2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yarın benim test günüm sabah çocuğu okula bırakır bırakmaz hastaneye gidicem hayırlısı Allah tan oğluma kardeş gelicek mi
Merakla bekliom sonucunu canım hayırlısiyla git gel güzel haberi paylaş inşallah

kızlar sitede çalışma vardı onun için giremedik. artık problem yok sanırım. bugün benim de trasnferimin 7. günü. tam 1 hafta oldu stresli bi bekleyişti perşembe sabahı benim için . şimdi de salı gününü bekliyorum 1 mart test günüm. bugün sonuçları çıkacak arkadaşlar hadi olumlu pozitif sonuçlarla gelin inşallah bizlere de moral olsun

kızlar sitede çalışma vardı onun için giremedik. artık problem yok sanırım. bugün benim de trasnferimin 7. günü. tam 1 hafta oldu stresli bi bekleyişti perşembe sabahı benim için . şimdi de salı gününü bekliyorum 1 mart test günüm. bugün sonuçları çıkacak arkadaşlar hadi olumlu pozitif sonuçlarla gelin inşallah bizlere de moral olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…