olucak inşallahKızlar günaydın, kanımı bardim bir saat önce birazdan ararlar teleyonla bilgi versinler, ümidim yok ama Allah büyük bir mucize olur belki
Cnm hamilesn inşallah katlanr degrnKızlar buğün 7.gün dayanamıyımp test yaptırdım hem benden progesteron testi istemişlerdi sıkı durun şimdi beta hcg değerim 22 çıktı 7.gün ama şöyle bir durum var aradım bu bizim için kesin sonuç değil test günümüzü bekliyeceğiz dediler tam olaraka sevinemedim neden ki acaba
Cok tebrikler cnm.Allah tamamini erdirsinKızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Cnm hamilesn inşallah katlanr degrnKızlar buğün 7.gün dayanamıyımp test yaptırdım hem benden progesteron testi istemişlerdi sıkı durun şimdi beta hcg değerim 22 çıktı 7.gün ama şöyle bir durum var aradım bu bizim için kesin sonuç değil test günümüzü bekliyeceğiz dediler tam olaraka sevinemedim neden ki acaba
Cok tebrikler cnm.Allah tamamini erdirsinKızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Gebelik var arkadaşım kaçıncı gün embriyosu 5.gün ise 9.gün sonuç isteniyor erken yapmışsın 2 gün sonra artış iyi olursa kesinleşir inşallah Allah yardımcımız olsunKızlar buğün 7.gün dayanamıyımp test yaptırdım hem benden progesteron testi istemişlerdi sıkı durun şimdi beta hcg değerim 22 çıktı 7.gün ama şöyle bir durum var aradım bu bizim için kesin sonuç değil test günümüzü bekliyeceğiz dediler tam olaraka sevinemedim neden ki acaba
Kizlar site kafayi yedi
Hayrli olsn cnm kaçtı dgerinKızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Kızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Kanıma giriyosunuz bendemi baktirsam ne
Kanıma giriyosunuz bendemi baktirsam ne
Hayır baktırma bekle ben zaten kan vermiştim şimdi katlanır mı diye düşünüyorsun hayır hayır baktırmayın rüyasını bozmayınKanıma giriyosunuz bendemi baktirsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?