Insallah canim allahin iznyle dollensin yumoslar bebiscik saglikla tutsun insallahAynen canim cokta onemli dgl suan onemli tek sey benm icin yumoslarn dollenmesi ve saglikli olmasi
Perisan oldum ya aslinda kabiz degilim afedersin yapamiyorum yara sanki cok canim aciyor.d.r c.martesi gittgmde konusayim bisey versin allahin izniyle bisey olmaz demi ben cok panik olmaya basladim yaBisey olmaz Allahın izniyle canım. Allah korusun yavruyu.hamileyken ıkınmak daha riskliymis ya istersen Dr una sor al o suruptan.zaten birkaç kere içinde agrin kalmıyor.ben de tedirgin oldum da.transfer yapıldıktan sonra icebilir miyim diye.dr hamilelikte bile veriyoruz dedi.
Allah korusun tatlim ole dusunme bizdede olmustu ole agrilar adeti getirme aklina.tutunmustur bebisin.sakin moralini bozma daha iyi tutunabilmesi icin sakin ol lutfenEvet kızlar sanırım yolun sonuna gelfim, adet oluyorum şiddetli karın ağrılarım var, iğnelerim dün bitmişti bugüne sabah akşam cioren jele başlamıştım , tuvalete gittiğimde hafif kırmızımsı jel atığı gördüm. Sanırım benim bebiş beni bırakıp gşdiyor
Canım bende crione jel kullandim 2 gün sadece ama o 2 günde sanki adetim başlamış gibi hissettim.korktum megerse jel yan etki yapmış bende onun yerine progestan fitil verdi simdi hicbirsey yok rahatladimEvet kızlar sanırım yolun sonuna gelfim, adet oluyorum şiddetli karın ağrılarım var, iğnelerim dün bitmişti bugüne sabah akşam cioren jele başlamıştım , tuvalete gittiğimde hafif kırmızımsı jel atığı gördüm. Sanırım benim bebiş beni bırakıp gşdiyor
ağlattın beni cipsoni
Canım ben 13 gündür sabahları iğne geceleri cioren jel kullandım oardon 12 gün bugün se sabah akşam jele çevirdi doktor, umarım dediğin gibidir de jeldendir ağrılarımCanım bende crione jel kullandim 2 gün sadece ama o 2 günde sanki adetim başlamış gibi hissettim.korktum megerse jel yan etki yapmış bende onun yerine progestan fitil verdi simdi hicbirsey yok rahatladim
Birinci testten sonra olduEwet uçuk pembe gördüm bende, ıkınci testin de de aynı şekildemiydi canım
Cok cok cok zor bizi bizden baska kimse anlayamaz istesede anlayamaz ki.biz d.r gittik esimin sperm sayisi cok azmis biterbilirmis en kisa zamanda yapmaliyiz demisti d.r o gun basima yikildi hersey para yok dunya kadar para lazim agliyorum esimin moral de cokmustu dedi sen sakin sikilma ben esyayi satarim maasimi isterim kac aylik demisti denklestirdik parayi zar zor.bissuru ilac yumurtalarim alindi o donemimde cok agrili gecirmistim.benim transferim oldu icimde hem umut hep buyuk bi korku vardi o yuzden hep yattim durup dururken aglama krizleri anne olcakmi tutunabilcekmi diye agliyodum hep pskolojim cokmustu hep dua ettim hem kendime hem benim yasadiklarimi yasayip cirpinan insanlara.d.r test gunu gttim ama icimde tarifsiz bi korku.d.r geldi tuttu dedi ben sok agliyom hala soktayim allahim kimsenin elini bos cevirmesin allahim kimseyi bu aciyla sinamasin allah herkezin yardimcisi olsunNe zor yaşadıklarımız Allahım hep kaygı hep kaygı artık stersten mı sivilcelendim adet sivilcesi mi bilmiyorum bildiğim artık ne olcaksa olsun yoruldum elimi kaldırcAk buraya yazı yacak halim yok kendimi bitkin hisediyorum karnıma giren ağrılar çabası zor gerçekten zor ümitleneyim mi ümitlenmiyetim mi ne yapmam gerektiğini nasıl hisetmem gerektiğine karar veremedim sabah hamileyim diye düşünmeye başlıyorum şuan heralde olmadı yine diyorum bildiğim tek şey var Rabbim senden ne gelirse razıyım
Hiç kafana takma canım olumsuz düşünmeCanım ben 13 gündür sabahları iğne geceleri cioren jel kullandım oardon 12 gün bugün se sabah akşam jele çevirdi doktor, umarım dediğin gibidir de jeldendir ağrılarım
Hoşgeldin ben de buradaki çoğu arkadaşıma nasıl dayanıyorsunuz çabuk yapın diyordum şiimdi ise elim gitmiyor korkuyorum hem de çokkızlar merhaba, bugün topici okumaya başladım sonlara doğtu en azından 100 sayfa okumuşumdur. . herkeslere allah sabır versin öncelikle. allah herkese sağlıklı evlatlar versin hemencecik. benim de geçen perşembe yani 18 şubatta transferim oldu. benim sürecim biraz daha farklı sizinkilere göre. genetik test falan yapıldı pgt ile tüp bebek oldum yani. neyse şimdi ben de sizin gibi test günümü bekliyorum. 5. gün dondurulmuş embriyosu koyuldu. bugün 6. günüm. geriye kaldı 6 gün. idrar testi alsam mı almasam da kan testini daha önce yapsam mı yapmasam mı.kafamda deli sorular çok heyecanlı ve sabırsızım.
nasil yaniii:))Aaa bu benim ablam :)
senin kaçıncı günün test günüm 1 mart benim .Hoşgeldin ben de buradaki çoğu arkadaşıma nasıl dayanıyorsunuz çabuk yapın diyordum şiimdi ise elim gitmiyor korkuyorum hem de çok
Insallah canim cok sagolInsallah canim allahin iznyle dollensin yumoslar bebiscik saglikla tutsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?