2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tovbe de kiz rabbimden sagliklisindan gelene raziyim de hayirlisini versin arkadaşım. Bugun bende senin gibi hissediyorum. Ama pozitifi olmayi elden birakmicagiz bebislerimiz bizlere tutunmustur annesi uzmeyelim onları 29 subati bekliyelim sukunetle inş.♡♥♡♥[/QUOTE]
Tabiki sağlıklı olsun bunu herkes ister ama ben o yönden dememiştim yani ister negatif ister pozitif kaderimize razıyız anlamında demiştim yanlış anlaşılmak istemem sen benden 1 günce yaptırcaksın inşallah pozitifdir

Hoşgeldin arkadaşım Allah yolunu acik etsin kolaylik versin ve hayir
O da sürekli dır dır dır iki çocuğundan şikayette ve bana sakın çocukdoğurma deyip duruyor
Himm simdi anladim canim. Bende yazinin sahibi ablan sandim :)))))

Arkadaşlar midesinde gaz olan ve çok özür dilerim de sürekli geğirme ihtiyacı olan var mı aranızda

tatlım öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldin az kalmış inşallah tutunmuştur bebişlerin ama ben ce bekle kan testini yine de sen bilirsin gereksiz huzuruna kaçıracaksın çünkü dr verdiği tarihte anca kanda beliriyor kendini sıkıntıya sokma inş güzel haberlerini alırız..

Hoşgeldin ben de buradaki çoğu arkadaşıma nasıl dayanıyorsunuz çabuk yapın diyordum şiimdi ise elim gitmiyor korkuyorum hem de çok
tatlım gerçekten maşallah dayandın evde test yapmadın ama az kaldı canım ya inşallah bebişlerin seninle annelerine gülüyorlardır ayy sana çekerlerse çok tatlı olurlar inş..

Kızlar Dr ctesi keseyi görmek için çağırmış ve transvaginal ultrasonla bakicam dedi bu durumda bu şekilde ultrason normal mi ya kafama takilio bisey olmaz mi bebeğe öyle

Arkadaşlar midesinde gaz olan ve çok özür dilerim de sürekli geğirme ihtiyacı olan var mı aranızda
Benim vardı sürekli canım, iki gündür geçti ama, tani değerimde düşük çıktı ya benim , bendeki tüm belirtiler kayboldu gibi sanırım hamileliğinden kaynaklı senin durumun, çiğ sebze yememeye çalış birde yemek yediktwn sonra hemen uzanma, domates salaktalık asitli şeyler tüketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…