2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Şoktayım inanamıyorum kızlar ağlayamadım bile değişik bir duygu burası gerçekten uğur getirdi sanırsam Rabbim bizim gibilere değerlerimizi artırsın sonuç bekleyen kardeşlerimin de tez zamanda pozitif sonuç alsınlar

canim hamilesin işte:))) hayırlı olsun tebrik ederim insallah 12.gün daha cok sevindim katlanacak

canim hamilesin işte:))) hayırlı olsun tebrik ederim insallah 12.gün daha cok sevindim katlanacak
Değer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş

Değer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş

7.gün için iyi bence 5 güne kadar daha katlanır o merak etme

7.gün için iyi bence 5 güne kadar daha katlanır o merak etme

Daha erken tatlim daha katlancak deger allahin izniyle.tebrik ederim canim.allahim herkeze nasip etsin insallah

Daha erken tatlim daha katlancak deger allahin izniyle.tebrik ederim canim.allahim herkeze nasip etsin insallah

Değerim 284 çıktı Taze 5. Embriyosu Can'ım ilk denemem Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Ben dedimmmm :) cok şükur canım Rabbim kucağımıza da almak nasip etsin insallah

cipsoni oldu canım sende hamilesin Allah'ın izniyle katlanır degerin hic de az degil degerim az diye düşünenler ablamın degeri 30 du 12. Günde hemde 2. Gun embriyosuydu simdi kucağına almaya 4 haftası var oglusumuzu
Hepinize cok sevindim masallah bu topic bereketli uğurlu geldi bize darısı bekleyenlerin basına insallah guzel haberler artsin çoğalsın hepimiz kıçımızı kasiyalim nazar olmasın

Kızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi

Kızlar tebrik ederim.çok mutlu oldum adınıza. Sitedeki bakıma inat peşpeşe ne güzel haberler maşallah.Rabbim bize de nasip etsin inş.hayırlısıyla.cipsonicim o kdr heyecanlı bekleyişin sonu güzel oldu bak.inş.değerin de mutluluğun da artar canım. Purple81 senin adına da çok sevindim tatlım. Sıkıntılı bekleyişin sonunda değerin yükseldi çok şükür.başka var mi guzel haber bakım yüzünden tam okuyamadim msjlari sanırım. Msj da yazamadim kaç saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…