Tesekkur ederim canım içimi rahatlattinEwet canım hiç korkma bütün doktorlar bu şelilde bakıyorlar, bir sıkıntı olma, ilk haftaleda ultrasoundda belli olmuyor bebişler, mecburen alttan bakıyolar
Hosbulduk canim cok zor bir surecyen gectim insallah artik hersey yolunda gider hayirlisiyla bi bebisim olsun saglikli .. Tamam dayanicam bekliycem ayin 1 ine kadartatlım öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldin az kalmış inşallah tutunmuştur bebişlerin ama ben ce bekle kan testini yine de sen bilirsin gereksiz huzuruna kaçıracaksın çünkü dr verdiği tarihte anca kanda beliriyor kendini sıkıntıya sokma inş güzel haberlerini alırız..
Dondurulmustu canimİğnelere başladığın günü hayırlamıuomusun sen? Yoksa dondurulmışmuydu senin?
benimde bugün 5.günüm :)Daha beşinci günüm ve test günüme çooook var,bilemiyorum neyim?hamile miyim yoksa paranoyak mı?cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum yarınki vücut durumuma ve ruh halime göre
pzt opu yapıldı transfer bekliorum ben de :)Kizlar herkes transferini yaptirdi mi bir ben miyim opu olucak :) hayirli haberlerin darisi bekleyen arkadaslara ve bana insallah cok hamile var bu topicte hayirli olsn insallah
canım hamile olursan bana çok büyük umut olacak :)benimde bugün 5.günüm :)
Moralini boZmayacaksa olumsuZ birsey yap yada bekle ongunu gecsin7 .gününde sonuna geldik..heyecan dorukta..idrar testi yapmaya hiç cesaretim yok.ne dersiniz yapsammi yarın.8.gün
ben de ohss korkusuyla bekliyorum ağrılarım arttı bugün dr kontrole çağırdı henüz transferi engelleyecek bi durumun yok dedi. sorun çıkmazsa cmt transfer olacak. 32 yumurta toplsmdı benden o yüzden ağrım çokmuş. buna şükür. tam neler yaşadın hemen karnın mı şiştiBenimde iki adet sonrasi transferim yapilmisti ama su toplamamasi icin okadar beklemistim tatlim olsun 1 ay gec olsun allahin izniyle bebiscik tutunsun
Benm de bugun oldu canim yapip yapmayacaklari belli dgl progesteron baktilar mi sana bnm 1.74 cikti embriyolar guzel olursa dondurp erteleyeceklermispzt opu yapıldı transfer bekliorum ben de :)
tatlım ama çok erken çıkmaz boşuna üzülürsün yine de kendin bilirsin deDaha beşinci günüm ve test günüme çooook var,bilemiyorum neyim?hamile miyim yoksa paranoyak mı?cuma günü idrar testi yapmayı düşünüyorum yarınki vücut durumuma ve ruh halime göre
hadi şimdiden hayırlı olsun cnmpzt opu yapıldı transfer bekliorum ben de :)
inşallah canımmm Allah hayırlısıyla ogünleri hepimize göstersin :)canım hamile olursan bana çok büyük umut olacak :)
Benimde 28 yumurtam toplanmisti asiri agrim vardi agrilarim 2 uc hafta gecmemisti cok yumurtam topladgi icin d.r hemen transferi yapmadi su toplayabilir gerek yok acele etmemize dedi dinlen dedi ilaclar kullandim iki ay iki adet sonrasi 8subatta transferim yapildi ve tuttu cok sukur.sizlerin bebisciklerinizde tutcak allahimin izniyleben de ohss korkusuyla bekliyorum ağrılarım arttı bugün dr kontrole çağırdı henüz transferi engelleyecek bi durumun yok dedi. sorun çıkmazsa cmt transfer olacak. 32 yumurta toplsmdı benden o yüzden ağrım çokmuş. buna şükür. tam neler yaşadın hemen karnın mı şişti
Canim yapma cunku cikmaz daha kan testini bekle bence7 .gününde sonuna geldik..heyecan dorukta..idrar testi yapmaya hiç cesaretim yok.ne dersiniz yapsammi yarın.8.gün
baktılarsa da bi sorun yok demek ki söylemediler. ertesi günü jel başladım. şu an yatakta dönemiyorum bile baya rahatsız hissediorumBenm de bugun oldu canim yapip yapmayacaklari belli dgl progesteron baktilar mi sana bnm 1.74 cikti embriyolar guzel olursa dondurp erteleyeceklermis
teşekkür ederimhadi şimdiden hayırlı olsun cnm
peki sonunda kaç embriyo kaldı bizde sayı düştü de.. nasıldı transfer edilenin kalitesi bir de kaç tane transfer edildiBenimde 28 yumurtam toplanmisti asiri agrim vardi agrilarim 2 uc hafta gecmemisti cok yumurtam topladgi icin d.r hemen transferi yapmadi su toplayabilir gerek yok acele etmemize dedi dinlen dedi ilaclar kullandim iki ay iki adet sonrasi 8subatta transferim yapildi ve tuttu cok sukur.sizlerin bebisciklerinizde tutcak allahimin izniyle
bana 15 dk dediler ama bilgilendirme kağıdında 5-10 dk yazmış hastane. ben yine de 15 dk yürüyorum hiç geri gelmedi iki gündür kullanıorumCrinone koyduktan sonra kaç dk yürüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?