Dikkat et canin kendine yorma kendini cokbaktılarsa da bi sorun yok demek ki söylemediler. ertesi günü jel başladım. şu an yatakta dönemiyorum bile baya rahatsız hissediorum
3 tane kaldi tatlim 5gun embiriyosu transfer edildi kalitesi cok iyi demisti 1tane yumurta transfer edildi 2 tane side dondurulup kaldirildi.senin kactane embiriyon kaldi canimpeki sonunda kaç embriyo kaldı bizde sayı düştü de.. nasıldı transfer edilenin kalitesi bir de kaç tane transfer edildi
yarın 3. gün olacak 32 nin 23ü olgunmuş 7si döllenmiş.bugün biri eksildi 6 kaldı yarın ne olur bilmiorum... yarın sorun olmazsa 2 tanesi dondurulacak. kalanlar 5. güne bekletilecek. blast olursa o transfer esilecek cmts olmazsa sonsurulan 3.günler transfer olacak3 tane kaldi tatlim 5gun embiriyosu transfer edildi kalitesi cok iyi demisti 1tane yumurta transfer edildi 2 tane side dondurulup kaldirildi.senin kactane embiriyon kaldi canim
annem bizde yataktan bile kendi kendime kalkmama izin vermio eşim. çorabımı kendi giydirior yatıorm bütün gün yumurta toplansa da foliküller içi boş olarak kalıor. çok büyüdükleri ve fazla oldukları için ağrı yapıormuşDikkat et canin kendine yorma kendini cok
Hayirlisi olsun canim transferin olsun bebiscikler tutcak allahin izniyle.kactane transfer edicek bisey soyledilermiyarın 3. gün olacak 32 nin 23ü olgunmuş 7si döllenmiş.bugün biri eksildi 6 kaldı yarın ne olur bilmiorum... yarın sorun olmazsa 2 tanesi dondurulacak. kalanlar 5. güne bekletilecek. blast olursa o transfer esilecek cmts olmazsa sonsurulan 3.günler transfer olacak
evet sürekli 1 tane diolar.anca kaliteleri kötü olursa 2 olabilirmiş. inşallah. doktoruma çok güveniorym ama ya ağrılarıma rağmen bu ay transfer edildiği için tutmazsa die korkmaya başladımHayirlisi olsun canim transferin olsun bebiscikler tutcak allahin izniyle.kactane transfer edicek bisey soyledilermi
Kalkma zaten tek canim agrilarin gecer biran once insallah.annem bizde yataktan bile kendi kendime kalkmama izin vermio eşim. çorabımı kendi giydirior yatıorm bütün gün yumurta toplansa da foliküller içi boş olarak kalıor. çok büyüdükleri ve fazla oldukları için ağrı yapıormuş
Gonlunu ferah tut bi sorun olcagini bilse yapmazdi.demekki bi sorun yaratacak hic bisey yok.tutcak allahin izniyle sen dinlen yat uzan kafana takma guzel sonuc alcaksin insallahevet sürekli 1 tane diolar.anca kaliteleri kötü olursa 2 olabilirmiş. inşallah. doktoruma çok güveniorym ama ya ağrılarıma rağmen bu ay transfer edildiği için tutmazsa die korkmaya başladım
Can'ım taransfer günü sayılmıyorKan tahlili yaptırırken tarnsaferden sonra 10. Gün yapacağımız tahlil için transfer günü sayılıyor mu yoksa bir gün sonra mı saymaya basliyoruz
inşallah canım çok istiyorumki degerin yüksek çıksın ve buraya haykırrrrr herşey yolunda diye allahım inşalllahhhhhhBenim 2. Testim yapılıcak canım , umarım hayırlı haberler veririm size
inşallah canım bize hayırlı haberler verirsinnn.Yarın benim test günüm sabah çocuğu okula bırakır bırakmaz hastaneye gidicem hayırlısı Allah tan oğluma kardeş gelicek mi
Sağol canım benim, inşallah yükselecek değerim, hissediyoruminşallah canım çok istiyorumki degerin yüksek çıksın ve buraya haykırrrrr herşey yolunda diye allahım inşalllahhhhhh
İnşallah canım inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız :)Yarın benim test günüm sabah çocuğu okula bırakır bırakmaz hastaneye gidicem hayırlısı Allah tan oğluma kardeş gelicek mi
O değerler kişiden kişiye göre değişir canımTeşekkür ederim . Peki transferde sonra ki 8.9 . Gün bhcg değerleri kaç olmalı bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?