tatlım gerçekten maşallah dayandın evde test yapmadın ama az kaldı canım ya inşallah bebişlerin seninle annelerine gülüyorlardır ayy sana çekerlerse çok tatlı olurlar inş..
hemşire söyledi verdikleri kağıttda da yazıyor önceki tedavilerim başka bir yerde olmuştu onlarda öyle söylemişti sürdükten sonra geziyoruzCanım sana kim söyledi jelden sonra yürümeni? Bana öyle nişey denmedi de, hatta bana hemşire dedi ki sabah iğne gece jel kullan yatmadan hemen önce ki akmasın
45 dkD.r nekadar yuru dedi jeli kullandiktan sonra?
Banada oyle bakicak ctesi tatlim acikcasi benimde kafama takilioKızlar Dr ctesi keseyi görmek için çağırmış ve transvaginal ultrasonla bakicam dedi bu durumda bu şekilde ultrason normal mi ya kafama takilio bisey olmaz mi bebeğe öyle
Sormaya da çekiniyorum adama işini öğretmek gibi o yapti sonuçta yanlış bisey yapmaz değil mi canım erkenden keseyi gormek istedikleri için mi bakıyorlar acabaBanada oyle bakicak ctesi tatlim acikcasi benimde kafama takilio
Alla alla bana 3 yada4 dakla yuru jel dagilsin demisti
Sanirim yalanci gebelikmi normal gebelikmi diye bakyolar oyuzden bebegin kesesini gormek istiyor kalp atisini duymak istiyor galiba tatlim.ben arastirdimda 6 haftalikken kalp atisi duyulabiliyomus.bizim bebisler 6 haftalikmi acep:)Sormaya da çekiniyorum adama işini öğretmek gibi o yapti sonuçta yanlış bisey yapmaz değil mi canım erkenden keseyi gormek istedikleri için mi bakıyorlar acaba
Cnm ultrasoundda göremez bebeği onçin alttan bakmak zorunda, kese oluşumunu görmek zorunda ki anlasın sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye, kese ölçümü falan yapılacak , kalp atımı 6 hafta sonrası anca duyulur. Korkulacak bir durum değil, hiç kafana takma. Ben de kız kardeşimden biliuorum 9 ay bende taşındım onunla doktoraSanirim yalanci gebelikmi normal gebelikmi diye bakyolar oyuzden bebegin kesesini gormek istiyor kalp atisini duymak istiyor galiba tatlim.ben arastirdimda 6 haftalikken kalp atisi duyulabiliyomus.bizim bebisler 6 haftalikmi acep:)
Bana gece yatmadan önce koyucaksin hic kalkmicaksin uyucaksin dedi dr.Crinone koyduktan sonra kaç dk yürüyorsunuz
Benim ctesi kalp atisinida dinlicez dedi ozaman 6 haftalikmi :)ayyyyyCnm ultrasoundda göremez bebeği onçin alttan bakmak zorunda, kese oluşumunu görmek zorunda ki anlasın sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye, kese ölçümü falan yapılacak , kalp atımı 6 hafta sonrası anca duyulur. Korkulacak bir durum değil, hiç kafana takma. Ben de kız kardeşimden biliuorum 9 ay bende taşındım onunla doktora
Demekki herkezde farkli uyguluyolar tatlim ben sabah aksam kullaniyorum 4dakka yuruyorum cunku bana ole demistiBana gece yatmadan önce koyucaksin hic kalkmicaksin uyucaksin dedi dr.
canım son adet tarihin neydi senin?Benim ctesi kalp atisinida dinlicez dedi ozaman 6 haftalikmi :)ayyyyy
Bende aynı yatiyorum hemen dr. DediJelden sonra yurunuyor mu hiç bilmiyordum ben yapıp yatiyorum hemen yanlış mıydı simdi bu
Bi hatirlasam cunku ben yasmin kullandm bitti adet oldum snra bi ilac daha ictim bitti adet oldum ilclardan sonra oldum yani hatirlamyorumkicanım son adet tarihin neydi senin?
Benim 26 ocak son adetimin ilk günü 4 haftaya denk geliyor galiba korkmayayim mi yanı canım normal mi alttan bakmasi bi sorun oluşturmuyor demicanım son adet tarihin neydi senin?
Ewet canım hiç korkma bütün doktorlar bu şelilde bakıyorlar, bir sıkıntı olma, ilk haftaleda ultrasoundda belli olmuyor bebişler, mecburen alttan bakıyolarBenim 26 ocak son adetimin ilk günü 4 haftaya denk geliyor galiba korkmayayim mi yanı canım normal mi alttan bakmasi bi sorun oluşturmuyor demi
İğnelere başladığın günü hayırlamıuomusun sen? Yoksa dondurulmışmuydu senin?Bi hatirlasam cunku ben yasmin kullandm bitti adet oldum snra bi ilac daha ictim bitti adet oldum ilclardan sonra oldum yani hatirlamyorumki
Daha beşinci günüm ve test günüme çooook var,bilemiyorum neyim?hamile miyim yoksa paranoyak mı?cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum yarınki vücut durumuma ve ruh halime göreBenim vardı sürekli canım, iki gündür geçti ama, tani değerimde düşük çıktı ya benim , bendeki tüm belirtiler kayboldu gibi sanırım hamileliğinden kaynaklı senin durumun, çiğ sebze yememeye çalış birde yemek yediktwn sonra hemen uzanma, domates salaktalık asitli şeyler tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?