyi bilirsin de bol bol dua et kuran okumayı biliuorsan kuran oku kalbin ferahlassin.kendini sakin birakna sonra toparlanmak zor oluyor inan dondurulmuş kuzucuklar seni bekliyor.
Aynen valla.bizim bebisler kac haftalik acabaayyyy ayaklarımız şişecek değil mi?naz üstüne naz inşallahhh..
Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum
Canım zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor diyorlar inşallah hamilesindir bütün sonuç bekleyen arkadaşlar olumlu ssonuçlar alırız . Sende içini ferah tut bebeklerine konuş :)[/QUOTE]E="selcanmehmetcan, post: 45313539, member: 719027"]Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum
Ohh masaallah cok sevindim :))Yaptırdım canım katlandı şükürler olsun 1000 çıktı bugünkü deger
Aynen canim baska topige bakmiyorum artik olumsuz seyler okumamak icin birsey sorucam transferdej sonra ne ilaclar kullandiniz acabaamin canım tez zamanda seni de aramızda görrüz inşallahhh çoğu şey bulaşıcıdır insan önce psikolojik etkilenir ne den insanlar birsüre sonra birbirine benzer :))
Insallah 13 yillik emeginin sonunda hayirli haberini alacaksin canim insallah dualarim hepinizleşöyle bir haykırabilsemmmmm keşke dünyayaaaaaaaaaa bağıra bağıra sevinçten ağlaya ağlaya sarılsam eşime oldu nu kez olduuuuuuu diyeeee.şöyle 13 yılın hasretini gidersem allahım ne olur yarabbimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?