2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar isin kotu yani bende hemoroit var oldum geberdim ya(
Canım bende de var hemoroit malesef.transfer öncesinde çok fena kabızlık vardı hatta kanama da oldu .ne yaptiysam kar etmedi.Dr um duphalac şurup yazdı.hamilelikte de kullanılabilen bi ilacmis.birkaç gün içtim rahatladim.cok kullanmamak icin kayisiyi akşamdan ıslatıp yiyorum suyunu da iciyorum.hemoroit olunca çok zor kabizlik

Aynen canim baska topige bakmiyorum artik olumsuz seyler okumamak icin birsey sorucam transferdej sonra ne ilaclar kullandiniz acaba
Coraspin cronine jel elevit climara bant kullandım ben sadece iğne kullanmadim transferden sonra

Çalişiyor musunuz kızlar
Yazdigin her duyguya katılıyorum canım sanki bweni anlattım içimi dokmus kadar oldum ben daha 1,5 senelik evliyim ama 28 yaşındayım biktim herkese yok yok ben atanayim biz çocuğu oyle yapcaz demekten yalanima kendim inanır olmuştum bi ara bu arada çalışmıyorum atanmayan öğretmenim

Öncekinde dondurulmuşlar bozulmuştu yine korkuyorum herşeyin hayırlısı diyorum zaten demekki sağlıklı ve hayırlı olmayacakmış. Bol bol dua ediyorum rabbime
Evet canım herşeyin hayırlısı. Bana da Dr un kendini kısıtlama normal yasantina devam et dedi.bundan sonrası senden çok embriyoların sağlıklı olmasına bağlı dedi.bi kromozom bozukluğu fln varsa tutunmaz zaten dedi.o konuşmadan beri hep Hayirlisini diliyorum.sağlıklı ve hayirlisi olsun diye.tasiyamiyacagimiz yükleri yükleme omuzlarimiza diye dua ediyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı canım...

İnşallahhhhh en yakın zamanda atanır ve biran önce anne olursun

Ben yattım herkese Allah rahatlık versin
Tatlım.günaydın kız ALlah iyiliğini versin aksam.ben yatınca dokturmussun hadi sen de erken kalk biz buradayız bu arada arkadaşlar hepinize gün aydın olsun bu sonuç alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güzel.haberlerinizi almak dileği.ile

Günaydın canım , nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? bende dün hep yattım, bugünde gitmeyi düşünmüyorum, umarım herşey yoluna girer, yarına değerlerim yükselir.

Günaydın canım , nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? bende dün hep yattım, bugünde gitmeyi düşünmüyorum, umarım herşey yoluna girer, yarına değerlerim yükselir.
Günaydın cnm iyi yapmissin Allahın izni ile değerlerin yükselecek inşallah ALlah büyük inşallah çok.sevinirsin bizlerde sevincine ortak oluruz tatlım ya

Cok zor valla canim ya.Bende mahvoldum valla ya sorma dun aksam yedim kayisi agri cok oluyo ilac icmek istemiyorum bebege zarar gelir diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…