Canım bende de var hemoroit malesef.transfer öncesinde çok fena kabızlık vardı hatta kanama da oldu .ne yaptiysam kar etmedi.Dr um duphalac şurup yazdı.hamilelikte de kullanılabilen bi ilacmis.birkaç gün içtim rahatladim.cok kullanmamak icin kayisiyi akşamdan ıslatıp yiyorum suyunu da iciyorum.hemoroit olunca çok zor kabizlikKizlar isin kotu yani bende hemoroit var oldum geberdim ya(
Coraspin cronine jel elevit climara bant kullandım ben sadece iğne kullanmadim transferden sonraAynen canim baska topige bakmiyorum artik olumsuz seyler okumamak icin birsey sorucam transferdej sonra ne ilaclar kullandiniz acaba
Yazdigin her duyguya katılıyorum canım sanki bweni anlattım içimi dokmus kadar oldum ben daha 1,5 senelik evliyim ama 28 yaşındayım biktim herkese yok yok ben atanayim biz çocuğu oyle yapcaz demekten yalanima kendim inanır olmuştum bi ara bu arada çalışmıyorum atanmayan öğretmenimÇalişiyor musunuz kızlar
Evet canım herşeyin hayırlısı. Bana da Dr un kendini kısıtlama normal yasantina devam et dedi.bundan sonrası senden çok embriyoların sağlıklı olmasına bağlı dedi.bi kromozom bozukluğu fln varsa tutunmaz zaten dedi.o konuşmadan beri hep Hayirlisini diliyorum.sağlıklı ve hayirlisi olsun diye.tasiyamiyacagimiz yükleri yükleme omuzlarimiza diye dua ediyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı canım...Öncekinde dondurulmuşlar bozulmuştu yine korkuyorumherşeyin hayırlısı diyorum zaten demekki sağlıklı ve hayırlı olmayacakmış. Bol bol dua ediyorum rabbime
İnşallahhhhh en yakın zamanda atanır ve biran önce anne olursunYazdigin her duyguya katılıyorum canım sanki bweni anlattım içimi dokmus kadar oldum ben daha 1,5 senelik evliyim ama 28 yaşındayım biktim herkese yok yok ben atanayim biz çocuğu oyle yapcaz demekten yalanima kendim inanır olmuştum bi ara bu arada çalışmıyorum atanmayan öğretmenim
İnşallah tatlım çok tesekkurler Rabbim seninde güzel haberini duyursun bize inşallah sana da hamileyim demek nasip olsunİnşallahhhhh en yakın zamanda atanır ve biran önce anne olursun
Allah razı olsun hepimizin inşallahİnşallah tatlım çok tesekkurler Rabbim seninde güzel haberini duyursun bize inşallah sana da hamileyim demek nasip olsun
Tatlım.günaydın kız ALlah iyiliğini versin aksam.ben yatınca dokturmussun hadi sen de erken kalk biz buradayız bu arada arkadaşlar hepinize gün aydın olsun bu sonuç alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güzel.haberlerinizi almak dileği.ileBen yattım herkese Allah rahatlık versin
Günaydın canım , nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? bende dün hep yattım, bugünde gitmeyi düşünmüyorum, umarım herşey yoluna girer, yarına değerlerim yükselir.Tatlım.günaydın kız ALlah iyiliğini versin aksam.ben yatınca dokturmussun hadi sen de erken kalk biz buradayız bu arada arkadaşlar hepinize gün aydın olsun bu sonuç alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güzel.haberlerinizi almak dileği.ile
Günaydın cnm iyi yapmissin Allahın izni ile değerlerin yükselecek inşallah ALlah büyük inşallah çok.sevinirsin bizlerde sevincine ortak oluruz tatlım yaGünaydın canım , nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? bende dün hep yattım, bugünde gitmeyi düşünmüyorum, umarım herşey yoluna girer, yarına değerlerim yükselir.
İnşallah canım tek ümidim yarınki test, allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Günaydın cnm iyi yapmissin Allahın izni ile değerlerin yükselecek inşallah ALlah büyük inşallah çok.sevinirsin bizlerde sevincine ortak oluruz tatlım ya
Cok zor valla canim ya.Bende mahvoldum valla ya sorma dun aksam yedim kayisi agri cok oluyo ilac icmek istemiyorum bebege zarar gelir diye cok korkuyorum
Canım bende de var hemoroit malesef.transfer öncesinde çok fena kabızlık vardı hatta kanama da oldu .ne yaptiysam kar etmedi.Dr um duphalac şurup yazdı.hamilelikte de kullanılabilen bi ilacmis.birkaç gün içtim rahatladim.cok kullanmamak icin kayisiyi akşamdan ıslatıp yiyorum suyunu da iciyorum.hemoroit olunca çok zor kabizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?