Hayırlı olsun canim Gözün aydın:)Kızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
canim hamilesin işte:))) hayırlı olsun tebrik ederim insallah 12.gün daha cok sevindim katlanacakKızlar buğün 7.gün dayanamıyımp test yaptırdım hem benden progesteron testi istemişlerdi sıkı durun şimdi beta hcg değerim 22 çıktı 7.gün ama şöyle bir durum var aradım bu bizim için kesin sonuç değil test günümüzü bekliyeceğiz dediler tam olaraka sevinemedim neden ki acaba
Değer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmişcanim hamilesin işte:))) hayırlı olsun tebrik ederim insallah 12.gün daha cok sevindim katlanacak
Değer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmişcanim hamilesin işte:))) hayırlı olsun tebrik ederim insallah 12.gün daha cok sevindim katlanacak
7.gün için iyi bence 5 güne kadar daha katlanır o merak etmeDeğer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş
7.gün için iyi bence 5 güne kadar daha katlanır o merak etmeDeğer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş
Daha erken tatlim daha katlancak deger allahin izniyle.tebrik ederim canim.allahim herkeze nasip etsin insallahDeğer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş
Daha erken tatlim daha katlancak deger allahin izniyle.tebrik ederim canim.allahim herkeze nasip etsin insallahDeğer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş
Değerim 284 çıktı Taze 5. Embriyosu Can'ım ilk denemem Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasınsabah sabah ne guzel bır haber bu :) cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza ınsallah kan degerın kaç çıktı doldurulmus embrıyomuydu senın transferın canım.bende gun sayıyorumhıc bu kadar adet olma meraklısı olmamıstım olsamda muayeneye gıtsem transfer ıslemı ıcın hersey temız cıksada bır rahat nefes alsam dıyorum.
Ben dedimmmm :) cok şükur canım Rabbim kucağımıza da almak nasip etsin insallahKızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?