2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hosbulduk canim cok zor bir surecyen gectim insallah artik hersey yolunda gider hayirlisiyla bi bebisim olsun saglikli .. Tamam dayanicam bekliycem ayin 1 ine kadar

7 .gününde sonuna geldik..heyecan dorukta..idrar testi yapmaya hiç cesaretim yok.ne dersiniz yapsammi yarın.8.gün

Benimde iki adet sonrasi transferim yapilmisti ama su toplamamasi icin okadar beklemistim tatlim olsun 1 ay gec olsun allahin izniyle bebiscik tutunsun
ben de ohss korkusuyla bekliyorum ağrılarım arttı bugün dr kontrole çağırdı henüz transferi engelleyecek bi durumun yok dedi. sorun çıkmazsa cmt transfer olacak. 32 yumurta toplsmdı benden o yüzden ağrım çokmuş. buna şükür. tam neler yaşadın hemen karnın mı şişti

Daha beşinci günüm ve test günüme çooook var,bilemiyorum neyim?hamile miyim yoksa paranoyak mı?cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum yarınki vücut durumuma ve ruh halime göre
tatlım ama çok erken çıkmaz boşuna üzülürsün yine de kendin bilirsin de

Benimde 28 yumurtam toplanmisti asiri agrim vardi agrilarim 2 uc hafta gecmemisti cok yumurtam topladgi icin d.r hemen transferi yapmadi su toplayabilir gerek yok acele etmemize dedi dinlen dedi ilaclar kullandim iki ay iki adet sonrasi 8subatta transferim yapildi ve tuttu cok sukur.sizlerin bebisciklerinizde tutcak allahimin izniyle

Benm de bugun oldu canim yapip yapmayacaklari belli dgl progesteron baktilar mi sana bnm 1.74 cikti embriyolar guzel olursa dondurp erteleyeceklermis
baktılarsa da bi sorun yok demek ki söylemediler. ertesi günü jel başladım. şu an yatakta dönemiyorum bile baya rahatsız hissediorum

peki sonunda kaç embriyo kaldı bizde sayı düştü de.. nasıldı transfer edilenin kalitesi bir de kaç tane transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…