İnşallah değerlerin katlamıştır güzel haberini alırız inşallah cnmBenim 2. Testim yapılıcak canım , umarım hayırlı haberler veririm size
Merakla bekliom sonucunu canım hayırlısiyla git gel güzel haberi paylaş inşallahYarın benim test günüm sabah çocuğu okula bırakır bırakmaz hastaneye gidicem hayırlısı Allah tan oğluma kardeş gelicek mi
Bana verilen kâğıtta da öyle yazıyor.3-4 dk yaniAlla alla bana 3 yada4 dakla yuru jel dagilsin demisti
Transfer gunlerimiz aynı sizinle ama bnm Dr un 27 sinde test için çağırdı.3-4 gün fark varBenim de 1 mart canım
evet canım sorun var, eski girişlerimden girebildim bendeArkadaşlar sitede sorun mu varrr giremiyorum
Hayirli haberler alirsin insallah canimKızlar günaydın, kanımı bardim bir saat önce birazdan ararlar teleyonla bilgi versinler, ümidim yok ama Allah büyük bir mucize olur belki
Hadi inşallah hayırlısıylaKızlar günaydın, kanımı bardim bir saat önce birazdan ararlar teleyonla bilgi versinler, ümidim yok ama Allah büyük bir mucize olur belki
Hayirli haberler alirsin insallah canimKızlar günaydın, kanımı bardim bir saat önce birazdan ararlar teleyonla bilgi versinler, ümidim yok ama Allah büyük bir mucize olur belki
Hadi hayirli sonuclar alirsin insallah tatlimKızlar günaydın, kanımı bardim bir saat önce birazdan ararlar teleyonla bilgi versinler, ümidim yok ama Allah büyük bir mucize olur belki
Hadi hayirli sonuclar alirsin insallah tatlimKızlar günaydın, kanımı bardim bir saat önce birazdan ararlar teleyonla bilgi versinler, ümidim yok ama Allah büyük bir mucize olur belki
Hadi
Hadi hayirli sonuclar alirsin insallah tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?