2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım gerçekten maşallah dayandın evde test yapmadın ama az kaldı canım ya inşallah bebişlerin seninle annelerine gülüyorlardır ayy sana çekerlerse çok tatlı olurlar inş..
Canım sana kim söyledi jelden sonra yürümeni? Bana öyle nişey denmedi de, hatta bana hemşire dedi ki sabah iğne gece jel kullan yatmadan hemen önce ki akmasın
hemşire söyledi verdikleri kağıttda da yazıyor önceki tedavilerim başka bir yerde olmuştu onlarda öyle söylemişti sürdükten sonra geziyoruz

Banada oyle bakicak ctesi tatlim acikcasi benimde kafama takilio
Sormaya da çekiniyorum adama işini öğretmek gibi o yapti sonuçta yanlış bisey yapmaz değil mi canım erkenden keseyi gormek istedikleri için mi bakıyorlar acaba

Sormaya da çekiniyorum adama işini öğretmek gibi o yapti sonuçta yanlış bisey yapmaz değil mi canım erkenden keseyi gormek istedikleri için mi bakıyorlar acaba
Sanirim yalanci gebelikmi normal gebelikmi diye bakyolar oyuzden bebegin kesesini gormek istiyor kalp atisini duymak istiyor galiba tatlim.ben arastirdimda 6 haftalikken kalp atisi duyulabiliyomus.bizim bebisler 6 haftalikmi acep:)

Sanirim yalanci gebelikmi normal gebelikmi diye bakyolar oyuzden bebegin kesesini gormek istiyor kalp atisini duymak istiyor galiba tatlim.ben arastirdimda 6 haftalikken kalp atisi duyulabiliyomus.bizim bebisler 6 haftalikmi acep:)
Cnm ultrasoundda göremez bebeği onçin alttan bakmak zorunda, kese oluşumunu görmek zorunda ki anlasın sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye, kese ölçümü falan yapılacak , kalp atımı 6 hafta sonrası anca duyulur. Korkulacak bir durum değil, hiç kafana takma. Ben de kız kardeşimden biliuorum 9 ay bende taşındım onunla doktora

Benim ctesi kalp atisinida dinlicez dedi ozaman 6 haftalikmi :)ayyyyy

Kızlar bilmiuorum ki bana da öyle dediler herkesin tedavisi farklı demek ki

Benim 26 ocak son adetimin ilk günü 4 haftaya denk geliyor galiba korkmayayim mi yanı canım normal mi alttan bakmasi bi sorun oluşturmuyor demi
Ewet canım hiç korkma bütün doktorlar bu şelilde bakıyorlar, bir sıkıntı olma, ilk haftaleda ultrasoundda belli olmuyor bebişler, mecburen alttan bakıyolar

Jeli sıktiktan sonra 2 dk yatiyorsun sonra10 dk yuruyorsun dendi ama ben de ugulamadim yatimm kalktim bi 10 dk sonra

Kizlar jeli kullandiktan sonra yurumeniz gerekiyor ki biz yurudukce rahime daha iyi yayiliyormus. Zaten yurumeyince geri akiyor tortu gibi. Bana da 20 dkk falan yuru dedi ama o kadar bile yuruyemiyorum sanirim evin icinde hazirlanip cikiyorum ise gidiyorum sabah napiim oldugu kadar aetik diye.

Daha beşinci günüm ve test günüme çooook var,bilemiyorum neyim?hamile miyim yoksa paranoyak mı?cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum yarınki vücut durumuma ve ruh halime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…