2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum

amin arkadaşım negüzel özetledin maşallahhh..

maşallah arkadaşlar çok güzel destek olup açıklıyorsunuz..

şöyle bir haykırabilsemmmmm keşke dünyayaaaaaaaaaa bağıra bağıra sevinçten ağlaya ağlaya sarılsam eşime oldu nu kez olduuuuuuu diyeeee.şöyle 13 yılın hasretini gidersem allahım ne olur yarabbimmmmm
olursunuz canım hiç merak etme vakti saati geldi ise mevlam biran durdurmaz.inşallah zamanı gelmiştir.tüm bekleyen kadaşların.

Kizlar herkes transferini yaptirdi mi bir ben miyim opu olucak :) hayirli haberlerin darisi bekleyen arkadaslara ve bana insallah cok hamile var bu topicte hayirli olsn insallah
amin canım tez zamanda seni de aramızda görrüz inşallahhh çoğu şey bulaşıcıdır insan önce psikolojik etkilenir ne den insanlar birsüre sonra birbirine benzer :))

Öncekinde dondurulmuşlar bozulmuştu yine korkuyorum herşeyin hayırlısı diyorum zaten demekki sağlıklı ve hayırlı olmayacakmış. Bol bol dua ediyorum rabbime

Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum

aysosman, post: 45313650, member: 181845"] şöyle bir haykırabilsemmmmm keşke dünyayaaaaaaaaaa bağıra bağıra sevinçten ağlaya ağlaya sarılsam eşime oldu nu kez olduuuuuuu diyeeee.şöyle 13 yılın hasretini gidersem allahım ne olur yarabbimmmmm[/QUOTE]
Insallah canim en kisa zamam da guzel haberler alirsin bebegine kavusursun

E="selcanmehmetcan, post: 45313539, member: 719027"]Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum[/QUOTE]
Canım zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor diyorlar inşallah hamilesindir bütün sonuç bekleyen arkadaşlar olumlu ssonuçlar alırız . Sende içini ferah tut bebeklerine konuş :)

OUOTE="Cgkrky, post: 45313796, member: 740398"]Öncekinde dondurulmuşlar bozulmuştu yine korkuyorum herşeyin hayırlısı diyorum zaten demekki sağlıklı ve hayırlı olmayacakmış. Bol bol dua ediyorum rabbime[/QUOTE]
Hiimmm allah korktuguna ugratmasin arkadaşım.tmm inan seni burda en iyi bizler anlariz acin daha yeni ama iyi düşün iyi olsun kotuyu cagirmayalim tmm dondurulmus bebislerin seni bekliyor iy olacak embriyolarin ins allah hakkinda hayirlisini versin iinş

Canim hayırlı olsun Rabbim bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin .[/QUOTE]
Cok sagol canim inşaallah sizlerin haberlerinizede sevinicez

E="selcanmehmetcan, post: 45313539, member: 719027"]Kızlar ya birşey soracam transferim 5 ci günü bugun goguslerim acayip su topladı balon gibi adet olacagim zaman böyle oluyor sizlerde varmi böyle bi durum
Canım zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor diyorlar inşallah hamilesindir bütün sonuç bekleyen arkadaşlar olumlu ssonuçlar alırız . Sende içini ferah tut bebeklerine konuş :)[/QUOTE]
Tmm canim kötü dusunmek yok pozitif pozitif iyiki varsiniz benim kiz kardeşim yok bana bir baci oldunuz inş hepimiz güzel haberler aliriz hakkimizda ne hayirliysa o olsun.

amin canım tez zamanda seni de aramızda görrüz inşallahhh çoğu şey bulaşıcıdır insan önce psikolojik etkilenir ne den insanlar birsüre sonra birbirine benzer :))
Aynen canim baska topige bakmiyorum artik olumsuz seyler okumamak icin birsey sorucam transferdej sonra ne ilaclar kullandiniz acaba

Insallah 13 yillik emeginin sonunda hayirli haberini alacaksin canim insallah dualarim hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…