Benim de 1 mart canımsenin kaçıncı günün test günüm 1 mart benim .
Tovbe de kiz rabbimden sagliklisindan gelene raziyim de hayirlisini versin arkadaşım. Bugun bende senin gibi hissediyorum. Ama pozitifi olmayi elden birakmicagiz bebislerimiz bizlere tutunmustur annesi uzmeyelim onları 29 subati bekliyelim sukunetle inş.♡♥♡♥[/QUOTE]OUTE="cipsoni, post: 45324601, member: 200063"]Ne zor yaşadıklarımız Allahım hep kaygı hep kaygı artık stersten mı sivilcelendim adet sivilcesi mi bilmiyorum bildiğim artık ne olcaksa olsun yoruldum elimi kaldırcAk buraya yazı yacak halim yok kendimi bitkin hisediyorum karnıma giren ağrılar çabası zor gerçekten zor ümitleneyim mi ümitlenmiyetim mi ne yapmam gerektiğini nasıl hisetmem gerektiğine karar veremedim sabah hamileyim diye düşünmeye başlıyorum şuan heralde olmadı yine diyorum bildiğim tek şey var Rabbim senden ne gelirse razıyım
Ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma .Ağ
ağlattın beni cipsoni
O da sürekli dır dır dır iki çocuğundan şikayette ve bana sakın çocukdoğurma deyip duruyornasil yaniii:))
Hoşgeldin arkadaşım Allah yolunu acik etsin kolaylik versin ve hayirkızlar merhaba, bugün topici okumaya başladım sonlara doğtu en azından 100 sayfa okumuşumdur. . herkeslere allah sabır versin öncelikle. allah herkese sağlıklı evlatlar versin hemencecik. benim de geçen perşembe yani 18 şubatta transferim oldu. benim sürecim biraz daha farklı sizinkilere göre. genetik test falan yapıldı pgt ile tüp bebek oldum yani. neyse şimdi ben de sizin gibi test günümü bekliyorum. 5. gün dondurulmuş embriyosu koyuldu. bugün 6. günüm. geriye kaldı 6 gün. idrar testi alsam mı almasam da kan testini daha önce yapsam mı yapmasam mı.kafamda deli sorular çok heyecanlı ve sabırsızım.
Himm simdi anladim canim. Bende yazinin sahibi ablan sandim :)))))O da sürekli dır dır dır iki çocuğundan şikayette ve bana sakın çocukdoğurma deyip duruyor
Vallahi yazanı da gözümün önüne getirebiliyorum ve saçını başını yolmak istiyorumHoşgeldin arkadaşım Allah yolunu acik etsin kolaylik versin ve hayir
Himm simdi anladim canim. Bende yazinin sahibi ablan sandim :)))))
Ben varm tatlm hemde ne gaz vallaArkadaşlar midesinde gaz olan ve çok özür dilerim de sürekli geğirme ihtiyacı olan var mı aranızda
tatlım öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldin az kalmış inşallah tutunmuştur bebişlerin ama ben ce bekle kan testini yine de sen bilirsin gereksiz huzuruna kaçıracaksın çünkü dr verdiği tarihte anca kanda beliriyor kendini sıkıntıya sokma inş güzel haberlerini alırız..kızlar merhaba, bugün topici okumaya başladım sonlara doğtu en azından 100 sayfa okumuşumdur. . herkeslere allah sabır versin öncelikle. allah herkese sağlıklı evlatlar versin hemencecik. benim de geçen perşembe yani 18 şubatta transferim oldu. benim sürecim biraz daha farklı sizinkilere göre. genetik test falan yapıldı pgt ile tüp bebek oldum yani. neyse şimdi ben de sizin gibi test günümü bekliyorum. 5. gün dondurulmuş embriyosu koyuldu. bugün 6. günüm. geriye kaldı 6 gün. idrar testi alsam mı almasam da kan testini daha önce yapsam mı yapmasam mı.kafamda deli sorular çok heyecanlı ve sabırsızım.
tatlım gerçekten maşallah dayandın evde test yapmadın ama az kaldı canım ya inşallah bebişlerin seninle annelerine gülüyorlardır ayy sana çekerlerse çok tatlı olurlar inş..Hoşgeldin ben de buradaki çoğu arkadaşıma nasıl dayanıyorsunuz çabuk yapın diyordum şiimdi ise elim gitmiyor korkuyorum hem de çok
ooo maşallah olimpiyatlara hazırlanır gibi bu ne?Yoruldum kızlar valla 45 dk evin içinde yürüyorum şu jelden sonra
Jelden sonra yurunuyor mu hiç bilmiyordum ben yapıp yatiyorum hemen yanlış mıydı simdi buCrinone koyduktan sonra kaç dk yürüyorsunuz
Bana jel hiç verilmedi hep fitil veriyorJelden sonra yurunuyor mu hiç bilmiyordum ben yapıp yatiyorum hemen yanlış mıydı simdi bu
Benim vardı sürekli canım, iki gündür geçti ama, tani değerimde düşük çıktı ya benim , bendeki tüm belirtiler kayboldu gibi sanırım hamileliğinden kaynaklı senin durumun, çiğ sebze yememeye çalış birde yemek yediktwn sonra hemen uzanma, domates salaktalık asitli şeyler tüketmeArkadaşlar midesinde gaz olan ve çok özür dilerim de sürekli geğirme ihtiyacı olan var mı aranızda
Canım sana kim söyledi jelden sonra yürümeni? Bana öyle nişey denmedi de, hatta bana hemşire dedi ki sabah iğne gece jel kullan yatmadan hemen önce ki akmasınYoruldum kızlar valla 45 dk evin içinde yürüyorum şu jelden sonra
D.r nekadar yuru dedi jeli kullandiktan sonra?Yoruldum kızlar valla 45 dk evin içinde yürüyorum şu jelden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?