2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Aynen canim baska topige badkmiyorum artik olumsuz seyler okumamak icin birsey sorucam transferdej sonra ne ilaclar kullandiniz acaba
tatlım transferden sonra enox iğne göbekten her akşam ecopirin progynex kapsül estrofem folik b 12 ve cal d vita bunlar tatlım hala da devam ediyor..

Umarım hayırlısı olur

Insallah canim en kisa zamam da guzel haberler alirsin

Insallah cnm Allah duysun sesini sesimizi kavusursun insallah.

Sagol cnm haklısında neyapcan kalbe soz geçiremiyorsun
haklısın cnm insan nasıl moral vereceğini de bilmiyor ne diyeceğimi bilemiyorum ama herşey de vardır bir hayır ama mevlamın boş çevirmeyeceğine inanıyorum sadece vaktinin gelmesi sağlığına çok dikkatet cnm.

tatlım transferden sonra enox iğne göbekten her akşam ecopirin progynex kapsül estrofem folik b 12 ve cal d vita bunlar tatlım hala da devam ediyor..
Ne kadar cok ben sadece Protestan fitil ve climara bant kullandım acaba doktorum eksik ilaç verdi de mi olmadı benim ;(

Cok teşekkür ederim guzel dileklerin için üzülsekse vazgeçemiyorsun devam etmeliyiz ama kafa kalp duygu dagılıyo genede yüce rabimden ümit kesilmez umarım sizler için herşey yoluna girer

Öyle işte kızlar burdaki herkesin tek dileği var hamile kalabilmek hamile kalırsam şayet inşallah bebek odası alacağım belki de onu doğurduktan sonra aladabiliirm hamile hamile o kadar gezmiyeyim mevlüt okutacagım çocugumla aynı elbiseyi giyeceğim tabi kız olursa diyorum ki evde mi yapsam yer mi tutsam evde zor olur evde yaparsamda organizyon şirketiyle anlaşacagım süsleme falan onlar yapsın ay ne bileyim işte heveslerim var hemde çok annesinin balı ya onu çok seveceğim

HAmileyim hamile inanmak istiyorum sizde karnınıza yastık koyup baktınız mı hiç hamilelik yakışıyor mu diye ben yaptım yani bide evliliğm ilk yıllarında cocuk dusunmuyoruz dıyordum tabi 8 yıl olunca yemiyorlar akrabalarım konu komşu bide her çocuğa bebeğe maşallah demekten gına geliyor bana demessem nazar degdirdiğimi düşünürler diye maşallah maşallah

Bide bu formda niye kimsee yok yazılarımı kendim okuyorum sankim hey ahali nerelerdesiniz ayoll çay kahvenizi alıp gelin sağolun kızlar ben içmiyorum ikisinide zaten canım sıkılıuor hadi gelin amaaaaa

Gıcık oldum şimdi kimse yok yine yalnızım yalnızlık kaderim sanırsam Affff Allahım

Ben
Bide bu formda niye kimsee yok yazılarımı kendim okuyorum sankim hey ahali nerelerdesiniz ayoll çay kahvenizi alıp gelin sağolun kızlar ben içmiyorum ikisinide zaten canım sıkılıuor hadi gelin amaaaaa
Ben burdayim tatlim. Cogumuz yapmisizdir o yastık olayini en azindan ben yaptım yalniz degilsin :)

Aynen ayni seyleri bende düşünmedim değil baskalarinin bebeklerini sevmekten bıktım artik kendi bebeğimi sevmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…