- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
tatlım transferden sonra enox iğne göbekten her akşam ecopirin progynex kapsül estrofem folik b 12 ve cal d vita bunlar tatlım hala da devam ediyor..Aynen canim baska topige badkmiyorum artik olumsuz seyler okumamak icin birsey sorucam transferdej sonra ne ilaclar kullandiniz acaba
Sagol cnm haklısında neyapcan kalbe soz geçiremiyorsunAğlama canm şu hayatta hersey kısmet rabbim ne derse o olur aglmak care olsa ama degl malsf
Umarım hayırlısı olurYarın test günüm canım, o adet sancıları bende 12 gündür var, ıkı gündür dahada şiddetleşti, benimde ümidimi kırmama sebep oluyor neyazık ki ama ben inanıyorum ki tutacak bebişlerimiz, olumlu düşünelim lütfen yılmak yok
Insallah canim en kisa zamam da guzel haberler alirsinaysosman, post: 45313650, member: 181845"]şöyle bir haykırabilsemmmmm keşke dünyayaaaaaaaaaa bağıra bağıra sevinçten ağlaya ağlaya sarılsam eşime oldu nu kez olduuuuuuu diyeeee.şöyle 13 yılın hasretini gidersem allahım ne olur yarabbimmmmm
haklısın cnm insan nasıl moral vereceğini de bilmiyor ne diyeceğimi bilemiyorum ama herşey de vardır bir hayır ama mevlamın boş çevirmeyeceğine inanıyorum sadece vaktinin gelmesi sağlığına çok dikkatet cnm.Sagol cnm haklısında neyapcan kalbe soz geçiremiyorsun
Kizlar isin kotu yani bende hemoroit var oldum geberdim ya([/
iyiyim bacım sağol Allah razı olsun öyle sürünüp gidiyoruz çok ağrım var sökülsem diyorum yani ağrı kesicide almak istemiyorum adet olacağım umarım olmam da işte ne bileyimcipsoni neredesin tatlım sesin çıkmıyor?iyi misin ?
Canim sen crinone jel kullanyor musuntatlım transferden sonra enox iğne göbekten her akşam ecopirin progynex kapsül estrofem folik b 12 ve cal d vita bunlar tatlım hala da devam ediyor..
Ne kadar cok ben sadece Protestan fitil ve climara bant kullandım acaba doktorum eksik ilaç verdi de mi olmadı benim ;(tatlım transferden sonra enox iğne göbekten her akşam ecopirin progynex kapsül estrofem folik b 12 ve cal d vita bunlar tatlım hala da devam ediyor..
Cok teşekkür ederim guzel dileklerin için üzülsekse vazgeçemiyorsun devam etmeliyiz ama kafa kalp duygu dagılıyo genede yüce rabimden ümit kesilmez umarım sizler için herşey yoluna girerhaklısın cnm insan nasıl moral vereceğini de bilmiyor ne diyeceğimi bilemiyorum ama herşey de vardır bir hayır ama mevlamın boş çevirmeyeceğine inanıyorum sadece vaktinin gelmesi sağlığına çok dikkatet cnm.
Ben burdayim tatlim. Cogumuz yapmisizdir o yastık olayini en azindan ben yaptım yalniz degilsin :)Bide bu formda niye kimsee yok yazılarımı kendim okuyorum sankimhey ahali nerelerdesiniz ayoll çay kahvenizi alıp gelin sağolun kızlar ben içmiyorum ikisinide zaten canım sıkılıuor hadi gelin amaaaaa
Aynen ayni seyleri bende düşünmedim değil baskalarinin bebeklerini sevmekten bıktım artik kendi bebeğimi sevmek istiyorumHAmileyim hamile inanmak istiyorum sizde karnınıza yastık koyup baktınız mı hiç hamilelik yakışıyor mu diyeben yaptım yani bide evliliğm ilk yıllarında cocuk dusunmuyoruz dıyordum tabi 8 yıl olunca yemiyorlar akrabalarım konu komşu bide her çocuğa bebeğe maşallah demekten gına geliyor bana demessem nazar degdirdiğimi düşünürler diye maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?