GunaydinnnSelamimizi da kimse almiyorrrr günaydın dedikkk ...hicccc kimse alınmadı.peki öyle olsunnnn
Hadi inş güzel haberler verirsin insBenimde testim yarın heyacan tavan bende
Gunaydin tatlim :)Selamimizi da kimse almiyorrrr günaydın dedikkk ...hicccc kimse alınmadı.peki öyle olsunnnn
Günaydın canım aldık aldık merak etmeSelamimizi da kimse almiyorrrr günaydın dedikkk ...hicccc kimse alınmadı.peki öyle olsunnnn
Ahaaaaa anam ıkı gün mu kaldı tesekkür ederim şuandan itibaren senin için heyecanlanacağım ben okuldayken yanımdaki arkadaş sözlüye kalkardı ben heyecandan perttttHERKESE GUNAYDİNNN ..KALDİ 2 GÜNNNN ..
Ayyyy canimsinnnnn canimmm insallahhhhh insallahhhhh insallahhhhh allahım herkese insallahhhhhaysosman inşallah 13 yıllık hasret bu sefer son bulcak
Aaa bu benim ablam :)Eki Görüntüle 1781673
Kizlar nette buldum. Bizlerin yasadigi sıkıntılar dan bir kesit... sizinlede paylasmak istedim
Aminnn canimmmmmmm insallahhhhh gormuyelimmmVar mı yok mu bilmiyorum aklımda tutamıyorum tek bişeye odaklandım 0.001 değerler görmiyelim artık Allahım ne olur
Malesef tatlım böyle aptal dolu çevremiz merhaba demeden.çocuk.düşünmüyor.musun.artik düşün.düşün.yaşın.geçiyor.sanki onun akli var benim.yok.öyle sinirler varki sırf gıcıklığına konuşuyorlarAynen böyle tanıdığım var sürekli şikayet sürekli şikayet bir gün dediki sakin beni kınama dedi bense salak gibi bişey diyemedim içime oturdu acaba ne demek istiyordu anlam veremedim dedim ki Rabbim sen akıl fikir ver bu kadına
Etraf oyle tatlim beyin olmadgi icin dusunup konusamiyolar.ben hic unutmuyorum benim kopegim vardi onu annemlere gezmeye goturmustum amcam gelmisti oraya kopegi gezdircegine kucaginda cocuk yapta onu gezdir demisti bende dedimki senin cocuklarin varda noldu seni adam yerine koymuyolar dedim cok zoruma gitmisti 3 gun aglamistim kopegime sarilip.dedim kendi kendime e be adam senin assaladigin kopek senin evlatlarindan daha merhametli ve daha kiymetbilirdi.o yuzden kimse kimseyi asalamamali allahim evladinda hayirlisini versin.allah bizlere hayirli anne baba olmayida nasip etsin insallahMalesef
Malesef tatlım böyle aptal dolu çevremiz merhaba demeden.çocuk.düşünmüyor.musun.artik düşün.düşün.yaşın.geçiyor.sanki onun akli var benim.yok.öyle sinirler varki sırf gıcıklığına konuşuyorlar
Çok güzel demişsin canımEtraf oyle tatlim beyin olmadgi icin dusunup konusamiyolar.ben hic unutmuyorum benim kopegim vardi onu annemlere gezmeye goturmustum amcam gelmisti oraya kopegi gezdircegine kucaginda cocuk yapta onu gezdir demisti bende dedimki senin cocuklarin varda noldu seni adam yerine koymuyolar dedim cok zoruma gitmisti 3 gun aglamistim kopegime sarilip.dedim kendi kendime e be adam senin assaladigin kopek senin evlatlarindan daha merhametli ve daha kiymetbilirdi.o yuzden kimse kimseyi asalamamali allahim evladinda hayirlisini versin.allah bizlere hayirli anne baba olmayida nasip etsin insallah
Amin canım.çok haklisin Allahım herşeyin hayırlısını versinEtraf oyle tatlim beyin olmadgi icin dusunup konusamiyolar.ben hic unutmuyorum benim kopegim vardi onu annemlere gezmeye goturmustum amcam gelmisti oraya kopegi gezdircegine kucaginda cocuk yapta onu gezdir demisti bende dedimki senin cocuklarin varda noldu seni adam yerine koymuyolar dedim cok zoruma gitmisti 3 gun aglamistim kopegime sarilip.dedim kendi kendime e be adam senin assaladigin kopek senin evlatlarindan daha merhametli ve daha kiymetbilirdi.o yuzden kimse kimseyi asalamamali allahim evladinda hayirlisini versin.allah bizlere hayirli anne baba olmayida nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?