Amin canim aminnnAmin canım.çok haklisin Allahım herşeyin hayırlısını versin
Anladim canim coraspin de zaten igneyle ayni isi goruyo ben de opudan ciktim simdiCoraspin cronine jel elevit climara bant kullandım ben sadece iğne kullanmadim transferden sonra
Aynen guzel taktik.en yakinlardan laf sokmalar basliyor neden akraba akrep oluveriyorMerhaba kızlar iyi düşünelim iyi olsun çevremde çocuğu olup öyle diyenler olunca bende diyorum ki sizinde işiniz çok zor Allah sabır versin tabi bizim çocuk olmayınca şimdi seni anlayamıyorummmbiz biraz daha gezip evliliğin tadını çıkarcaz
Vakti gelince olur işlh diyorum. Tabi bu sefer o sinir oluyor iyi taktik deneyin her kadında tutuyo
Hadi geçmiş olsun cnm embriyolarında sağlıklı olur inşallAhAnladim canim coraspin de zaten igneyle ayni isi goruyo ben de opudan ciktim simdi
Evet bAkılmıştı tatlım surekliKizlar opudan ciktm simdi 10 tane yumurta toplanms ama progesteron degerim 1.75 oldugu icin doktor bir ay erteleyebilrm transferi dedi yumurta kalitesine bagli dedi szlern progesteronuna bakldi mi benm icin farketmez bi sorun olucaksa ertelenmesi daha iyi sonucta hayirlisi olsin diyorum sadece bakalm embriyolog ne bilgiler verecek
Benimde iki adet sonrasi transferim yapilmisti ama su toplamamasi icin okadar beklemistim tatlim olsun 1 ay gec olsun allahin izniyle bebiscik tutunsunKizlar opudan ciktm simdi 10 tane yumurta toplanms ama progesteron degerim 1.75 oldugu icin doktor bir ay erteleyebilrm transferi dedi yumurta kalitesine bagli dedi szlern progesteronuna bakldi mi benm icin farketmez bi sorun olucaksa ertelenmesi daha iyi sonucta hayirlisi olsin diyorum sadece bakalm embriyolog ne bilgiler verecek
Düşman hep içte olur tatlım seni sokacak yer arıyor Allahım tüm kötü niyetlilere o fırsatı vermesin inşAynen guzel taktik.en yakinlardan laf sokmalar basliyor neden akraba akrep oluveriyor
Aynen canim cokta onemli dgl suan onemli tek sey benm icin yumoslarn dollenmesi ve saglikli olmasiBenimde iki adet sonrasi transferim yapilmisti ama su toplamamasi icin okadar beklemistim tatlim olsun 1 ay gec olsun allahin izniyle bebiscik tutunsun
Sagol canim senin kac degerleHadi geçmiş olsun cnm embriyolarında sağlıklı olur inşallAh
Evet bAkılmıştı tatlım surekli
Evet canım benimde bakılmıştı, bir ay bekleyip yapmaları daha garanti olur senin için, dwğerine göre rahim demek hazır değil onçin doktora transfer için ıstarcı olma, doktorun ne derse onu yapKizlar opudan ciktm simdi 10 tane yumurta toplanms ama progesteron degerim 1.75 oldugu icin doktor bir ay erteleyebilrm transferi dedi yumurta kalitesine bagli dedi szlern progesteronuna bakldi mi benm icin farketmez bi sorun olucaksa ertelenmesi daha iyi sonucta hayirlisi olsin diyorum sadece bakalm embriyolog ne bilgiler verecek
Ohh masaallah cok sevindim :)
Ohh masaallah cok sevindim :))
Daha daha
İnşallah hepimizin
Canım geçmiş olsun en doğru zamanda en güzel şekilde devam etsin inşallah tedavi sürecin hakkında hayırlı hayırlısı insallah kavusursun bebislerineKizlar opudan ciktm simdi 10 tane yumurta toplanms ama progesteron degerim 1.75 oldugu icin doktor bir ay erteleyebilrm transferi dedi yumurta kalitesine bagli dedi szlern progesteronuna bakldi mi benm icin farketmez bi sorun olucaksa ertelenmesi daha iyi sonucta hayirlisi olsin diyorum sadece bakalm embriyolog ne bilgiler verecek
Benim Dr ikinci test istemedi canım bende anlayamadım ctesi ultrasona çağırdı neden olabilir sizce bi fikrini var mi bi sorun yoktur demi
Geçmiş olsun canım çoğu gitti azı kaldı inşallah bundan sonra Rabbim ne derse o olacak sen içini ferah tut benim hiç bakilmadi bu değerlere bi bilgim yok ama Dr un en iyisini bilir inşallah herşey güzel olacakKizlar opudan ciktm simdi 10 tane yumurta toplanms ama progesteron degerim 1.75 oldugu icin doktor bir ay erteleyebilrm transferi dedi yumurta kalitesine bagli dedi szlern progesteronuna bakldi mi benm icin farketmez bi sorun olucaksa ertelenmesi daha iyi sonucta hayirlisi olsin diyorum sadece bakalm embriyolog ne bilgiler verecek
Şuan hatırlamıyorum tatlım ya o kadar çok değerlerime baKıldı ki iğne fobisi oluştuSagol canim senin kac degerle
Transfer yapipmisti hatrliyosn
Bisey olmaz Allahın izniyle canım. Allah korusun yavruyu.hamileyken ıkınmak daha riskliymis ya istersen Dr una sor al o suruptan.zaten birkaç kere içinde agrin kalmıyor.ben de tedirgin oldum da.transfer yapıldıktan sonra icebilir miyim diye.dr hamilelikte bile veriyoruz dedi.Cok zor valla canim ya.Bende mahvoldum valla ya sorma dun aksam yedim kayisi agri cok oluyo ilac icmek istemiyorum bebege zarar gelir diye cok korkuyorum
Allah korusun değildir inşallah canım testten bıgün1 önce ben de kesin adet oluyorum.demiştim uçuk pembe ise.tutunmadandırEvet kızlar sanırım yolun sonuna gelfim, adet oluyorum şiddetli karın ağrılarım var, iğnelerim dün bitmişti bugüne sabah akşam cioren jele başlamıştım , tuvalete gittiğimde hafif kırmızımsı jel atığı gördüm. Sanırım benim bebiş beni bırakıp gşdiyor
Ewet uçuk pembe gördüm bende, ıkınci testin de de aynı şekildemiydi canımAllah korusun değildir inşallah canım testten bıgün1 önce ben de kesin adet oluyorum.demiştim uçuk pembe ise.tutunmadandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?